Ads

άνοιξη Διαγωνισμός

All in Pink from Golden Rose Londessa

1:35 μ.μ.toniamakeupdiaries

Hello my lovely fashion girls! Πως είστε; Θέλω να πιστεύω σε κάποια παραλία, να κάνετε ηλιοθεραπεία κάτω από τον καυτό καλοκαιρινό ήλιο, αγκαλιά με τον αγαπημένο σας ή με καλή παρέα και φυσικά με ένα κοκτέιλ να σας δροσίζει! Ε τώρα αν έχετε και κανένα tablet μαζί για να ενημερώνεστε για τις τελευταίες εξελίξεις της μόδας τι να κάνουμε......έτσι είμαστε εμείς οι fashionistas!

Σήμερα θα σου μιλήσω για μία εταιρεία καλλυντικών που πριν λίγο καιρό μου έστειλε ένα δεματάκι με προϊόντα της προς δοκιμή! Είναι η Golden Rose Londessa. Πολλές από εσάς φαντάζομαι ήδη την γνωρίζετε και θα έχετε δοκιμάσει αρκετά από τα προϊόντα της. Είναι μία ανερχόμενη εταιρεία στη χώρα μας και ευρέως γνωστή για τις πολύ προσιτές τιμές της.

Τα προϊόντα που διάλεξα να σας παρουσιάσω σήμερα συνθέτουν ένα δροσερό ανοιξιάτικο - καλοκαιρινό look, το οποίο μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και αφορά σε όλες τις ηλικίες και χρωματικούς τύπους. Ωστόσο το κάθε προϊόν μεμονωμένα μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου κάνοντας η καθεμία το δικό της συνδυασμό!


Το δέμα περιείχε:


  • Σκιά ματιών "Terracotta Mono Eyeshadow GR" No 114 (Είναι μια σειρά σκιών με εκπληκτικά σατινέ υφή, η οποία δίνει φωτεινό αποτέλεσμα στα μάτια σας.)
  • Μολύβι ματιών "Eyeliner Pencil GR" No 308 
  • Μάσκαρα ματιών "Wonder Lash Mascara 12x Volume & Lash Lift GR" Black (Η αποκλειστική σύνθεση της δίνει στις βλεφαρίδες σας 12χ φορές περισσότερο όγκο από άκρη σε άκρη χάρη στο ειδικά κατασκευασμένο βουρτσάκι της με ίνες. Δημιουργεί πιο μακριές, ανασηκωμένες και με πλούσιο όγκο βλεφαρίδες. Το έντονο μαύρο χρώμα της χαρίζει βαθύ και δραματικό αποτέλεσμα. Η σύνθεση της εμπλουτισμένη με προβιταμίνη Β5 θρέφει και βοηθάει να δυναμώσουν οι βλεφαρίδες.)
  • Πούδρα προσώπου "Terracotta Stardust GR"  No 103 (Ένα μαγικό ρουζ που δημιουργεί περλέ φωτεινό αποτέλεσμα το πρόσωπο και στα μάγουλα χάρη στη μεταξένια και απαλή σύνθεση.)
  • Αδιάβροχο μολύβι χειλιών "Waterproof Mechanical Lipliner (Retractable) GR " No 54 (Αδιάβροχο και μηχανικό. Πρακτικό περίγραμμα χειλιών από την Golden Rose. Δεν χρειάζεται ξύσιμο. )
  • Κραγιόν "Κραγιόν Vision GR " No 106 ( Με νέα μαλακή και κρεμώδη υφή, γλιστράει εύκολα στα χείλη και προσφέρει πλούσιο και λαμπερό αποτέλεσμα. Η νέα τους formula δίχως paraben, με θρεπτικά και ενυδατικά στοιχεία όπως Shea Butter, λάδι Jojoba και βιταμίνη E, μαλακώνουν και ενυδατώνουν τα χείλη προσφέροντας ταυτόχρονα ένα ιδανικό μακιγιάζ για οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας.)
  • Βερνίκι νυχιών "Color Expert Nail Lacquer GR" No 53 (Το νέο βερνίκι Color Expert της Golden Rose με το εξαιρετικά φαρδύ βουρτσάκι του, εξασφαλίζει μια εύκολη εφαρμογή.)


Και για πάμε να ξεκινήσουμε! Σε όλο το πρόσωπο επέλεξα να απλώσω μία ελαφριά βάση με χρώμα, την CC της LCN, η οποία έχει πολύ καλή κάλυψη για CC. Έπειτα τόνισα τα φρύδια μου με σκιά φρυδιών (δε τα αφήνω ποτέ άβαφα γιατί όπως έχουμε ξαναπεί τα φρύδια είναι η κορνίζα του προσώπου μας!).

Συνεχίζουμε με εφαρμογή της ροζ σκιάς σε όλο το άνω βλέφαρο. Δε βάζουμε υπερβολική ποσότητα γιατί απλώνεται εύκολα και είναι και έντονο το χρώμα της. Φροντίζουμε να την απλώσουμε πολύ καλά και να κάνουμε τα απαραίτητα σβησίματα, ώστε να μη φαίνεται σκληρό το χρώμα και κάνει τα μάτια μας να φαίνονται κουρασμένα αλλά αντίθετα να πετύχουμε ένα φωτεινό αποτέλεσμα. Το έντονο ροζ και φούξια αν δε το προσέξετε στην εφαρμογή του μπορεί να έχει αντίθετα αποτελέσματα!
Συνεχίζουμε με το μπλε μολύβι ματιών το οποίο είναι αρκετά μαλακό. Μπορείτε να το εφαρμόσετε ως αιλάινερ σε όλο το βλέφαρο, όπως έκανα εγώ. Μπορείτε όμως να το τοποθετήσετε και στο μισό μόνο βλέφαρο αλλά και να το σβήσετε και να το χρησιμοποιήσετε ως σκιά για να τονίσετε την εξωτερική γωνία του ματιού! Τέλος για μεγαλύτερη ένταση μπορείτε να το τοποθετήσετε και εσωτερικά στο κάτω βλέφαρο. Το αποφεύγω βέβαια το πρωί γιατί το αποτέλεσμα είναι πολύ έντονο. Για το βράδυ όμως είναι πολύ καλή επιλογή! Αποφασίστε εσείς τι στυλ και ύφος θέλετε να δώσετε στο μακιγιάζ σας!  



Και ολοκληρώνουμε τα μάτια με μία ή δύο στρώσεις μαύρης μάσκαρας. Όταν χρησιμοποιώ μολύβι σε στυλ αιλάινερ μου αρέσει πολύ να δίνω ιδιαίτερη έμφαση με τη μάσκαρα στην άνω εξωτερική γωνία του ματιού για να δημιουργώ το γατίσιο μάτι! Η συγκεκριμένη μάσκαρα ενδείκνυται για κάτι τέτοιο αφού είναι ειδική για μακριές βλεφαρίδες.



Στο πρόσωπο τώρα και στα μήλα επέλεξα να μη χρησιμοποιήσω καθόλου ρουζ, αφού η συγκεκριμένη πούδρα λάμψης αποτελείται από ένα συνδυασμό τριών χρωμάτων, που αποδίδουν ένα πολύ ωραίο ηλιοκαμένο αποτέλεσμα με διαβαθμίσεις. Είναι ιδανική για να κάνετε τέλεια κοψίματα. Την τοποθετώ ελαφρά σε όλο το πρόσωπο δίνοντας περισσότερη έμφαση στα σημεία που συνήθως μας καίει ο ήλιος.

Και τέλος τα χείλη! Κάνουμε το περίγραμμα με το αδιάβροχο μολύβι χειλιών (ιδανικό για παραλία!) και γεμίζουμε με το κραγιόν που έχει κρεμώδη σύνθεση και δίνει ένα έντονο αποτέλεσμα. 


Δεν έχει πολύ μεγάλη διάρκεια οπότε καλό είναι να το έχετε πάντα στην τσάντα σας για να το ανανεώνετε. Μπορείτε αν θέλετε ένα πιο girly αποτέλεσμα να αποφύγετε να περιγράψετε τα χείλη σας!


And that's it! Ένα πολύ girly και καλοκαιρινό μακιγιάζ! Βάψτε και τα νύχια σας με το βερνίκι νυχιών σε ροζ απόχρωση και έτοιμη για καφέ! Μη ξεχάσεις να με πάρεις τηλέφωνο να τον πιούμε μαζί! 

Και τώρα που ολοκλήρωσα την παρουσίαση και έτσι επειδή έχω καλή διάθεση λέω μία τυχερή από εσάς να έχει την ευκαιρία να αποκτήσει δώρο ένα πολύ όμορφο πακετάκι με προϊόντα μακιγιάζ της εταιρίας Golden Rose Londessa!

Το σετ περιλαμβάνει: Τη σκιά ματιών, το μολύβι ματιών, τη μάσκαρα και το βερνίκι νυχιών.

Όροι συμμετοχής:

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μου αφήσετε σχόλιο εδώ από κάτω γράφοντάς μου αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν της εταιρίας και ποιες οι εντυπώσεις σας.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ να έχετε κάνει εγγραφή στο blog αφήνοντας μου το όνομα με το οποίο κάνατε την εγγραφή και ένα email για να ειδοποιήσω την τυχερή.

Επίσης να κάνετε Like τη σελίδα μου στο facebook και ΔΗΜΟΣΙΟ share τη φωτογραφία του διαγωνισμού εδώ.

Λήξη διαγωνισμού: 25 Αυγούστου

You Might Also Like

121 σχόλια

  1. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν,θέλω πολύ όμως!!!
    gfc: Vaso Nafpaktos B
    vasonafpaktos@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. υπεροχα δωρα! εχω παλετα της golden rose με γηινα χρωματα την εχω λατρεψει!
    facebook name: efi karagrigoriou-nastou
    gfc: efi nastou
    email: efinastcar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. δεν εχω δοκιμασει καποιο προιον απο αυτα αλλα πολυ θα το ηθελα!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. έχω δοκιμάσει κραγιόν, όζες μολύβια ματιών, σκιές, ρούζ. σχεδόν τα πάντα εκτός από μάσκαρα. είμαι πολύ ευχαριστημένη και από την απόδοση και από τις τιμές.
    Gfc: αννέτα
    fb: Anna Tsagali- Lazaros Nikolaidis
    email: verzevoulis@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άννα μου συμφωνώ απόλυτα μαζί σου! Θεωρώ πως οι τιμές των προϊόντων σε σχέση με την ποιότητά τους είναι σε πολύ καλή συνάρτηση! Για κάτι οικονομικό και καθημερινό τα συστήνω ανεπιφύλακτα! Από το μόνο που δεν έμεινα ενθουσιασμένη είναι το βερνίκι κι αυτό γιατί έχω συνηθίσει στην ποιότητα των επαγγελματικών. Κατά τα άλλα όλα σούπερ!

      Διαγραφή
  5. Σας ευχαριστούμε πολύ.Δεν εχω δοκιμάσει κάποιο προιον ελπίζω να μου δωθεί η ευκαιρία μέσα απο τον διαγωνισμό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχως δε τα έχω δοκιμάσει :( ... αλλά θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσωωωωω
    gfc: Stavroula Fiaboli
    email: stavrula_fiab@yahoo.com
    facebook name: Stavroula Fiaboli-Kalogirou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν έχω δοκιμάσει πολλά. μόνο κραγιόν και ρουζ. αλλά θα ήθελα να δοκιμάσω περισσότερα.
    gfc: maria tsag
    email: maria_tsag1@yahoo.gr
    fb: Maria Tsagkali

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν εχω δοκιμασει καποιο προιον αλλα θα ηθελα
    gfc irene alex
    e mail irene.alex@hotmail.com
    fb name Alexopoulou Eirini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν έχω δοκιμάσει δυστυχώς.. αλλά θα το ήθελα με μεγάλη χαρά!! έχω ακούσει πολύ καλές κριτικές! gfc name: Eugenia Skoulou, email: nia.kotta@gmail.com, fb name: Ευγενία Κόττα-Σκούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. elpizw kapoia stigmh na m dwthei h eukareia gia na ta dikomasw gfc irw papadiwti email dinpapadiwti@yahoo.gr fb name irw papadiwti














    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. den exw dokimasei pote katii...ala ennoeite pos thelo..;pp
    gfc:Nasia Panagi
    email: nasia92.pan@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. uperoxos diagwnismos euxaristoume!!fusika k exw dokimasei k latreuw t kragion matte lipstick, alla pote t kalluntika einai arketa gia mia gunaika?? :P gfc: Xara dimitriadou , email: xara901@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποτέ όσα καλλυντικά και μα έχει μια γυναίκα δεν είναι αρκετά! Κακά τα ψέματα αλλά είμαστε άπλειστες!

      Διαγραφή
  14. yperoxa proionta!!! ta 8elw...!!

    fb name: Maria Kwstarelou
    email.: maraki_kost@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελειο το μακιγιαζ !!! Προσωπικα εχω δοκιμασει αρκετα προ'ι'οντα της GR και ειμαι πολυ ευχαριστημενη !!! Κραγιον, make-up, μανο, ρουζ, σκιες κ.α. Καταρχην ειναι πολυ καλα σε ποιοτητα και επειτα ειναι πολυ προσιτες οι τιμες !!!
    FB name:ΕΛΕΝΗ ΜΕΡΙΑΝΟΥ
    email: eleni89yaris@yahoo.gr
    gfc name:elenikerkyra

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ Ελένη μου! Όντως για τις τιμές τους είναι πολύ καλά! Και για τις δύσκολες μέρες που διανύουμε ακόμη καλύτερα! Για κάτι οικονομικό όπως θεωρούνται τα προϊόντα της εταιρίας είναι πολύ καλά!

      Διαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ...ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΓΝΩΡΙΖΩ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ !!!! ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !
    FB NAME : Betty Kalantzi
    e mail : baskalan1974@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλωσόρισες λοιπόν στην παρέα μας! Είναι πολύ οικονομικά και προσιτά προϊόντα που μπορεί να έχει η κάθε κοπέλα και πολύ καλή ποιότητα! Προσωπικά από όλα λάτρεψα όσο τίποτα την πούδρα! Καλή επιτυχία σου εύχομαι!

      Διαγραφή
  18. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΩ !
    fn:maria pandremmenou
    gf:maria
    email:maripand@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. όχι, δεν τα έχω δοκιμάσει....
    fb sofia tsepa
    tsepasofia@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν,θέλω πολύ όμως!!!
    gfc: Katerina Rapti
    e-mail: katerinarapti77@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχω δοκιμασει καμποσα προιοντα τους και ολα ειναι πολυ καλα!!
    email: doulmaria@gmail.com
    gfc: Maria Doul
    fb name: Μαρία Δουλγεράκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ, ΑΛΛΑ ΘΕΛΩ ΠΟΛΥ! ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΟΥ ΡΟΖ ΑΠΟΧΡΩΣΗ!!! FB NAME: Πετρούλα Φιλίππου - GFC: APOLLWNIAgr (phaos) - email: petroula16@outlook.com.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Έχω δοκιμάσει ένα βερνίκι της εταιρείας και με εξέπληξε η διάρκειά του!
    mail: f.xanth@gmail.com
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Έχω κάποια κραγιόν, και μου αρέσει η ενυδατική τους σύσταση...
    facebook: Alkmini Mini
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.
    alkminipi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Έχω κάποια κραγιόν, και μου αρέσει η ενυδατική τους σύσταση...
    facebook: Alkmini Mini
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.
    alkminipi@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Δεν τα εχω δοκιμάσει !! Μακαρι να εχω την ευκαιρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπέροχα δωράκια πραγματικά.. Έχω δοκιμάσει το nelvet τέλειο κοκκινο κραγιόν της εταιρίας..μόνο καλά λόγια έχω να προσθέσω..
    Fb:Lydia Anastasiadou
    Gfc:EUA BRAUN
    eua_braun@yahoo.gr..
    Καλό καλοκαιριιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΣΩ !!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν και θα ήθελα πολύ!
    GFC: ΛΙΝΑ
    e-mail: xlina28103@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΟΥΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΙΟΝ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΧΩ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΣΟΥ GFC:ΡΑΝΙΑ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΥ email papadhmhtrioy.rania@yahoo.gr fb name :Rania Papadhmhtrioy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ! ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ!! ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΡΟΥΖ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ!! gfc: Sevi Pavlopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πολύ ωραίος διαγωνισμός! Τα δώρα είναι υπέροχα!
    Έχω δοκιμάσει κραγιόν και σκιά, ήταν καταπληκτικά!
    Gfc- ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑ
    mail- pamgoutz3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. δυστυχως δεν εχω δοκιμασει.... μεσω ομως αυτου του blog γνωρισα (εστω και λιγο) τα καλλλυντικα σας!! μακαρι να μου δωθει η ευκαιρια να δοκιμασω!!!!
    gfc thomais fountoulaki
    thomaisf@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. υπεροχος διαγωνισμος...!!!! τα προιοντα ειναι υπεροχα , εχω δοκιμασει αρκετα αλλα τα κραγιον ειναι αυτα που κλεβουν την παρασταση...!!!! αν και δεν εχω δοκιμασει την μασκαρα , ειμαι σιγουρη οτι θα ειναι φανταστικη... ευχαριστουμε.....
    gfc : Ntina Petridoy
    email: dina_19_90@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Έχω δοκιμάσει ένα μανό και μου άρεσε κυρίως γιατί είχε πλατύ πινέλο και ήταν πιο εύκολο στην εφαρμογή.
    GFC: Morfopoulou Maria
    maraki.81@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Εχω δοκιμάσει πούδρα, μανό και σκιά και έχω πολύ καλή γνώμη.Έχουν καλή ποιότητα και ωραία χρώματα!
    GFC name: Beni Komninidou
    e-mail: benedk184@yahoo.gr
    Fb name: Veni Komninidou
    Share link location:https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=1452423898366259&id=100007959883101

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. δυστηχως δεν εχω δοκιμασει καποιο γιατι δεν τα εχω βρει ακομη στη Ροδο!ευχαριστουμε!
    gfc magdalene volonaki
    fb magdalene volonaki
    https://www.facebook.com/magdalene.volonaki/posts/10203531540864668
    magvol_13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΒΕΡΝΙΚΙΑ ΝΥΧΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ.
    F/B Aggelos Antonia
    mail:tonkollin@gmail.com
    gfc:ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΟΛΛΙΝΙΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Eχω δοκιμάσει τα βερνίκια νυχιών και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη, θα ήθελα πολύ όμως να δοκιμάσω και τα καλλυντικά!!
    fb: Xristina Xarmpatsi
    email. christinaxar@gmail.com
    gfc: Χριστίνα Χαρμπάτση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. τα έχω δοκιμάσει, τα κραγιόν της είναι τέλεια !
    fb : Vicky Kli
    vickoula3@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΟΥΖ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ!!! Η ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΤΙΜΗ ΕΠΙΤΡΕΠΤΗ.
    GFC: ΓΕΩΡΓΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
    EMAIL: mixail80@hotmail.com
    fb: Gewrgia Mixail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δεν έχει τύχει να δοκιμάσω τίποτα!!
    Fb: Aristea Arna
    e-mail: aristea13@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Έχω δοκιμάσει πολλά προϊόντα της Golden Rose (κραγιόν, βερνίκια νυχιών, σκιές, ρουζ) και είμαι πολύ ευχαριστημένη!! κ.α. Εκτός του ότι είναι πολύ ποιοτικά καλλυντικά, οι τιμές τους είναι προσιτές!!
    gfc:Σταυρούλα
    email:stavroula211977@yahoo.gr
    fb:Stavroula Douvropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τέλειαα!!! ☺
    Gfc: Katerinaki opws panta
    Email: Katerinaki_kag@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Μακαρι να τα κερδισω
    gfc-vikikyt
    fb-viki kittaki
    mail-viki kittaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Καλησπέρα, Τόνια!
    Έχω διαβάσει μερικές κριτικές για τα προϊόντα της Golden Rose, αλλά δεν είχα δοκιμάσει κανένα προϊόν τους, μέχρι χθες που επισκέφθηκα το φαρμακείο της γειτονιάς μου και είδα ότι έφεραν προϊόντα αυτής της εταιρίας! Δοκίμασα στο χέρι μου μια μωβ σκιά και μου άρεσε το πόσο απαλή αίσθηση άφησε στην επιδερμίδα! Επίσης δοκίμασα κι ένα αρωματάκι, το κίτρινο (W6) της σειράς Prestige. Το μύριζα για ώρες πάνω μου! Αν και προτιμώ τα ελαφριά και ξινά αρώματα, το συγκεκριμένο το βρήκα πολύ θηλυκό και επιβλητικό! Μήπως ξέρουμε αν είναι άρωμα τύπου και αν ναι, ποιου;
    Ευχαριστούμε πολύ για την ευκαιρία που μας δίνεις να δοκιμάσουμε τα προϊόντα!
    gfc: Hope Hopkins
    fb: Maria Ifadopoulou
    email: hopkins.hope@gmail.com
    Α, και κάτι τελευταίο: έχω κι εγώ ένα blog ομορφιάς (http://omorfhmesaexw.blogspot.gr/) και αυτή την περίοδο έχω και giveaway. Θα χαρώ πολύ αν το επισκεφθείς! Φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΑ ΡΟΥΖ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΛΥΒΙ ΜΑΤΙΩΝ !!!! ΤΕΛΕΙΟ ΜΑΤ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΛΑΜΨΗ !!! GFC:GIOTA PANAGIOTOPOULOU FB:ΓΙΩΤΑ ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ email:giota.panagiotopoulou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. εχω δοκιμασει και ειμαι πολυ ευχαριστημενη με την σχεση ποιοτητας -τιμης!
    gfc:eudoxia karagiorgou
    fb:ευδοξια καραγιωργου
    eudoxia64@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ
    GFC:ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΠΑΠΑΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Δεν έχω δοκιμάσει.
    GFC & FB: Iosif Grigoriou
    iosifgrigoriou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Έχω δοκιμάσει διάφορα βερνίκια και μου άρεσαν πολύ!!!
    gfc: Magda
    fb: Magda Tou
    toumpama@plandevel.auth.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. έχω δοκιμάσει ένα κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
    gfc: ΑΝΝΑ ΠΛΑΤΙΔΟΥ
    mail. annaplatidou@yahoo.gr
    fb. Anna Platidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν,θέλω πολύ όμως!!!

    gfc avapimou
    fb βαλεντινα παπα
    mail chpapatsikoura@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Έχω δοκιμάσει τα ματ κραγιόν από Golden Rose και είναι τέλεια!!!
    gfc xrisa kas
    fb name eirini pappa
    email eirinipappa12@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Έχω δοκιμάσει ορισμένα βερνίκια νυχιών. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη, καθώς έχουν μεγάλη διάρκεια.
    GFC: Angie NightSky
    Facebook: Αγγελική Υ.
    Email: angierzz@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Έχω δοκιμάσει τη μάσκαρα και είναι τέλεια!!!
    GFC: kathy
    Email:k_mpag@hotmail.com
    FACEBOOK: Katerina Baglantzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Φαιδρα χριστοπουλου
    xfaidra@hotmail.com
    είχα δοκιμάσει πιό παλιά κάτι κρέμες και μου είχαν κάνει πολύ καλή εντύπωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Πολύ όμορφα χρώματα!Δεν έχω δοκιμάσει κάτι από αυτή την εταιρία γιατί δεν τα βρίσκω πουθενά!
    gfc & fb name: Domniki Sarri
    mail: domniki70@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Δεν τα έχω δοκιμάσει ακόμα,όμως έχω ακούσει τα καλύτερα σχόλια.Σίγουρα θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω,ειδικά την τερακότα και το κραγιόν!!!
    Gfc & Fbn: Maria Charatsiari
    email: charatsiari.maria@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. εχω δοκιμασει κραγιον, μασκαρα και σκια... ειναι απο τα καλυτερα προιοντα....
    fb Vaso Theodorakopoulou
    gfc vas_theod77
    email vas_theod77@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν από την εταιρεία αυτή.Πολύ θα το ήθελα όμως!
    gfc mkiriakou
    email mkiriakou@rocketmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Δεν έχω δοκιμάσει δυστυχώς.. αλλά θα το ήθελα με μεγάλη χαρά!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν ακόμα αλλά θα το ήθελα πολύ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. den exw dokimasei kati!!! olo lew tha parw kai olo to anavallw!! einai mia kali eykairia o diagwnismos aytos kai elpizw na kerdisw!!!
    gfc Maria Lri
    email marialeri16@hotmail.com
    fb Maria Leri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. δεν έχω δοκιμάσει κάτι αλλά θα ήθελα
    gfc katerina katsanevaki
    fb aikaterini katsanevaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. εχω δοκιμασει κραγιονακι (ροζ απαλο) και μολυβι και ειμαι ευχαaριστημενη!!!!!!!!!!!! καλη μας επιτυχια! gfc goullieta parasxidou και fb gouligoulieta email: giouli.parasxidou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Δεν έχω δοκιμάσει τα συγκεκριμένα προϊόντα, όμως, με όσα διάβασα και με τα χρώματα που βλέπω... πολύ το θέλω!!! :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. θα είθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. τα κραγιον απο τη σειρα matte lipstick εχω δοκιμασει και ειναι πολυ ωραια!
    parfymcolor@hotmail.gr
    https://www.facebook.com/Kama.Thomi
    gfc: Kama Thomi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. έχω δοκιμάσει όζες και σκιές της συγκεκριμένης εταιρείας!Όλα τα προ'ι'όντα πολύ καλά!!!
    gfc Eirini Xanthopoulou
    fb https://www.facebook.com/eirini.xanthopoulou
    e mail xanthopouloueirini@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. Εχω δοκιμάσει κραγίον και είναι τελειο!!!
    Gfc: Niki Papageorgiou
    FB: Νικη Παπαγεωργίου
    e-mail: nikipapage@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. δεν εχω δοκιμασει κατι και θελω πολυ!! τελειααα
    gfc:/ fb:aspasia glukia
    email:kleopatramaurh@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Έχω δοκιμάσει τα βερνίκια νυχιών και έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένη και τα προτιμώ και για την ποιότητα και για την τιμή τους!Δεν έχει τυχει να δοκιμάσω τα καλλυντικά αλλα το θελω πολύ γιατί τους έχω τρελή αδυναμία!
    gfc: Χριστίνα Χαρμπάτση
    fb: Xristina Xarmpatsi
    email:christinaxar@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. Δεν έχω δοκιμάσει.. αλλά ήθελα πολύ!!! gfc name: Eugenia Skoulou, email: nia.kotta@gmail.com, fb name: Ευγενία Κόττα-Σκούλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ποσο θα ηθελα να κερδισω!!!!!
    μαρκελλα παπασταματη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. εχω δοκιμασει αρκετα ειναι πολυ καλη εταιρια!
    gfc:maria xrisafi
    email:mariaxrisafi@gmail.com
    fb

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ειναι φανταστικα τα δωρα σας!! δεν εχω δοκιμασει την εταιρεια!!! ευχαριστουμε πολυ! καλο καλοκαιρι ευχομαι!!!!!
    fb Γιώτα Μπαλόπιτα
    GFC Giota Mpalopita
    e-mai. filio11@hotmail.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. Tέλεια
    gfc:Georgia Fotiadou
    fb:Γεωργία Φωτιάδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. gfc Maria Peiraiki
    fb Mary Andreadaki

    Kαλησπέρα Τόνια και ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα! ναι εχω δοκιμάσει μολύβια, σκιές κ πούδρα και μου άρεσαν πολύ!ειναι πολύ καλής ποιότητας προϊόντα και σε πολύ λογικες τιμες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. gfc ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ FB Γεωργια Γεωργιου εχω δοκιμασει το κραγιον παρα πολυ καλο και πολυ ενυδατικο το συνηστω σε ολες!! καλες διακοπες σε ολους και ευχαριστουμε για τα φανταστικα δωρα σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ευχαριστούμε για τα υπέροχα δώρα...!!! Έχω δοκιμάσει μόνο μολύβια και έμεινα πολύ ευχαριστημένη...!!!
    fb :Ανθή Νίκου
    gfc: ANTHI NIKOU
    EMAIL : fasolaki1975@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Δεν έχω δοκιμάσει.. αλλά ήθελα πολύ!!!
    gfc:Ανδρι Αγρι
    fb :Ανδρι Αγρι
    EMAIL :ntaniapl2@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Δεν έχω δοκιμάσει,θα ήθελα πολύ!!!
    gfc:Μαρι Κωστ
    fb :Μαρι Κωστ
    EMAIL :diatrofi.ms@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. τελειαααααααα ολα...μακαρι να σταθω τυχερη
    email stevasrizo82@yahoo.gr
    fb στελλα βασιλειου
    gfc ΣΤΕΛΛΑ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. δεν έχω δοκιμάσει δυστυχώς κάποιο αλλά θα ήθελα πολύ.
    email:mariapapa2203@gmail.com
    fb:Maria Papavasileiou
    gfc:Maria Papavasileiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. νομίζω οτι δεν εχω δοκιμάσει.
    GFC cgianneli
    FB Claire GIanneli
    cgianneli@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. Δυστυχως δεν εχω δοκιμασει κάποιο προιόν !!!
    Gfc: eleni vlaxou (elenir)
    Fb:eleni vlachou
    helenalda1993@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. υπεροχο δωρο!!!! :D :) :D
    fb. thomais fountoulaki
    thomaisf@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. εχω δοκιμασει μανο κ ελιναι υπεροχα!!!!κ ακομη πιο υπεροχη η διαρκεια τους!!!!!!!
    fb Μαργαρίτα Γεωργαλή
    gmargarita_89@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Δεν εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα!!
    Ελπιζω να ειμαι η τυχερη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. έχω δοκιμάσει όζες fb:Katia Pattinopoulou email:katia_gemini@windowslive.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Δεν εχω δοκιμασει αλλα θα ηθελα
    Χρύσα Ρεβύθη
    xrisare@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. eye liner exw auti tin stigmi kai einai kalo
    gfc vikitsb
    email vikitsouberli@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΓΙΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΜΕΣΑ...ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΑΥΤΟ ΔΩΡΟ <3 :)
    ΞΑΝΘΗ ΚΙΟΥΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ...!!!

    F.B : Γιωργος Ηλιοπουλος
    imail : giwrgosiliop@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. δεν εχω δοκιμασει κατι απο την εταιρεια και θα ηθελα πολυ !ευχαριστουμε για την ευκαιρια! gfc: Marilena P
    email: pmarilena85@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. Πολυ ωραιο δωρο....
    GFC: Lady Vivian
    email: viviana.dram@gmail.com
    FB: Vivian Dramytinos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. δεν έχω δοκιμάσει κάτι ακόμη.. ευχαριστούμε :D
    gfc: Erina X

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. πρωτη φορα την ακουω αλλα αν μου δοθει και η ευκαιρια να την δοκιμασω θα την γνωρισω καλυτερα
    angelina22_7 gfc
    mail angelina22_7@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. δεν εχω δοκιμάσει ακόμη αλλα θα το ήθελα πολυ!

    anna.egw12@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. δεν εχω δοκιμάσει αλλα θα το ήθελα πολυ!
    pwlina13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. Δεν εχω δοκιμασει,μα θα το ηθελα πολυ!
    GFC: desp.sideri
    EMAIL: desp,.sideri@hotmail.com
    fc: Despoina SIderi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. exw dokimasei to gel look top coat, pragmati dinei efe gel k ta stegnwnei kapws pio grigora ap oti xwris top coat k diarkoun ligo perissotero
    gfc: Vicky A
    email: vicky_rocks425@msn.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. δεν εχω δοκιμασει καποιο ακομη...δυστυχως!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. τελειος διαγωνισμος!
    δυστυχως δεν εχω δοκιμασει καποιο προϊον!
    gfc: Filia Sampani
    email: filia9@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. έχω δοκιμάσει βερνίκια νυχιών και είμαι πολύ ευχαριστημένη με το αποτέλεσμα!!!!
    gfc: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΟΒΟΥΣΟΓΛΟΥ
    email: anastasia_kov@yahoo.gr
    facebook: Sasa Happyface

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. έχω δοκιμάσει ένα κραγιόν και ένα βερνίκι νυχιών και είμαι πολύ ευχαριστημένη, gfc: ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ ΚΑΡΑΟΥΛΑΝΗ facebook: Σταυρουλα καραουλανη,email:stavrkaraoulani@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προϊόν και θα ήθελα πολύ!
    GFC: Κατερίνα Σώρρα
    email: katerinasorr@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. Δεν έχω δοκιμάσει κάποιο προιόν αλλά θα το ήθελα πολύ!!!Ευχαριστούμε!!!
    gfc:Κρυστάλω Σταμάτη
    email:marakim13@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. den exw dokimasei kapoio proion akomh alla tha ithela poly!! gfc:vissaria karastathi email:vissariakarastathi@yahoo.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. Δεν έχω δοκιμάσει δυστυχώς.
    fb Lena Zafiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. δεν τα εχω δοκιμάσει θα ηθελα όμως!
    πολυ ωραιο δώρο like!!!!!! μακάρι να κέρδιζα!!
    εχω κανει like +share στο +g gfc: Ioanna pi

    https://www.facebook.com/joanna.pipi/posts/10152426656493003

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ