Ads

αντιγήρανση ενυδάτωση

DD cream My new Love!

10:17 μ.μ.toniamakeupdiaries

Κι εκεί που είχαμε συνηθίσει τις BB cream που έφεραν πραγματική αλλαγή στο καθημερινό μας μακιγιάζ, ήρθαν οι CC, οι πιο εξελιγμένες ουσιαστικά BB cream! Και η επανάσταση ήρθε με την νέα DD cream της Erre Due! Και ήρθε για να μείνει για τα καλά και να αλλάξει τα ως τώρα δεδομένα στο μακιγιάζ!

DD cream - Dynamic Do-All! Φαντάζομαι το καταλαβαίνετε
κι από μόνες σας! Μία κρέμα για που κάνει τα πάντα σε ένα μόνο προϊόν! Προσφέρει αψεγάδιαστη επιδερμίδα, προστασία και αντιγήρανση μαζί!



Τι είναι όμως τελικά η DD cream; Είναι μια ακόμη απλή κρέμα με χρώμα; Η απάντηση είναι Όχι!! 
Η DD cream έχει όλες εκείνες τις ιδιότητες μιας κρέμας και το ελαφρύ, φυσικό αποτέλεσμα foundation που ψάχνεις! Απλώνεται πολύ εύκολα, χαρίζει την ιδανική κάλυψη που χρειάζεσαι κατά τη διάρκεια της ημέρας, χωρίς να βαραίνει το πρόσωπό σου, ενώ παράλληλα την προστατεύει και από τις επιβλαβής ακτίνες του ήλιου χάρη στα αντηλιακά του φίλτρα SPF20.

Είναι εμπλουτισμένη με ενεργά συστατικά που διεγείρουν το κολλαγόνο της επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα την ενυδατώνουν διατηρώντας υψηλά τα επίπεδα υγρασίας της. Περιέχει εκχύλισμα βατόμουρου και μωβ ορχιδέας, γνωστά για τις καταπραϋντικές τους ιδιότητες, που ενισχύουν την κυτταρική ανάπλαση και αποκαθιστούν το DNA του δέρματος, απαλύνοντας λεπτές γραμμές και ρυτίδες.

Κυκλοφορεί σε τρεις χρωματικές αποχρώσεις για να καλύψει όλους τους τόνους την επιδερμίδας και θα της βρεις σε minimal μαύρο μπουκάλι ιδανικό για να το κουβαλάς και μαζί σου! Περιέχει μπίλια για να γίνεται καλύτερη ανάμιξη του προϊόντος πριν την εφαρμογή του!

Η γνώμη μου!

Η DD cream ήρθε για να μείνει και δε πρόκειται να βγει από τη συλλογή μου! Με εξέπληξε η δροσερή και ελαφριά σύστασή της, η πλήρης κάλυψη που προσφέρει και η διάρκειά της! Αφήνει μία σατινέ υφή στο δέρμα, καλύπτει όλες τις ατέλειες ακόμη και τις λεπτές γραμμές! Απλώνεται εύκολα ακόμη και με τα δάχτυλα, αν και εγώ προτιμώ το πινέλο του μέικ απ! Με εντυπωσίασε πως ακόμη και όταν τη φορούσα από πολύ νωρίς το πρωί ως αργά το βράδυ δεν ένιωσα ούτε λεπτό το δέρμα που να βαραίνει ή να γίνεται λιπαρό! Επίσης μετά από 3-4 χρήσεις παρατήρησα την επιδερμίδα μου πιο ενυδατωμένη, πιο καθαρή και πιο λαμπερή!


Νομίζω πως δε χρειάζεται να πω κάτι άλλο για να σε πείσω να τη δοκιμάσεις! Αν η BB σε ενθουσίασαν για τη βολικότητα τους και τις CC απλά τις λάτρεψες ένα είναι σίγουρο.... την DD cream της Erre Due δε θα την αποχωριστείς ΠΟΤΕ!


Many kisses until next post!

You Might Also Like

1 σχόλια

  1. teleiaaaa....mou aresei ki emena poli...etoimazw kai egw to review mou gia thn dd...filia apo http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ