Ads

αβοκάντο ανάπλαση

HERBAGEN για ενυδάτωση και θρέψη με τη δύναμη του Αβοκάντο!

6:13 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η επανορθωτική- θρεπτική-αναπλαστική κρέμα της HERBAGEN ιδανική για αναδόμηση και θρέψη είναι μία καινούργια κρέμα στην ελληνική αγορά που ήρθε όμως για να μείνει! 

Η κρέμα περιέχει ως δραστικές ουσίες: Phytoceramides, ενεργά λιπιδικά συστατικά με παρόμοια σύνθεση και λειτουργία με εκείνη των επιδερμικών λιπιδίων.
Έρχεται σε μέγεθος των 100ml και περιέχει απλικατέρ που το καθιστά πολύ εύχρηστο!



Τα υγιή οφέλη από τη χρήση Phytoceramides είναι:

- Η αύξηση της ικανότητας κατακράτησης νερού από το επιφανειακό στρώμα του δέρματος.

- Επιβραδύνει τη διαδικασία της γήρανσης, καθώς και ανακατασκευή της δομής του δέρματος για τις περιοχές που εκτίθενται σε περιβαλλοντικούς παράγοντες που καθορίζουν την πρόωρη γήρανση του δέρματος.

- Προλαμβάνει την απολέπιση του δέρματος και τους ερεθισμούς. Περιέχει έλαιο αβοκάντου, που έχει κάποια αξιοσημείωτη αναγέννηση και επανορθωτικές ιδιότητες που προσδίδουν μια λεπτή πτυχή στο δέρμα, καθώς επίσης προσφέρει τη βέλτιστη ενυδάτωση. 

Επίσης, η κρέμα, περιέχει πρωτεΐνες, βήτα καροτίνης και άνω του 20% έλαια μη κορεσμένα λιπαρά οξέα, τα οποία προστατεύουν το δέρμα από την ξηρότητα και το κάνει πιο ανθεκτικό.

Ο καρπός Αβοκάντο συγκεντρώνει το υψηλότερο ποσοστό βιταμίνης Ε, γνωστή ως ισχυρό αντιοξειδωτικό που εξουδετερώνει τις ελεύθερες ρίζες. Η θρεπτική και επανορθωτική κρέμα με Phytoceramides, Argan και λάδι Aβοκάντο είναι ιδανική για τύπους δέρματος με τάση στο ξεφλούδισμα. Ακόμη προσφέρει την τέλεια ενυδάτωση και ανάπλαση στο δέρμα μετά από οποιοδήποτε peeling.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 24 ετών εώς και 45 ετών.

Χρήση: καθημερινά πρωί και βράδυ, σε καθαρό και στεγνό δέρμα, απλώστε την κρέμα στο πρόσωπο και στο λαιμό κάνοντας απαλό μασάζ.

Η γνώμη μου: Είναι μία κρέμα πολύ ευχάριστη στη σύνθεσή της, με απαλό, διακριτικό άρωμα. Η αντλία που διαθέτει την καθιστά πολύ εύχρηστη με σημαντικό πλεονέκτημα το ότι δε χρειάζεται να "βουτάμε" το δάχτυλό μας μέσα στο βαζάκι της κρέμας και να μεταφέρουμε τα μικρόβια που τυχόν υπάρχουν στο πρόσωπό μας, μέσα στο βαζάκι. 



Όσον αφορά τη σύνθεσή της είναι πολύ απαλή, καθόλου λιπαρή και ιδανική για πολύ ξηρά δέρματα. Απλώνεται και απορροφάτε πάρα πολύ εύκολα! Μου έκανε εντύπωση το γεγονός πως ενώ είχα αρκετά ξηρό δέρμα, τώρα που διανύω τη δεύτερή μου εγκυμοσύνη το δέρμα μου άρχισε πάλι να εμφανίζει τάσεις λιπαρότητας και ακμή (ναι girls περνάω ξανά εφηβεία, oh my God! ). 

Ωστόσο η καθημερινή χρήση της κρέμας αν και ενδείκνυται για ξηρά δέρματα, δε μου έπεσε καθόλου "βαριά" στο δέρμα μου. Άρα το δικό μου συμπέρασμα είναι ότι είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος, που θέλουν μία καθημερινή ενυδάτωση.   

Τέλος, θεωρώ πως είναι πολύ οικονομική γιατί στοιχίζει μόλις 40€ τα 100ml, όταν οι περισσότερες κρέμες του εμπορίου κοστίζουν 20€-30€ τα 30ml.

Αυτά από εμένα σήμερα και μη ξεχάσω να σας πω πως όποια ενδιαφέρεται για τη συγκεκριμένη κρέμα αλλά και για όλα τα προϊόντα της εταιρίας, μπορείτε να τα δείτε, να τα γνωρίσετε και να τα παραγγείλετε μέσω της σελίδας Goldena αλλά και την EL-VA Cosmetics.

Φιλάκια αγαπημένες μου και περιμένω εντυπώσεις και ερωτήσεις!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ