Ads

ενυδάτωση ευαίσθητη

Daily Skincare Routine

2:46 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η περιποίηση του προσώπου είναι ένα θέμα που λίγο πολύ απασχολεί καθημερινά όλες μας. Καθημερινά πρωί - βράδυ ακολουθούμε μια ρουτίνα για την περιποίηση του προσώπου μας. Κάθε επιδερμίδα έχει τις δικές της ανάγκες, ανάλογα με την ηλικία, την εποχή, τη δουλειά μας ακόμη και τη διάθεσή μας.
Κάθε μία από εμάς έχει τα δικά της αγαπημένα προϊόντα για την καθημερινή περιποίηση του προσώπου της.
Τα δικά μου αγαπημένα για αυτή την περίοδο είναι τα παρακάτω:



Το σαπούνι είναι ένα πολύ ήπιο χειροποίητο σαπουνάκι για την επιδερμίδα, που η εικόνα του θυμίζει κεκάκι. Είναι πολύ απαλό με το δέρμα, καθαρίζει σε  βάθος, αφήνει το δέρμα φωτεινό και χωρίς καμία αίσθηση τραβήγματος, όπως τα περισσότερα σαπούνια, ακόμη και μετά από ώρα.


Η λοσιόν είναι το απαραίτητο βήμα κατά τη γνώμη μου που δε πρέπει να αμελείτε ποτέ πριν την εφαρμογή της όποιας κρέμας. Ακόμη κι αν δεν διαθέτετε αρκετά χρήματα για αγορά σαπουνιού καθαρισμού και λοσιόν, προτιμήστε σίγουρα τη λοσιόν.

Η λοσιόν προετοιμάζει τόσο καλά το δέρμα για να δεχτεί την κρέμα. Καθαρίζει από όποια υπολείμματα μακιγιάζ ή σκόνης έχει αφήσει το σαπούνι και με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται ως και το 70% η πιο αποτελεσματική χρήση της κρέμας.

Η συγκεκριμένη λοσιόν είναι πολύ οικονομική, μόλις 5€ και αφήνει την επιδερμίδα αισθητά πιο καθαρή, με μία αίσθηση δροσιάς που λατρεύω.


Η ποιότητα των προϊόντων της Fresh Line είναι γνωστή σε όλες σας. Λατρεύω αυτό το serum γιατί ταυτόχρονα είναι για πρόσωπο & μάτια. Προσωπικά το χρησιμοποιώ μόνο στα μάτια. Απορροφάται απίστευτα γρήγορα, ενυδατώνει τέλεια και είναι ιδανικό επίσης για βάση του μακιγιάζ σας.

Η τιμή του είναι στα 36,90€ και μπορείς να δεις περισσότερες λεπτομέρειες εδώ σε παλαιότερο post.



Την ενυδατική κρέμα της Castalia τη χρησιμοποιώ για την πρωινή μου ενυδάτωση. Είναι μία 24ωρη κρέμα, που προσφέρει πολύ καλή ενυδάτωση στις ευαίσθητες επιδερμίδες. Απορροφάται πολύ εύκολα, αφήνει το δέρμα πολύ απαλό και ταυτόχρονα φαίνεται πιο καθαρό, με ένα απαλό, ευχάριστο, διακριτικό άρωμα.

Η τιμή της είναι περίπου από 10€-14€ αναλόγως το φαρμακείο που θα τη βρεις.

Γενικώς έχετε καταλάβει πως έχω μία μεγαλύτερη αγάπη στα προϊόντα φαρμακείου! Το καλύτερο σου το άφησα όμως για το τέλος!


Η τελευταία μεγάλη μου αδυναμία ακούει στο όνομα Vichy Idealia Skin Sleep. Πρόκειται για τη νέα κρέμα νυκτός της Vichy. Είναι μία λεπτόρρευστη κρέμα σα gel, που απορροφάται πολύ εύκολα. Χρειάζεται ελάχιστη ποσότητα και δημιουργεί την αίσθηση της φρεσκάδας και της απαλότητας στο δέρμα. Παράλληλα προστατεύει σαν ένα διάφανο φιλμ και έχει το χαρακτηριστικό άρωμα της Vichy. 



Την επόμενη μέρα το δέρμα είναι αισθητά πιο φωτεινό και ξεκούραστο σαν να έχεις κάνει τον καλύτερο βραδινό ύπνο! (Αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να αρχίσεις τα hangover)!
Στη συστήνω ανεπιφύλακτα όπως και όλα τα παραπάνω προϊόντα. Επίσης είναι ιδανική για όλες τις ηλικίες, αφού προλαμβάνει και τις λεπτές ρυτίδες. Θα τη βρεις σε όλα τα φαρμακεία περίπου στα 18€.

That's all for me today! Περιμένω τις γνώμες σας και τα δικά σας αγαπημένα προϊόντα καθημερινής περιποίησης! 

Φιλάκια χχχ

      

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ