Ads

aloe chocolate

Herbagen Part#2

8:19 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου! Σήμερα θα ασχοληθούμε με κάποια καινούργια προϊόντα της εταιρείας Goldena & ELVA Cosmetics, που είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω πρόσφατα.


Όσες με παρακολουθείτε συστηματικά θα θυμάστε πως είχα ασχοληθεί και στο παρελθόν με τη συγκεκριμένη εταιρία και είχα μείνει πολύ ενθουσιασμένη, μιας και τα περισσότερα προϊόντα της είναι χωρίς parabens και βασίζονται στην aloe vera. Επίσης είναι άκρως επαγγελματικά και θεωρώ πως οι τιμές τους είναι πολύ λογικές σε σχέση με την ποιότητα αλλά και την ποσότητα. Για όσες είστε καινούργιες στην παρέα μας μπορείτε να δείτε προηγούμενο άρθρο μου εδώ: http://www.toniamakeupdiaries.blogspot.gr/2015/02/herbagen.html

Όπως βλέπετε το κουτί είναι γεμάτο καλούδια και δε ξέρω από που να ξεκινήσω. Αλλά καλύτερα για να μη σας μπερδεύω σας τα πάρουμε  με τη σειρά που πρέπει κιόλας να χρησιμοποιηθούν.

                         Ας ξεκινήσουμε λοιπόν με το υγρό σαπούνι προσώπου
Πρόκειται για ένα υποαλλεργικό gel, που επιτρέπει τον καθαρισμό του προσώπου από μακιγιάζ, ρύπους και κάθε είδους ακαθαρσίες που συγκεντρώνονται καθ'όλη τη διάρκεια στης ημέρας στο πρόσωπό μας. Καθαρίζει απαλά την επιδερμίδα χωρίς να την ερεθίζει, καταπραΰνει και προστατεύει το ερεθισμένο και αντιδραστικό δέρμα. 

Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί από την ηλικία των 14 ετών. Όπως καταλαβαίνετε είναι ιδανικό για την εφηβική ακμή.
Είναι σε μπουκάλι με αντλία, όπου μετατρέπει αυτόματα το υγρό σαπούνι σε αφρό, με αποτέλεσμα να το κάνει πιο εύκολο στην εφαρμογή του.  Ιδανικό για τον καθαρισμό του προσώπου σας πρωί - βράδυ πριν την εφαρμογή της ενυδατικής σας κρέμας.


                                                      Ενυδατική κρέμα προσώπου 
Είναι μία 24ωρη ενυδατική κρέμα προσώπου που περιέχει 100% φυτικής προέλευσης εκχυλίσματα από Abisinian και Shea butter και προσφέρει εξαιρετική ενυδάτωση του δέρματος πρωί και βράδυ!
Συμβάλλει στην μείωση της διαδερματικής απώλειας υγρασίας, βελτιώνει την ελαστικότητα και την απαλότητα του δέρματος ενώ παράλληλα επανεξισορροπεί την περιεκτικότητα του νερού μέσα στους ιστούς.
Είναι ιδανικό για ξηρά δέρματα με τάσεις αφυδάτωσης και συνίσταται για ηλικίες 25-35 ετών. Δεν περιέχει parabens είναι δερματολογικά ελεγμένη και έχει λετόρευστη μη λιπαρή σύνθεση.
Είναι σε βάζο των 100ml με αντλία.

Ενυδατικό gel με aloe vera
Πρόκειται για ένα καταπραϋντικό, ενυδατικό gel, το οποίο προλαμβάνει τις ρυτίδες και άλλα σημάδια γήρανσης χάρη στην aloe vera. Περιέχει πολυσακχαρίτες, που διεγείρουν την αναγέννηση των κυττάρων του δέρματος. Έχει επίσης αντιφλεγμονώδεις και αντιοξειδωτικές ιδιότητες και προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.΅Επίσης χάρη στην αλόη, η οποία θεωρείται μία φανταστική θεραπεία για να απαλλαγούμε από τα σημάδια της ακμής, μπορεί άνετα να χρησιμοποιηθεί από δέρματα με ακμή.

Ακόμη αυτό το gel συμβάλλει στην αναγέννηση των κατεστραμμένων ιστών και μειώνει το πρήξιμο στην προβληματική περιοχή. Με την τακτική χρήση του gel μπορούν να προληφθούν φθορές του δέρματος.

Ακριβώς επειδή η σύνθεσή του είναι gel και περιέχει αλόη είναι ιδανικό και για τους άνδρες ως καταπραϋντικό για μετά το ξύρισμα. Αφήνοντας το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και δροσερό.
Είναι ιδανικό για όλους τους τύπους δέρματος, δερματολογικά ελεγμένο, χωρίς parabens, σιλικόνες και χρωστικές ουσίες. Έρχεται σε συσκευασία των 50ml με απλικατέρ.

Μάσκα προσώπου με άργιλο
Είναι μία μάσκα προσώπου με άργιλο antiseborrheic και περιέχει 95% φυσικά συστατικά ασφαλές, μη τοξικά,  φυσικής προέλευσης.
Είναι ένα προϊόν για την σμηγματορροϊκή φροντίδα του δέρματος με υψηλή περιεκτικότητα από φυσικό άργιλο, ο οποίος συμβάλει: στη ρύθμιση τις λιπαρότητας απορροφώντας το υπερβολικό σμήγμα και βελτιώνει την υφή του δέρματος. Επίσης, συσφίγγει  τους πόρους και τον τόνο του δέρματος, και τέλος καταπραΰνει τα ωοθυλάκια που είναι παρόντες στην ακμή.
Δεν περιέχει parabens, ορυκτέλαια (παραφίνη), θειικά, βαφές ή άλλα τεχνητά αρώματα.

Μετά τον καθαρισμό του δέρματος με peeling εφαρμόστε σε καθαρό δέρμα την μάσκα, με   παχύτερο στρώμα στη ζώνη Τ (μύτη, πηγούνι και μέτωπο), όπου είναι συνήθως η πιο προβληματική περιοχή στα λιπαρά δέρματα. 
Αφήστε να δράσει για δέκα με  δεκαπέντε λεπτά και στη συνέχεια αφαιρέστε με χλιαρό νερό.
Απευθείας θα έχετε ένα πιο καθαρό, απαλό και απαλλαγμένο δέρμα από τη λιπαρότητα. Ολοκληρώστε την περιποίηση του προσώπου σας με την ενυδατική σας κρέμα για να έχετε έναν ολοκληρωμένο καθαρισμό προσώπου. Σε δέρματα με πολύ έντονο πρόβλημα μπορείτε να εφαρμόζεται peeling και μάσκα προσώπου 1-2 φορές την εβδομάδα. 

Tip: Αποφύγετε το peeling στο πρόσωπό σας αν αυτό έχει σπυράκια και έντονα σημάδια ακμής γιατί έτσι μπορεί να επιβαρύνετε το πρόβλημα.
Ποσότητα: μπουκάλι 50gr.

Λάδι για μασάζ με άρωμα πορτοκάλι
Πρόκειται για ένα λάδι μασάζ με έλαιο από πορτοκάλι, που  δρα αποτελεσματικά σε ραγάδες, ρυτίδες και ως τονωτικό ενεργοποιώντας την  κυκλοφορία του αίματος. 
Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε σε όλο σας το σώμα ως ενυδατικό μετά το μπάνιο, αφήνοντας την επιδερμίδα σας απαλά ενυδατωμένη και ελαφρά αρωματισμένη. Επίσης είναι ιδανικό για μασάζ μετά από κάθε είδους αποτρίχωση ειδικά του κεριού.
Τέλος μπορείτε απλά να το χρησιμοποιήσετε ως χαλαρωτικό για το σώμα σας κάνοντας απαλό μασάζ.  
Είναι σε συσκευασία των 200ml και περιέχει μέσα στο μπουκάλι μία φέτα αποξηραμένο πορτοκάλι.


Έλαιο Σοκολάτας
Είναι ένα έλαιο με άρωμα ζεστής σοκολάτας, όπως καταλαβαίνετε από το όνομά του, το οποίο παράγεται από 99% φυσικό εκχύλισμα σοκολάτας. Περιέχει φυτικά έλαια, έλαιο αβοκάντο, έλαιο από κουκούτσια σταφυλιού και λάδι Αργκάν. Είναι χωρίς parabens, ορυκτέλαια, βαφές ή σιλικόνες.
Πρόκειται για ένα πολυχρηστικό λαδάκι, αφού μπορεί κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για πρόσωπο, σώμα αλλά και μαλλιά.
Στο πρόσωπο χρησιμοποιείστε ελάχιστες σταγόνες και απλώστε ομοιόμορφα μετά τον συνηθισμένο σας καθαρισμό. Για έξτρα ενυδάτωση μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε κάτω από την κρέμα νυκτός σας.  
Για τα μαλλιά εφαρμόστε μερικές σταγόνες σε βρεγμένα μαλλιά και απλώστε από τη ρίζα δίνοντας έμφαση στις άκρες. Ενυδατώνει τα θαμπά και αφυδατωμένα μαλλιά.
Τέλος για το σώμα χρησιμοποιείστε το μετά το μπάνιο σας για να ενυδατώσετε και να τονώσετε  το δέρμα σας. Είναι αντιοξειδωτικό και ιδανικό χαλαρωτικό anti-stress.

Περιμένω τις εντυπώσεις σας αν έχετε δοκιμάσει κάποιο προϊόν, ή τις ερωτήσεις σας! Μέχρι το επόμενο post......many kisses xxx

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ