Ads

άρωμα avon

Νέο Άρωμα Ultra Sexy by AVON

5:56 μ.μ.toniamakeupdiaries


Εσείς μάθατε για το νέο άρωμα που λανσάρισε η AVON; Ακαταμάχητα sexy, μοντέρνο και θηλυκό για εσένα που θέλεις να ξεχωρίζεις και να μη περνάς απαρατήρητη!

Η συσκευασία του και μόνο σε κάνει να το ερωτεύεσαι <3 Διακοσμημένο με μαύρες δαντέλες σε σχήμα διαμαντιού, γιατί -diamonds are girls best friends- και ποτέ δε θα πάψουν!


Το άρωμα είναι ζεστό, σχεδόν προκλητικό....με αχλάδι, ζεστή μανόλια τυλιγμένα σε αισθησιακό χρυσό κεχριμπάρι! Λουλουδάτο, φρουτώδες και παράλληλα ξυλώδες!

Γενικότερα δεν είμαι fan των αρωμάτων που ξεχειλίζουν από φρούτα και λουλούδια στο άρωμά τους...αυτό το άρωμα όμως το ερωτεύτηκα! Μπορεί να σταθεί επάξια τόσο στην πρωινή σου βόλτα για καφέ με τις φίλες σου, όσο και σε ένα τρυφερό ραντεβού το βράδυ με το boyfriend ;)



Και φυσικά μη παραλείψεις να αγοράσεις το αφρόλουτρο και την κρέμα σώματος της ίδιας σειράς για ολοκληρωμένη περιποίηση σε προσιτή τιμή!

Εσύ ακόμη το σκέφτεσαι; Τι περιμένεις λοιπόν για να το αποκτήσεις;;;

Σε φιλώ και περιμένω τις εντυπώσεις σου!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. ακούγεται ενδιαφέρον!θα ήθελα να το δοκιμασω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν σου αρέσουν γενικότερα τα αρώματα που "γλυκίζουν" ελαφρώς, τότε θα σου αρέσει πολύ! Δεν έχει εποχή, το πρώτο θετικό και έχει διάρκεια το δεύτερο συν! Αν το δοκιμάσεις τελικά περιμένω τη γνώμη σου!
      Φιλάκια!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ