Ads

βραχιόλι κολιέ

SecretStories meet me!

5:16 μ.μ.toniamakeupdiaries

Hello my lovely girls! Τι μου κάνετε; Σήμερα σας φέρνω ένα τελείως διαφορετικό θέμα, πέρα από ομορφιά και περιποίηση! Σήμερα θα μιλήσουμε για κοσμήματα! Όλες τα λατρεύουμε και ποτέ δε τα χορταίνουμε! Κάθε σεζόν νέα σχέδια, νέες τάσεις! Άλλα τα βαριόμαστε, αλλά διαπιστώνουμε πως δεν άξιζα τα χρήματά τους, άλλα πάλι είναι πολύ εντυπωσιακά αλλά δύσκολα φοριούνται και άλλα πάλι ενώ θέλεις πολύ να τα φορέσεις δε μπορείς να τα αντέξεις πάνω σου πάνω από μία ώρα!!!

Μέχρι που ανακάλυψα τα SecretStories και τη δημιουργός τους Antonia Paziota! Η Αντωνία (συνονόματή μου!) είναι από το Ναύπλιο (λατρεμένο, το υπεραγαπώ και δε το χορταίνω <3 ) και ασχολείται με το χειροποίητο κόσμημα! Ε καλά θα μου πεις! Η μοναδική είναι; Νομίζω πως στο είδος της.....Ναι!

Γιατί δε δημιουργεί απλά κοσμήματα με αγάπη και μεράκι. Αλλά η τέχνη της είναι λιγάκι διαφορετική από αυτή άλλων καλλιτεχνών. Δημιουργεί κοσμήματα από πεπιεσμένο χαρτί! Ναι πολύ καλά άκουσες! Όπως χαρακτηριστικά μου λέει η ίδια: 

"Τα κοσμήματα μου έχουν έμπνευση από την μόδα και τις τάσεις της! Μου αρέσει πολύ να ξεφυλλίζω περιοδικά μόδας και όπως και στα περισσότερα κοσμήματά μου, μου αρέσει να χρησιμοποιώ χαρτί από περιοδικά μόδας, που επιλέγω κομμάτι κομμάτι!!"

Τα κοσμήματά της είναι ντυμένα τις περισσότερες φορές με ημιπολύτιμες πέτρες, jade, φεγγαρόπετρα, όνυχα, μαργαριτάρια, φίλντισι, κοράλλι καθώς τίποτα δεν μπορεί να συναγωνιστεί την λάμψη και την ποιότητά τους.

Η ίδια χαρακτηριστικά λέει: "Θέλω να φτιάχνω κοσμήματα ευκολοφόρετα, για αυτό και φτιάχνω ελαφριά κοσμήματα, να φοριούνται όλη την ημέρα, από το πρωί ως το βράδυ!"

Και πιστέψτε με το έχει καταφέρει! Σου το λέω εκ πείρας! Όταν άνοιξα το φακελάκι με το δικό μου ζευγάρι σκουλαρίκια και τα είδα, έμεινα με το στόμα ανοιχτό! Πρώτον γιατί ήταν και είναι εντυπωσιακότατα και δεύτερον γιατί ήταν πανάλαφρα! Τα φόρεσα όλη την ημέρα στα αυτιά μου και πραγματικά το βράδυ που πήγα να ξαπλώσω είχα ξεχάσει ότι φορούσα σκουλαρίκια στα αυτιά μου!


Οι πεταλούδες μου είναι πολύ ανάλαφρες και φωτεινές, καθώς η Αντωνία επέλεξε απαλά χρώματα, για να φοριούνται από άνοιξη μέχρι φθινόπωρο. Επίσης, έχουν αρκετά χρώματα, ώστε να ταιριάζουν με πολλά ρούχα.

Ένα άλλο χαρακτηριστικό των κοσμημάτων που δημιουργεί είναι τα γράμματα, όπως βλέπετε και στα δικά μου σκουλαρίκια! Της αρέσει η διαφορετικότητα στο ζευγάρι και επέλεξε να προσθέτει τα γράμματα για να μπορούν να βάλουν οι κοπέλες το γράμμα / αρχικό που προτιμούν! Άλλες βάζουν τα αρχικά τους, άλλες των παιδιών τους (σαν κι εμένα τη χαζομάνα!), άλλες των αγαπημένων τους, κι άλλες τους αγαπημένους τους γονείς!


Και το σημαντικότερο είναι ότι όταν αγοράζετε ένα κόσμημα από τα SecretStories έχετε εγγύηση για πάντα!!! Αν χάσετε ένα από τα σκουλαρίκια, αν χαθεί μια χάντρα, αν σπάσει κάτι, η Αντωνία θα κάνει ότι είναι δυνατόν να αντικατασταθεί ή να φτιαχτεί κάτι παρόμοιο!
Because they are made with love! <3

Δουλειά της μπορείς να δεις εδώ: https://www.facebook.com/secret.stories

καθώς επίσης και στο κατάστημά της από το οποίο μπορείς να παραγγείλεις το δικό σου κόσμημα https://www.etsy.com/shop/SecretStories

Περιμένω τις εντυπώσεις σου ως την επόμενη φορά!

Many kisses <3

You Might Also Like

8 σχόλια

  1. Πάρα πολύ ωραία το πόστ σου..
    Σε περιμένω και στο δικό μου blog: beautybykaterinaki.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε ευχαριστώ υπέροχο κορίτσι! ❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά! Εγώ σε ευχαριστώ για το υπέροχο δώρο! Στη διάθεσή σου <3

      Διαγραφή
  3. Απαντήσεις
    1. Και να φανταστείς πως στη φωτό χάνουν κιόλας! Τα χρώματα από κοντά είναι πολύ ζωηρά και οι πέτρες λαμποκοπούν! Και αυτό που λέω ότι νιώθεις πως δε φοράς σκουλαρίκια το ΕΝΝΟΩ!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ