Ads

ακμή γήρανση

Το μικρό μου μυστικό....Bio Oil

5:47 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το περιμένεις καιρό τώρα και ναι ήρθε επιτέλους η ώρα να σου μιλήσω για αυτό το μικρό θαυματουργό λαδάκι, που τόσος ντόρος γίνεται τελευταία και όλοι μιλάνε γι'αυτό. Βέβαια τόσο καιρό τώρα σε έχω προετοιμάσει σχετικά με το πως μπορείς να το δοκιμάσεις αλλά νομίζω πως είναι η κατάλληλη στιγμή να τα πούμε πιο αναλυτικά!



Έχει γίνει το Νο. 1 σε πωλήσεις προϊόν για ουλές και ραγάδες σε 17 χώρες μετά την παγκόσμια κυκλοφορία του το 2002, έχει κερδίσει 183 βραβεία για την περιποίηση της επιδερμίδας και τείνει να κατακτήσει και την ελληνική αγορά με πολύ μεγάλη επιτυχία. Οι μεγαλύτεροι σταρ του χώρου της ομορφιάς, της μόδας αλλά και της τηλεόρασης σε παγκόσμιο επίπεδο μιλούν για ένα λάδι το οποίο μπορεί να κάνει θαύματα!

Τι είναι όμως αυτό που το έχει κάνει τόσο καταξιωμένο;

Καταρχήν οι πολλές εφαρμογές που βρίσκει. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την εξάλειψη ουλών, ραγάδων, σημαδιών ακμής, σημάδια γήρανσης, ανομοιόμορφη χροιά του δέρματος και ενυδάτωση της επιδερμίδας. Και η χρήση του δε σταματά εκεί. Και όλα αυτά οφείλονται χάρη στη σύνθεσή του. Αποτελείται από ένα μείγμα φυτών και βιταμινών σε μία βάση ελαίου. Περιέχει το επαναστατικό συστατικό PurCellin Oil™ που αλλάζει ολόκληρη τη σύσταση της σύνθεσης, κάνοντάς την ελαφριά και μη λιπαρή, και διασφαλίζει την εύκολη απορρόφηση των καλών στοιχείων των βιταμινών και των εκχυλισμάτων φυτών.

Χάρη στις πολύτιμες βιταμίνες του την Α, η οποία προάγει την παραγωγή κολλαγόνου και παίζει σπουδαίο ρόλο στη διαδικασία ανανέωσης του δέρματος και την βιταμίνη Ε με την ισχυρή αντιοξειδωτική της δράση, που προστατεύει την επιδερμίδα από τις ελεύθερες ρίζες και από την πρόωρη γήρανση, προσφέροντάς της βαθιά ενυδάτωση, ένα είναι σίγουρο! Ότι η επιδερμίδα σου θα ερωτευτεί το Bio Oil με το πρώτο άγγιγμα! Επίσης, περιέχει καλέντουλα για αναγέννηση των κυττάρων, λεβάντα για ενυδάτωση, δενδρολίβανο για ενδυνάμωση και καταπράυνση, χαμομήλι για ανακούφιση και αντιμετώπιση της ακμής.



Η δράση του και η χρήση του όμως όπως σου είπα δε σταματά εκεί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Bio Oil σε όλο σου το σώμα για ενυδάτωση, είτε μόνο του ή ακόμη και λίγες σταγόνες μέσα στην αγαπημένη σου ενυδατική! Το ίδιο μπορείς να κάνεις και με την ενυδατική προσώπου σου αλλά και την κρέμα ματιών σου. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε εγκαύματα από τον ήλιο, τσιμπήματα, παρανυχίδες, σημάδια από ανεμοβλογιά, κηλίδες, ακμή, ευρυαγγείες, ξηροδερμία και εκζέματα-δερματίτιδες. Με χρήση δύο φορές την ημέρα για τουλάχιστον τρεις μήνες, υπόσχεται ορατά και θεαματικά αποτελέσματα.




Τέλος να σου πω που το χρησιμοποίησα εγώ και τι βελτίωση είδα. Καταρχήν εκεί που το δοκίμασα εντατικά ήταν στην τριών ετών κόρη μου. Για 1 μήνα επί 2 φορές την ημέρα χρησιμοποιούσαμε το λαδάκι σε μία ουλή που έχει στο μάγουλό της από χτύπημα (εννοείται και για εσένα που θα θέλεις να το χρησιμοποιήσεις με τον ίδιο τρόπο, η ουλές θα πρέπει να είναι κλειστές και σε καμία περίπτωση ανοιχτές με αίμα!). Το αποτέλεσμα δεν ήταν μεν θεαματικό, αφού για πλήρη αποτελέσματα η χρήση του θα πρέπει να είναι καθημερινή για 2 μήνες. Ωστόσο όμως υπήρξαν ελπιδοφόρα αποτελέσματα αφού η ουλή άρχισε σταδιακά αν εξαλείφεται. Θεωρώ πως με άλλους 2 μήνες χρήσης του ακόμη θα είναι πολύ καλύτερα.

Επίσης, το χρησιμοποίησα στο ντεκολτέ μου και την πλάτη μου γιατί υποφέρω ειδικά τώρα το καλοκαίρι από μικρά σπυράκια. Το αποτέλεσμα ήταν θεαματικό με τη δεύτερη κιόλας χρήση! Τα περισσότερα σπυράκια είχαν εξαφανιστεί!

Τέλος το χρησιμοποίησα μόνο του για ενυδάτωση σε όλο μου το σώμα ως after sun προιόν! Εξαιρετικό! Απλωνόταν τόσο εύκολα σε όλο το σώμα, απορροφούνταν πάρα πολύ εύκολα, χρειάστηκε ελάχιστη ποσότητα για όλο το σώμα και άφηνε το δέρμα απαλό, ελαστικό με ένα ελαφρύ άρωμα.

Ενθουσιασμένες όμως δήλωσαν και οι πελάτισσές μου, αφού μετά από κάθε περιποίηση των νυχιών τους τους έκανα μασάζ στα επωνύχια με το λαδάκι. Τα επωνύχια (πετσάκια) μέχρι την επόμενη επίσκεψή τους ήταν σε πολύ καλύτερη κατάσταση από ότι με όλα τα υπόλοιπα επαγγελματικά λαδάκια που χρησιμοποιούσα ως τώρα για αυτή τη χρήση.

Ως γενικό συμπέρασμα έχω να σου πω πως είναι ένα λάδι που αξίζει πραγματικά τα χρήματά του (μπορείς να το βρεις στο διαδίκτυο από 8-11€ τα 60ml). Κι αν η ποσότητα σε τρομάζει σε πληροφορώ ότι τα 60ml μπορούν να σου βγάλουν πολλές μα πάρα πολλές χρήσεις!!! Πραγματικά μπορεί να σε βοηθήσει σε χρόνια προβλήματα της επιδερμίδας σου και αν και μπορεί να μη σου τα εξαφανίσει τελείως σίγουρα θα σου προσφέρει ένα πολύ πιο όμορφο αποτέλεσμα. 

Αν δε το έχεις δοκιμάσει ακόμη τότε σίγουρα θα πρέπει να το κάνεις έστω για μία φορά για να πειστείς για τη χρήση του και την αποτελεσματικότητά του. Όσες πάλι το έχετε δοκιμάσει και είτε fan του περιμένω τα σχόλιά σας και τα δικά σας συμπεράσματα!


Ως την επόμενη φορά λοιπόν σας φιλώ! 


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ