Ads

αμύγδαλο αφρόλουτρο

Fresh Line - ΓΑΛΑΤΕΙΑ Συλλογή Spa Elixirs

5:49 μ.μ.toniamakeupdiaries

Καλησπέρα κορίτσια μου! Τι κάνετε; σήμερα θα σας μιλήσω για τη νέα σειρά της Fresh Line τη Γαλάτεια! Οι περισσότερες από εσάς πιστεύω τη γνωρίζετε και την έχετε δοκιμάσει! Ωστόσο όμως στη σειρά δε περιλαμβάνετε μόνο το σπρέυ σώματος και η κρέμα σώματος που σας είχα παρουσιάσει και παλιότερα. Υπάρχουν και άλλα προϊόντα και γι'αυτά θα σου μιλήσω σήμερα!
Πρώτα όμως ας κάνουμε και λίγο μάθημα Ιστορίας!!! Μη φοβάσαι δε θα σε εξετάσω.....αλλά αλήθεια ξέρεις τι σημαίνει "Γαλάτεια";

Η Γαλάτεια, δηλαδή «εκείνη που είναι λευκή σαν το γάλα», ήταν μια από τις 50 Νηρηίδες.
Στην ελληνική μυθολογία το όνομά της σχετίζεται με την ηρεμία της θάλασσας.

Αυτό το καλοκαίρι, την πρώτη εμφάνισή της κάνει
η νέα σειρά περιποίησης σώματος “Γαλάτεια”!



Η Γαλάτεια μας ταξιδεύει σε ηλιόλουστα μέρη, όπου η δροσερή γλυκιά καρύδα, η βανίλια και το λεπτό άρωμα αμύγδαλου ενώνονται και δημιουργούν μια απολαυστική εξωτική εμπειρία!
Η σειρά αποτελείται από 6 προϊόντα καθημερινής περιποίησης σώματος, που θα ανανεώσουν το σώμα και θα χαρίσουν μία γλυκιά αίσθηση αρμονίας και ευχαρίστησης!
Όλα τα προϊόντα είναι εμπλουτισμένα με ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο που αποκαθιστούν την ελαστικότητα και αναπληρώνουν την υγρασία του δέρματος, αφήνοντάς το λείο και απαλό. Τα καταπραϋντικά βοτανικά εκχυλίσματα βανίλιας & αλθαίας περιποιούνται την επιδερμίδα, ενώ πληθώρα αντιοξειδωτικών συστατικών και βιταμινών ενισχύουν την άμυνα και εμποδίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.
Γαλάτεια Αφρόλουτρο 250ml / 60ml
Λεπτόρρευστο αφρόλουτρο με υπέροχο άρωμα εξωτικής καρύδας & αμύγδαλου που θα απογειώσει τις αισθήσεις! Περιέχει βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο και λάδι ηλίανθου που ενυδατώνουν την επιδερμίδα, ενώ ήπιοι αφριστικοί παράγοντες την καθαρίζουν απαλά. Εμπλουτισμένο με εκχύλισμα βιολογικής αλόης και προβιταμίνη Β5 για επιπλέον ενυδάτωση και θρέψη, αλλά και ένα σύμπλεγμα βιταμινών για αντιοξειδωτική προστασία. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
250ml: Λ.Τ.:12,90€
60ml: 4,10€


Γαλάτεια Γαλάκτωμα Σώματος 250ml / 60ml
Λεπτόρρευστο γαλάκτωμα σώματος που προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και αφήνει ένα απολαυστικό άρωμα εξωτικής καρύδας και αμύγδαλου στην επιδερμίδα! Περιέχει πλούσια ενυδατικά έλαια, όπως βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, λάδι ηλίανθου και αβοκάντο, που θρέφουν και περιποιούνται φυσικά το δέρμα. Είναι εμπλουτισμένο με ελληνικό βιολογικό ελαιόλαδο, γνωστό για την έντονη διεισδυτική του ικανότητα και την αντιοξειδωτική του ιδιότητα. Το εκχύλισμα αλθαίας προσφέρει καταπράυνση αντιφλεγμονώδη δράση. Η βανίλια προσθέτει μία γλυκιά ζεστή νότα στο άρωμα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος.
250ml: Λ.Τ.:19,90€
60ml: 5,40€





Γαλάτεια Body Splash 100ml
Δροσιστικό, τονωτικό splash σώματος με εξωτικό άρωμα καρύδας και αμύγδαλου που αναζωογονεί και ενυδατώνει το σώμα. Το βιολογικό λάδι καρύδας προσφέρει ελαστικότητα και αναπληρώνει την υγρασία του δέρματος κατά τη διάρκεια της ημέρας, ενώ το αμυγδαλέλαιο, πλούσιο σε πρωτεΐνες, μεταλλικά στοιχεία και βιταμίνη Ε και Β βελτιώνουν την υφή του. Με εκχύλισμα αλόης και αλθαίας για καταπράυνση και προστασία. Με φυσική αλκοόλη από ζαχαροκάλαμο.
100ml: Λ.Τ.:16,90€



Γαλάτεια Λάδι Σώματος για μασάζ 100ml
Πλούσιο ενυδατικό λάδι σώματος με θρεπτικές ιδιότητες, κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και ιδιαίτερα το ξηρό και αφυδατωμένο. Το βιολογικό λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το λάδι ηλίανθου προσδίδουν εξαιρετική ενυδάτωση, αφήνοντας το δέρμα λείο και λαμπερό. Προσφέρει άμεση ανακούφιση από την ξηρότητα αποκαθιστώντας τη λειτουργία του δερματικού φραγμού του δέρματος. Περιέχει φυσικούς εστέρες και είναι ιδανικό για αφυδατωμένα σημεία όπως γάμπες, αγκώνες και φτέρνες, για απαλή, μεταξένια αίσθηση.
100ml: Λ.Τ.: 14,90€

Χρήση: Μετά το ντους εφαρμόζεται κατά προτίμηση σε νωπό δέρμα, κάνοντας μασάζ για καλύτερη απορρόφηση. Το εξωτικό, γλυκό, κρεμώδες άρωμά του αφήνει την επιδερμίδα υπέροχα αρωματισμένη!
Γαλάτεια Απολεπιστικό Σώματος 200ml, με καστανή ζάχαρη και τρίμμα από φλοιό καρύδας
Απολαυστικό απολεπιστικό σώματος με καστανή ζάχαρη, εμπλουτισμένο με βιολογικό λάδι καρύδας, αμυγδαλέλαιο, λάδι ηλίανθου που ενυδατώνουν βαθειά, ενώ οι φυσικοί κόκκοι από φλοιό καρύδας απολεπίζουν αποτελεσματικά την επιδερμίδα, αφαιρώντας τα νεκρά κύτταρα.
Το λαχταριστό και χαλαρωτικό άρωμα εξωτικής καρύδας και αμύγδαλου αρωματίζει γλυκά το δέρμα και διαρκεί όλη την ημέρα. Ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος. Διαθέσιμο από 1/7
200ml: Λ.Τ 27,90€
Γαλάτεια Χειροποίητο Σαπούνι
Χειροποίητο σαπούνι με εξωτικό άρωμα καρύδας και αμύγδαλου. Ήπιοι αφριστικοί παράγοντες καθαρίζουν απαλά την επιδερμίδα, ενώ το βιολογικό λάδι καρύδας, το αμυγδαλέλαιο και το βούτυρο καριτέ προσφέρουν έντονη ενυδάτωση και θρέψη. Περιέχει ριζάλευρο γνωστό για τη μαλακτική του δράση και τρίμμα από φλοιό καρύδας για απαλή απολέπιση. Πωλείται με το ζύγι, στην επιθυμητή ποσότητα.
Λ.Τ.: 50€/kg


Περιμένω τις εντυπώσεις σου μέχρι το επόμενο ποστ....Φιλάκια χχχ

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ! ΤΡΕΛΛΑΙΝΟΜΑΙ ΓΙΑ ΑΡΩΜΑ ΚΑΡΥΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ FRESH LINE!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι σκέτη γλύκα σου λέω! Περισσότερο θέλεις να τα φας όπως τα βλέπεις και μυρίζουν!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ