Ads

αλόη αφρόλουτρο

Philip Martin's....new arrivals!

6:26 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η διαδικασία του μπάνιου και της περιποίησης των μαλλιών μας είναι μία ρουτίνα που λίγο πολύ όλες ακολουθούμε ευλαβικά! Όλες θέλουμε, ειδικά για τα μαλλιά μας, να είναι λαμπερά και δυνατά! Και για να το πετύχεις αυτό χρειάζεσαι και τα κατάλληλα προϊόντα.

Αυτά λοιπόν τα προϊόντα θα σου συστήσω σήμερα!  Και το όνομα αυτών Philip Martin's. Πρόκειται για μία ιταλική σειρά, που αποτελείται από προϊόντα εξαιρετικής  επαγγελματικής περιποίησης μαλλιών, σώματος καθώς και βαφές μαλλιών.


Τα προϊόντα της εταιρίας δεν αποτελούν άλλη μία επαγγελματική σειρά προϊόντων! Πρόκειται για ΒΙΟ-συμβατά προϊόντα με τη χρήση φυσικής και βιολογικής προέλευσης συστατικών. Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι φιλικά προς το περιβάλλον και την υγεία.

Πιο συγκεκριμένα θα σας παρουσιάσω το Triple Moisture Treatment και το Body Shower Juice.

Triple Moisture Treatment! Πρόκειται για μία εντατική τριπλή θεραπεία ενυδάτωσης, ελαστικότητας και τόνωσης των μαλλιών. Είναι ένα προϊόν που μπορείς να το χρησιμοποιείς μία φορά την εβδομάδα στα μαλλιά σου, ως εντατική φροντίδα, με κύριο ενυδατικό συστατικό τη γλυκερίνη, η οποία προστατεύει τα μαλλιά από επιβλαβείς εξωτερικούς παράγοντες και προϊόντα δυνατά styling ή πιστολάκι. Επίσης περιέχει σησαμέλαιο, που κρατά τα μαλλιά απαλά και ενυδατωμένα. Παράλληλα, το δενδρολίβανο, ο ευκάλυπτος και οι πρωτεΐνες ρυζιού και σιταριού, βελτιώνουν την ελαστικότητα και την αντοχή της τρίχας.


Χρήση: Μετά τη συνηθισμένη περιποίηση μαλλιών σας στο ντους απλώστε μικρή ποσότητα στα μαλλιά σας και αφήστε να δράσει για 7-8 λεπτά. Για καλύτερα αποτελέσματα θα σας πρότεινα να τυλίξτε τα μαλλιά σας με μια στεγνή πετσέτα. Η θερμοκρασία που αναπτύσσεται βοηθάει τη θεραπεία να ενεργήσει καλύτερα και να έχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Ξεβγάλτε κανονικά και στεγνώστε τα μαλλιά σας, όπως συνήθως.

Body Shower Juice! Με αυτό το αναζοωγονητικό και ενυδατικό αφρόλουτρο σώματος το ντους σας αποκτήσει άλλη διάσταση! Πρόκειται για ένα αφρόλουτρο με πολύ ιδιαίτερο άρωμα που περιέχει μία ήπια, φυσική φόρμουλα καθαρισμού με χυμό από φύλλα αλόης, πλούσια σε βιταμίνη C, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και αντιοξειδωτικά ένζυμα που ενισχύουν το ανοσοποιητικό σύστημα της επιδερμίδας. Ο χυμός από φύλλα μέντας καθαρίζει βαθιά τους πόρους και κρατά το δέρμα καθαρό. Μια υπέροχη αίσθηση αναζωογόνησης και χαλάρωσης αγκαλιάζει το σώμα σας χάρη στις ιδιότητες του χαμομηλιού, ενώ το δέρμα με τη συχνή χρήση του αποκτά σφριγηλότητα, φρεσκάδα και ελαστικότητα χάρη στο εκχύλισμα πορτοκαλιού!


Χρήση: Εφαρμόστε μικρή ποσότητα στο σφουγγάρι σας ή απευθείας στο σώμα σας και και κάνετε απαλό μασάς με κυκλικές κινήσεις!

Είναι ένα αφρόλουτρο που πραγματικά θα λατρέψετε! Το άρωμά του είναι τόσο ζεστό που θα σας ταξιδέψει! Νομίζεις ότι βρίσκεσαι στο καλύτερο σπα ή χαμάμ... Μοιάζει περισσότερο με λάδι όταν απλώνεται στο σώμα απευθείας παρά σαν αφρόλουτρο και πραγματικά σου αφήνει την αίσθηση όταν βγαίνεις από το ντους ότι έχεις απλώσει την καλύτερη ενυδατική κρέμα στο σώμα σου! 

*Το γεγονός ότι πρόκειται για προϊόντα με φυσικά συστατικά έχουν ως αποτέλεσμα αν μη δημιουργούν πολύ αφρό και σαπουνάδα. Αυτό δε σημαίνει ότι θα πρέπει να χρησιμοποιείτε περισσότερη ποσότητα από τη συνηθισμένη.

Αυτά για σήμερα από εμένα! Εύχομαι να ευχαριστηθείτε το νέο ποστ, να δοκιμάσετε τα προϊόντα και  να μου αφήσετε τα σχόλιά σας θετικά ή αρνητικά!

Many kisses xxx
  

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ