Ads

lipstick magazine

Red Passion

12:36 μ.μ.toniamakeupdiaries



Καλημέρα όμορφες! Σήμερα ο ήλιος επιτέλους φώτισε τη μέρα μας και σαν αποτέλεσμα δεν υπάρχει διάθεση για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού! Ε δε χάθηκε και ο κόσμος για μια μέρα!!!
Έτσι λοιπόν έφτιαξα το συνηθισμένο μου πρωινό καφέ και κάθισα να τον απολαύσω συντροφιά με το InStyle Μαρτίου......τι καλύτερο άλλωστε από να ενημερώνεσαι για τις τελευταίας τάσεις τις μόδας και της ομορφιάς!

Και επειδή το InStyle μας σκέφτεται και πέρα από ενημερωμένες μας θέλει και όμορφες, με κάθε τεύχος μας κάνει δώρο το ΑΠΟΛΥΤΟ κόκκινο κραγιόν του γνωστού οίκου Yves Saint Laurent σε ειδικό μέγεθος!


Είναι πραγματικά το απόλυτο κόκκινο! Κι επειδή συχνά ακούω από πολλές πελάτισσες να παραπονιούνται πως δε μπορούν να βρουν ένα κόκκινο που να ταιριάζει στην δική τους επιδερμίδα, έχω να σου πω πως το YSL Rouge Pur Couture #1 Le Rouge ταιριάζει σε όλες τις αποχρώσεις της επιδερμίδας οπότε δε μένει καμία παραπονεμένη! 

Είμαι σίγουρη πως χάρη στην απαλή αίσθηση που αφήνει στα χείλη και το δικό του μοναδικό άρωμα θα γίνει αχώριστο τόσο στις βραδινές σου εμφανίσεις όσο και στις καθημερινές σου που θέλεις να ξεχωρίζεις και να είσαι chic!

Εσύ ακόμη δε το πήρες....; Μια δοκιμή θα σε πείσει!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ