Ads

essence eyes

Essence “I love nude”

4:07 μ.μ.toniamakeupdiaries

Διακριτικές NUDE αποχρώσεις! Η essence ακολουθεί τη μεγαλύτερη τάση της εποχής και παρουσιάζει τη σειρά “I love nude”. Είτε επιλέξετε λευκό, απαλό μπεζ, βερικοκί, ροζέ ή καφέ - τα μάτια, τα χείλη, το πρόσωπο και τα νύχια σας θα ξεχωρίσουν με αυτές τις απαλές και φυσικές αποχρώσεις που κολακεύουν την κάθε όμορφη. Την παράσταση κλέβουν οι σκιές ματιών που διατίθενται σε τρεις απαλές αποχρώσεις και χαρίζουν ένα μεταξένιο, ματ φινίρισμα. Η νέα, ακαταμάχητη lash princess false effect mascara δίνει στις βλεφαρίδες δραματικό όγκο και συμπληρώνει άψογα το μακιγιάζ σας. Φυσική ομορφιά… με την essence!

essence I love nude – eyeshadow
Ερωτευμένες με τα φυσικά χρώματα! Σκιά ματιών σε τρεις διαφορετικές φυσικές αποχρώσεις - από ανοιχτό μπεζ και ροζέ μέχρι απαλό καφέ. Η πρωτοποριακή υφή της νέας σκιάς ματιών χαρίζει ένα μεταξένιο, ματ φινίρισμα και ένα φυσικό αποτέλεσμα. Η συσκευασία ταιριάζει απόλυτα με το σχήμα της σκιάς και αναδεικνύει ακόμα περισσότερο τις nude αποχρώσεις. Διατίθεται στους κωδικούς 01 vanilla sugar, 02 cake pop και 05 my favorite tauping. Περίπου στα €3,19*.



essence I love nude – lash princess false effect mascara
Βασιλική ομορφιά! Μία νέα φανταστική μαύρη μάσκαρα προστίθεται στην οικογένεια των lash princess μάσκαρα. Το βουρτσάκι, με το ιδιαίτερο, κωνικό σχήμα του, δίνει στις βλεφαρίδες σας μεγάλο μήκος και δραματικό όγκο. Η συσκευασία της νέας μάσκαρα είναι διακοσμημένη για ακόμη μια φορά με ένα υπέροχο βραδινό φόρεμα στο χρώμα του μαύρου και της μέντας. Περίπου στα €4,19*.





essence I love nude – XXXL nude lipgloss
Οι νέες απαλές τους αποχρώσεις τονίζουν τη φυσική σας ομορφιά και σας εξασφαλίζουν το τέλειο στιλ για κάθε περίσταση. Το διακριτικό τους χρώμα χαρίζει ένα φρέσκο αποτέλεσμα. Το απλικατέρ απλώνει τη σωστή ποσότητα προϊόντος στα χείλη σας και εγγυάται μια πραγματικά εύκολη εφαρμογή. Διατίθεται στους κωδικούς 03 taste the sweets, 05 just nude! και 06 soft almond . Περίπου στα €2,49*.




essence I love nude – longlasting lipstick nude
Λατρεμένο Nude! Το top κραγιόν μας είναι πλέον διαθέσιμο και σε
τέσσερις υπέροχες φυσικές αποχρώσεις: απαλό nude, μπεζ, ανοιχτό ροζέ, και στο χρώμα της μόκας. H ανάλαφρη και κρεμώδης σύστασή του προσφέρει αποτελέσματα που διαρκούν και κάνει το κραγιόν να απλώνεται πολύ ευχάριστα στα χείλη σας. Διατίθεται στους κωδικούς 01 wearing only a smile, 02 porcelain doll, 03 come naturally και 04 it's nude time!. Περίπου στα €2,89*.


essence I love nude – I love TRENDS nail polish the nudes
Όλες όσες αγαπάτε τις nude αποχρώσεις θα ξετρελαθείτε με τα νέα nude βερνίκια νυχιών της σειράς I ♥ TRENDS! Τεράστια ποικιλία στα χρώματα και στα εφέ: από ανοιχτό μπεζ και απαλό βερικοκί μέχρι ροζέ και καφέ. Η μακράς διάρκειας σύνθεσή τους εξασφαλίζει μόνιμα περιποιημένα νύχια. Διατίθεται στους κωδικούς 03 i'm lost in you, 04 cupcake topping, 05 pure soul και 07 hope for love. Περίπου στα €2,29*.

Η σειρά essence “I love nude” θα είναι διαθέσιμη στα καταστήματα από τέλη Φεβρουαρίου 2015**.

Είμαι σίγουρη πως η νέα σειρά καλλυντικών θα σας ξετρελάνει τόσο ποιοτικά όσο και χρωματικά αλλά πολύ περισσότερο με τις πολύ προσιτές τιμές της!

Περιμένω τις εντυπώσεις σας όσες τη δοκιμάστε....until then many kisses!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Μου αρεσουν πάρα πολύ τα προιοντα essence και ειδικά τα lip gloss ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θεωρώ ότι για τις τιμές που έχουν είναι εξαιρετικά! Μπορεί να τα πλησιάσει και ο πιο δυσκολεμένος οικονομικά καταναλωτής, που και αυτός έχει δικαίωμα στην ομορφιά και την περιποίηση! Ποια απόχρωση δοκίμασες και σου άρεσε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ