Ads

Καλλυντικά καλυπτικό

Pharm16.gr - Ηλεκτρονικό Φαρμακείο

7:47 μ.μ.toniamakeupdiaries

Hello my girls! Πως είστε; Νέο δεματάκι έφτασε σήμερα στην πόρτα μου με προϊόντα για δοκιμή. Αυτή τη φορά από το ηλεκτρονικό φαρμακείο pharm16.gr.

Το pharm16 είναι ένα φαρμακείο με ιστορία στο χρόνο, αφού η παρουσία του αρχίζει από το 1983, στην Αθήνα. Χάρη λοιπόν στην συνεχή ενημέρωση και την επιλογή των κατάλληλων συνεργατών κατάφερε γρήγορα να κερδίζει την αγάπη και την εμπιστοσύνη των ανθρώπων!

Έπειτα από μία πείρα 30 χρόνων στο χώρο της υγείας, της ομορφιάς και της αισθητικής σήμερα είναι πλέον διαθέσιμο και το ηλεκτρονικό φαρμακείο που μπορεί να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου, από τη μία άκρη της Ελλάδας ως την άλλη!

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του pharm16.gr θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα που καλύπτουν κάθε πιθανή ανάγκη. Σε ένα περιβάλλον πολύ εύκολο ακόμη και για αρχάριους χρήστες του internet, μπορείτε να αναζητήσετε επώνυμα προϊόντα υψηλής ποιότητας στις καλύτερες και πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς!

Καλλυντικά, ορθοπεδικά, συμπληρώματα διατροφής, παραφαρμακευτικά και άλλα προϊόντα σε τεράστια ποικιλία, για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα, επώνυμες μάρκες, ελληνικά  αλλά και εισαγωγής, βρεφικά είδη, εποχιακά, είναι λίγοι μόνο από τους θησαυρούς που θα βρείτε στα νέο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Επίσης, υπάρχει δυνατότητα για online chat, δηλαδή να μπορείτε ανά πάσα στιγμή, από τις 8 το πρωί ως τις 11 το βράδυ, να υποβάλετε τις ερωτήσεις σας και να παίρνετε άμεσα, σε πραγματικό χρόνο, απαντήσεις.

Τέλος, το pharm16.gr θέλοντας να ευχαριστήσει και να τιμήσει τους πελάτες του, που το εμπιστεύονται για τις αγορές του, πέρα από τη συνεχή ανανέωση των προϊόντων του σε ασυναγώνιστες τιμές, πλέον δημιουργεί και ένα πρόγραμμα ανταμοιβής των πελατών του! Έτσι με κάθε αγορά που δημιουργείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα το pharm16 σας ανταμείβει με πόντους, τους οποίους εσείς μπορείτε να μετατρέψετε σε εκπτωτικά κουπόνια για τις επόμενες αγορές σας!

Την επόμενη φορά, λοιπόν, που θα αποφασίσετε να πραγματοποιήσετε μία ηλεκτρονική αγορά για τα καλλυντικά σας ή τα παραφαρμακευτικά σας προϊόντα θα σας πρότεινα να ρίξετε μία ματιά στο pharm16.gr. Δεν υπάρχει περίπτωση να μην κολλήσετε με την μεγάλη ποικιλία και τις απίστευτες εκπτωτικές του τιμές!

Το ίδιο συνέβη και με εμένα και παρακάτω σας παρουσιάζω τις επιλογές που έκανα οι ειδικοί του φαρμακείου θέλοντας να με ευχαριστήσουν! Μπορείτε και εσείς να εμπνευστείτε από αυτά τα προϊόντα και να τα δοκιμάσετε!



1. AVENE COUVRANCE STICK CORRECTEUR JAUNE 3,5gr
Πρόκειται για ένα καλυπτικό στικ σε πράσινη απόχρωση, το οποίο καλύπτει χωρίς περιορισμό στις δερματικές ατέλειες του ευαίσθητου δέρματος. Το πράσινο χρώμα είναι κατάλληλο για να καλύψετε τυχόν κοκκινίλες που υπάρχουν στο δέρμα του προσώπου. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και εύκολο στην εφαρμογή του. Μπορείς να το βρεις εδώ.







2. Bomb Cosmetics Cranberry & Lime Shower Scrub 365ml
Πρόκειται για ένα πίλινγκ σώματος με λεπτούς κόκκους από αιθέρια έλαια ιδανικά για το scrub του σώματος για την χρήση στο ντους. Φτιαγμένο από αιθέρια έλαια που προέρχονται από το γλυκό αμυγδαλέλαιο, καθαρό μαύρο πιπέρι και lime για την τόνωση και το φρεσκάρισμα! 

Μια χυμώδης, φρουτώδη συμφωνία των Cranberries και πικάντικου Lime με την υποστήριξη της Φράουλα, Βατόμουρο, δαμάσκηνο, ροδάκινο, μήλο και Cassis με νότες από λευκά λουλούδια σε μια ξυλώδη βάση.

Η μυρωδιά του θα σας ξετρελάνει! Είναι η απόλυτη αίσθηση του καλοκαιριού πάνω στο δέρμα σας, αφήνοντάς το απαλό, ενυδατωμένο και ελαφρά αρωματισμένο. Ένα άλλο που με ενθουσίασε είναι η συσκευασία του! Όταν το βλέπεις εξωτερικά αλλά και εσωτερικά δε σε παραπέμπει καθόλου σε πίλινγκ σώματος! Αντιθέτως νομίζεις πως πρόκειται για παγωτό σορμπέ!!!! Μπορείς να το βρεις εδώ.

Τέλος να σου τονίσω πως το Pharm16 είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος των προϊόντων Bomb Cosmetics στην Ελλάδα και μόνο εδώ μπορείς να βρεις την ολοκληρωμένη σειρά!


3. Frezyderm Dermofilia Protective Hand Cream σε ειδικό μέγεθος
Πρόκειται για την ιδανική περιποίηση των χεριών, η οποία προσφέρει πλούσια ενυδάτωση, ενισχύει τον προστατευτικό φραγμό και αποκαθιστά την κεράτινη στιβάδα της επιδερμίδας. Παράλληλα, αντιμετωπίζει αποτελεσματικά χρόνιο έκζεμα χεριών, τραχύτητα, αφυδάτωση και δερματίτιδα εξ επαφής, που συνήθως προκαλείται από faux bijoux και κέρματα.


Προσφέρει τέλεια ενυδάτωση, απαλό άρωμα και μπορείς αν το βρεις σε προνομιακή τιμή πακέτου προσφοράς εδώ

4. La Roche Posay TOLERIANE TEINT WATER-CREAM σε tester
Πρόκειται για ένα makeup χωρίς συντηριτικά και χωρίς άρωμα, που χαρίζει ομοιόμορφη όψη και διατηρεί το δέρμα άνετο και ενυδατωμένο για 12 ώρες. Δίνει στο δέρμα ένα φυσικό, λαμπερό αποτέλεσμα, προστατεύοντάς το παράλληλα από τις βλαβερές ακτινοβολίες του ήλιου χάρη στο δείκτη προστασίας (SPF 20) που περιέχει. Ιδανικό για κανονικά και ξηρά δέρματα.
Μπορείς να το βρεις σε όλες τις αποχρώσεις εδώ.


Website του φαρμακείου: http://www.pharm16.gr/

Εύχομαι να σας άρεσε το νέο μου ποστ! Περιμένω τις απορίες και τα σχόλια σας! Ως την επόμενη φορά....

Many kisses xxx

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ