Ads

άρνικα αφρόλουτρο

Η εμπειρία των Messinian Spa!

2:29 μ.μ.toniamakeupdiaries

Στο νοτιοδυτικό άκρο της Πελοπονήσσου βρίσκεται η Μεσσηνία ( ε καλά θα μου πείτε τώρα! Μάθημα γεωγραφίας θα μας κάνεις;). Ο Ευριπίδης την αποκάλεσε γη γόνιμη, φιλόξενη, καλλίμορφη και καλλίκαρπη!

Η Μεσσηνία συνεχίζει να είναι ακόμη και σήμερα ένας απέραντος ελαιώνας που παράγει το παγκοσμίως γνωστό λάδι Καλαμών. Το έφορο κλίμα της περιοχής συντελεί, παράλληλα, και στην πλούσια παραγωγή άλλων προϊόντων όπως το μέλι, τα σύκα, τα πορτοκάλια και τα λεμόνια.

Χάρη σε αυτά τα πλούσια δώρα της φύσης δημιουργήθηκαν τα Messinian Spa. Και πριν βιαστείς να βγάλεις τα δικά σου συμπεράσματα να σου πω πολύ απλά πως δεν πρόκειται για άλλο ένα Spa που δημιουργήθηκε να προσφέρει πολυτέλεια και υπηρεσίες που δε μπορεί να αγγίξει η μέση Ελληνίδα!

Τα Messinian Spa φέρνουν την απόλυτη εμπειρία του spa στο σπίτι σου! Μέσα από μία σειρά προϊόντων εμπλουτισμένα με ΠΟΠ εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και βιολογικό ελαιόλαδο από την Καλαμάτα, συνδυασμένο με εκχυλίσματα, λάδια, χυμούς, αιθέρια έλαια,  συστατικά εμπνευσμένα από τη Βόρεια Ελλάδα ως την Κρήτη, όπως σύκο, ρόδι, πορτοκάλι, σταφύλι, μέλι, χαμομήλι, σιτάρι, ιπποφαές, λεμόνι, δίκταμο, αμύγδαλο, λεβάντα, βότανα, φραγκόσυκο και πολλά πολλά ακόμη!!!!

Πρόκειται για μία μοναδική εμπειρία που μπορείς να τη ζεις καθημερινά σπίτι σου! Μιλάμε για μία τόσο αγνή και προσιτή πολυτέλεια, που θα σου προσφέρει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και αναζωογώννησης μέσα από μοναδικά αρώματα! Μέσα από μία τεράστια ποικιλία προϊόντων που αφορούν σε πρόσωπο, σώμα και μαλλιά δεν υπάρχει περίπτωση να μη βρεις το δικό σου αγαπημένο προϊόν που δε θα μπορείς να ξεκολλήσεις.

Η τελευταία δική μου αδυναμία είναι η κρέμα χεριών που μεταξύ άλλων περιέχει λεμόνι, άρνικα, φασκόμηλο, βαλσαμόχορτο, αλόη, δραστικό λευκαντικό παράγοντα, βιταμίνες και πανθενόλη.


Προσφέρει την απόλυτη ενυδάτωση και απαλότητα στα χέρια. Επίσης, θρέφει το ταλαιπωρημένο και ξηρό δέρμα και είναι ιδανική για σκασμένα χέρια και αγκώνες. Τέλος, συνίσταται ακόμη και για μεγαλύτερες ηλικίες, αφού επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και καταπολεμά σταδιακά και με συχνή χρήση τα σκούρα στίγματα. Το άρωμά της θα σας τρελάνει και είμαι σίγουρη πως θα γίνει ο αγαπημένος σας φίλος που δε θα λείπει ποτέ από την τσάντα σας!

Γνωρίστε λοιπόν κι εσείς τα νέα προϊόντα της Messinian Spa που μπορείτε να βρείτε και να παραγγείλετε σε εξαιρετικές τιμές και ελάτε να ταξιδέψουμε παρέα με τα μοναδικά τους αρώματα!
Βρείτε εδώ το πιο κοντινό σας κατάστημα εδώ: http://goo.gl/7LGkbd

Περιμένω τη δική σας εμπειρία, τα σχόλια σας και τη γνώμη σας για τα προϊόντα!

Until next time......many kisses to all xxx       

You Might Also Like

3 σχόλια

  1. Έλαβα κι εγώ δείγματα της εταιρείας Messinian Spa και ήδη έχω μείνει πολύ ευχαριστημένη από όσα έχω χρησιμοποιήσει. Δεν μυρίζουν υπέροχα?

    Χριστός Ανέστη :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά όμως χωρίς υπερβολές! Είναι υπέροχα προϊόντα τόσο από άρωμα όσο και από ποιότητα! Να σκεφτείς ότι μέχρι και ο άντρας μου που δε το έχει με το beaute έχει ενθουσιαστεί με την κρέμα χεριών!!!

      Χριστός Ανέστη και καλά να περνάς! θα χαρώ να τα λέμε εδώ αλλά και στις άλλες σελίδες μου :)

      Διαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ