Ads

βραζιλιάνικα στρινγκ δαντέλα

Being sexy...

1:53 μ.μ.toniamakeupdiaries

Κορίτσια μου κακά τα ψέματα αλλά ας το παραδεχθούμε! Σε όλες μας αρέσουν λίγο ή πολύ τα ωραία και εντυπωσιακά εσώρουχα! Ωραία και άνετα τα καθημερινά εσώρουχα αλλά όλες μας θέλουμε και κάτι πιο σέξυ για τις ιδιαίτερες στιγμές μας αλλά ακόμη και για να νιώσουμε όμορφα εμείς οι ίδιες. Πόσες όμως φορές δεν έχετε σταθεί μπροστά από βιτρίνες με πραγματικά εντυπωσιακά εσώρουχα, που θα θέλατε να έχετε στο δικό σας συρτάρι αλλά δυστυχώς οι τιμές τους ήταν είτε πολύ ακριβές για την τσέπη σας ή ακόμη και απλησίαστες!


Μη αγχώνεστε...σας έχω λύση και εδώ! Πριν λίγο καιρό ανακάλυψα ένα νέο ελληνικό e-shop που ειδικεύεται αποκλειστικά σε σέξυ εσώρουχα πολύ καλής ποιότητας αλλά ακόμη καλύτερες είναι οι τιμές του!!!!! Ειδικά τώρα που είναι περίοδος εκπτώσεων στις ήδη χαμηλές τιμές έρχονται να σας αποτελειώσουν οι εκπτωτικές του τιμές! 


Και για να μη σε κρατάω άλλο σε αγωνία το κατάστημα είναι το www.perfect4u.gr. Το κατάστημα λειτουργεί για πρώτη σεζόν και έρχεται να παρουσιάσει σετ εσωρούχων, νυχτικά, baby doll, ολόσωμο δίχτυ, κάλτσες με δαντέλα, στολές σέξυ, στρίνγκ, μποξεράκια βραζιλιάνικα και βραζιλιάνικα στρινγκ στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η φωτογράφιση για την συγκεκριμένη collection έγινε στην Αγγλία από το studio φωτογράφισης 9 Images από τον Steve Bell και τη Chris Angelopoulou. Tο μοντέλο είναι η  Emma Frainm.


Το κατάστημα κάνεις αποστολές σε όλη την Ελλάδα με οικονομικά έξοδα αποστολής και μπορείτε επίσης όσοι μένετε στη Αθήνα, να βρείτε το κατάστημα επί της Ερμού 18 στη στοά. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2130349355


Μεγάλη συλλογή εσωρούχων μπορείτε να δείτε και στο http://tv.perfect4u.gr/ με εικόνες από τη φωτογράφιση.

Τέλος, το κατάστημα παρέχει και τιμές χονδρικής για όσους ενδιαφέρονται για νέες συνεργασίες στο χώρο!



Αυτά από εμένα και καλές αγορές ;) Μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ!



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ