Ads

αντιγήρανση ενυδάτωση

Ομορφιά από τα βάθη της θάλασσας

10:08 μ.μ.toniamakeupdiaries


Καλό Πάσχα ομορφιές μου και να είστε πάντα καλά, ευτυχισμένες και χαμογελαστές!!! Ημέρα του Πάσχα σήμερα και είπα αφού έχω χρόνο να σας αφιερωθώ λιγάκι!

Η εβδομάδα μου που ακολουθεί είναι γεμάτη από μακιγιάζ για πελάτισσες! Το Πάσχα πέρασε και αρχίζουν πλέον οι γάμοι και οι βαπτίσεις! Αυτό λοιπόν στάθηκε αφορμή για να γράψω το παρακάτω άρθρο!


Πάντα αναζητούσα ένα προϊόν υψηλής ποιότητας για τις πελάτισσές μου, που να αφορά όμως στους περισσότερους τύπους επιδερμίδας, εκτός εξαιρέσεων πάντα, όταν μιλάμε για ειδική αντιμετώπιση, να προσφέρει εντατική ενυδάτωση, να είναι όσο το δυνατόν με περισσότερα φυτικά συστατικά, να προσφέρει αντιγηραντική προστασία με ότι αυτό συνεπάγεται και όλα αυτά να είναι σε προσιτή τιμή τόσο για μένα όσο και για τις πελάτισσές μου που ενδιαφέρονται για ένα τέτοιο προϊόν!

Και πες μου τώρα....Αν το βρεις γράψε μας..... :P
Κι όμως ναι! Το βρήκα! Κι όχι ένα.... αλλά δύο! Δύο επαναστατικά προϊόντα που έρχονται από τα βάθη της θάλασσας αποκλειστικά για σένα που ζητάς πάντα τόσα πολλά, όπως εγώ ;)

Deep Blue Treatment by LCN! Σου λέει κάτι; 


Τρεις πολύτιμες δυνάμεις των ωκεανών ενώνονται σε ένα τέλειο συνδυασμό σε αυτή την μοναδική σειρά, Deep Blue, για την φροντίδα αντι γήρανσης. Τα Εκχυλίσματα φυκιών που περιέχουν ενεργοποιούν τους φυσικούς ανανεωτικούς μηχανισμούς του οργανισμού για την αντιμετώπιση της ορατής γήρανσης του δέρματος. Μία ειδική ενυδατική σύνθεση ενδυναμώνει την πλούσια υφή της ενισχυτικής αυτής φόρμουλας.

Προλαμβάνει τις ρυτίδες και την απώλεια ενυδάτωσης, αυξάνει την ευλυγισία και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Έχει ιδιότητες ενυδάτωσης και αναδόμησης, βοηθάει την σύσφιξη και προστατεύει από τους ερεθισμούς.

Το σύστημα αποτελείτε από την Deep Blue Cream θεραπευτική κρέμα και το Deep Blue Serum θεραπευτικός ορός.

Deep Blue Cream θεραπευτική κρέμα
Θεραπευτική κρέμα για φροντίδα αντιγήρανσης. Τα εκχυλίσματα φυκιών που περιέχει ενεργοποιουν τους φυσικούς ανανεωτικούς μηχανισμούς του οργανισμού για την αντιμετώπιση της ορατής γήρανσης του δέρματος. Κατάλληλη για χρήση μαζί με τον θεραπευτικό ορό Deep Blue Serum. 


Deep Blue Serum θεραπευτικός ορός
Προλαμβάνει τις ρυτίδες και την απώλεια ενυδάτωσης, ενώ αυξάνει την ευλυγισία και βελτιώνει την ελαστικότητα του δέρματος. Έχει ιδιότητες αναδόμησης, βοηθάει στη σύσφιξη και προστατεύει απο τους ερεθισμούς. Για χρήση μαζί με την θεραπευτική κρέμα Deep Blue Cream.


Εφαρμογή
Καθαρίστε το πρόσωπο. Βάλτε στα δάκτυλα σας με το σταγονόμετρο 1-2 σταγόνες από τον ορό Deep Blue και απλώστε τον καλά. Στη συνέχεια χρησιμοποιήστε τη θεραπευτική κρέμα της ίδιας σειράς.


Τη σειρά Deep Blue της LCN μπορείτε να τη βρείτε σε όλα τα επαγγελματικά καταστήματα C-Marso.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ