Ads

αντηλιακό αφρόλουτρο

Ταξιδεύοντας με τη Fresh Line...

6:12 μ.μ.toniamakeupdiaries

Νομίζω πως σιγά σιγά θα πρέπει να αρχίσουμε να μπαίνουμε σε ρυθμούς καλοκαιριού! Το Πάσχα πέρασε, η Πρωτομαγιά επίσης, ο καιρός άρχισε να ξανοίγει και ο αγαπημένος μου φίλος ο ήλιος άρχισε να κάνει δειλά δειλά ακόμη την εμφάνισή του!


Πολλές από εμάς ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν σχέδια για το φετινό καλοκαίρι! Νησιά, παραλίες, ξενύχτια.....και φυσικά μέσα σε όλα αυτά τα καλοκαιρινά ψώνια! Νέα κολεξιόν, νέες τάσεις!
Το ίδιο ισχύει βέβαια και για τα προϊόντα περιποίησης προσώπου και σώματος και των καλλυντικών γενικότερα! Όλες οι εταιρίες έχουν αρχίσει να λανσάρουν τα καινούργια τους προϊόντα εν όψη καλοκαιριού!


Όπως κατάλαβες για αυτά θα σου μιλήσω σήμερα! Και σου έχω το απόλυτο travel kit του καλοκαιριού! Γιατί διακοπές και καλοκαίρι πάνε μαζί με την περιποίηση και το αντηλιακό! Και αυτό η Fresh Line Cosmetics το ξέρει καλά!


Γι'αυτό φέτος σε προκαλεί  να ζήσεις την εμπειρία του ζεστού ελληνικού καλοκαιριού με ένα πρακτικό νεσεσέρ για τις διακοπές με τα 6 πιο απαραίτητα προϊόντα για την φυσική περιποίηση της επιδερμίδας, του σώματος και των μαλλιών!



Το νεσεσέρ περιλαμβάνει:

Τερψιχόρη Σαμπουάν Λάμψης & Αναζωογόνησης 75ml
Ιδανικό για την προστασία του χρώματος των μαλλιών με το συχνό λούσιμο κατά την διάρκεια του καλοκαιριού. Με ήπιους αφριστικούς παράγοντες που καθαρίζουν απαλά τα μαλλιά χωρίς να τα ξηραίνουν. Εμπλουτισμένο με αιθέρια έλαια, εκχυλίσματα εσπεριδοειδών και ξύδι που χαρίζουν έντονη φωτεινότητα και λάμψη στα μαλλιά.


Τερψιχόρη Μαλακτική Κρέμα Λάμψης & Αναζωογόνησης 75ml
Πλούσια σε βιολογικό βούτυρο καριτέ, ελαιόλαδο και προβιταμίνη Β5 που θρέφουν και επανορθώνουν τα ταλαιπωρημένα μαλλιά από την έκθεση στον ήλιο. Τα αιθέρια έλαια από νεράντζι, πορτοκάλι και μανταρίνι αναζωογονούν τα μαλλιά από την ρίζα τους. 


Αντηλιακή Κρέμα Προσώπου Ήφαιστος, με υψηλό δείκτη προστασίας SPF30 (50ml) 
Έχει λεπτόρρευστη υφή που απλώνεται και απορροφάται εύκολα από την επιδερμίδα. Περιέχει φυσικά φίλτρα και καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα από σύμφυτο, χαμομήλι και αλόη για την πρόληψη ερεθισμών καθώς και βιταμίνη Ε για αντιοξειδωτική προστασία.

Αντηλιακό Ιριδίζον Βούτυρο, με χαμηλό δείκτη προστασίας SPF10 (100ml) 
Εμπλουτισμένο με πλούσια βιολογικά έλαια από καρύδα, ηλίανθο και ελιά και θρεπτικά βούτυρα κακάο και καριτέ που ενυδατώνουν και αναπληρώνουν άμεσα την υγρασία στο δέρμα. Χαρίζει μία ιριδίζουσα λάμψη στην επιδερμίδα και ένα υγιές μαύρισμα.



Αφρόλουτρο Γαλάτεια 100ml *ΝΕΟ
Εμπλουτισμένο με βιολογικό έλαιο καρύδας και αμυγδαλέλαιο που ενυδατώνουν την επιδερμίδα και καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα από βιολογική αλόη και αλθαία που προσφέρουν ηρεμιστικές ιδιότητες. Με ήπιους αφριστικούς παράγοντες, ιδανικό για καθημερινή χρήση. 


Γαλάκτωμα Σώματος Γαλάτεια 100ml *ΝΕΟ
Αφεθείτε στο απολαυστικό άρωμά του με καρύδα και αμύγδαλο! Εμπλουτισμένο με βιολογικό ελληνικό ελαιόλαδο, βιολογικό έλαιο καρύδας και αμυγδαλέλαιο για βαθιά ενυδάτωση και εκχύλισμα αλθαίας για καταπραϋντική δράση. 
Το εκχύλισμα βανίλιας είναι γνωστό για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και συμβάλλει στην αντιγήρανση του δέρματος.


Σούπερ τι λες; Και δεν άκουσες ακόμη και την τιμή του! Μόλις στα 35,90€ σε Λιανική Τιμή Προσφοράς! Και το καλύτερο;;;; Περιέχει την αντηλιακή κρέμα προσώπου σε κανονικό μέγεθος με Λ.Τ 27,90€. Μόνο με 8€ παραπάνω, αποκτάτε το ολοκληρωμένο νεσεσέρ!

Ονειρεμένες διακοπές έρχονται!!! 

You Might Also Like

6 σχόλια

  1. ααααχ λατρευω τη fresh line...οι μυρωδιες της δεν υπαρχουν..αντε ποτε θα κανουν eshop επιτελους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και δεν είναι μόνο το γεγονός ότι έχουν απίστευτη μυρωδιά και ποιότητα αλλά ξέρεις και τι βάζεις στο δέρμα σου, απαλλαγμένα από κάθε είδους συντηρητικό και parabens!!!
      Η αλήθεια είναι ότι ένα ομώνυμο eshop θα βόλευε πολύ αλλά ευτυχώς υπάρχουν πολλά ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορείς να βρεις τα προϊόντα τους!

      Διαγραφή
  2. Πω, πω, τέλειο κιτ! Η σειρά Γαλάτεια είναι ένα όνειρο....!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι καταπληκτικό και τα αξίζει τα λεφτά του! Τα ίδια ίσως και περισσότερα χρήματα θα δίναμε για προϊόντα φουλ στα parabens!!!!

      Σήμερα παρέλαβα το Glowbox Μαϊου και είχε μέσα από τη σειρά αυτή το γαλάκτωμα σώματος, το σπρέυ σώματος και το αντιλιακό ιριδίζον βούτυρο! Όλα φοβερά αλλά με το τελευταίο έπαθα την πλάκα μου!!!!!

      Διαγραφή
  3. fresh Line πολύ καλή και ελληνική !!! Όλα της τα προιόντα ένα κι ένα !!!

    σε περιμένω και στη δική μου σελίδα!!! http://nickysbeautystarlight.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. <3 σε ευχαριστώ! Καλώς όρισες! Έτσι να στηρίζουμε και τα ελληνικά προϊόντα!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ