Ads

πουκάμισο τζιν

Denim World

1:06 μ.μ.toniamakeupdiaries

Λατρεμένο όλων των εποχών, μικρών αλλά κυρίως μεγάλων, το τζιν έκανε την εμφάνισή του τη δεκαετία του '40  ως "ένδυμα της εργατική τάξης" και ήρθε για να μείνει!
Στην αρχή ήταν απαγορευμένο για τις γυναίκες, ενώ στη συνέχεια σηματοδότησε την εξέγερση του '50. Τη δεκαετία του '60 θεωρούταν ότι πιο σέξυ για τις γυναίκες για να ακολουθήσει τη μποέμ τάση του '70 και τη ροκ του '80.

Το τζιν παραμένει ακόμη και σήμερα το απόλυτο trend όλων των εποχών! Και από εκεί που αποτελούσε απλά ένα ένδυμα άνεσης και κομψότητας, σήμερα μπορεί δανείζει λίγο από τον casual χαρακτήρα του σε όλα τα look. 

Skinny, boyfriend, σαλοπέτες, classic, bootcut, ψηλόμεσα, καμπάνες, shorts είναι κάποια από τα είδη των denim που κυκλοφορούν σήμερα. Όμως το denim δε μένει εκεί.... τα jackets και τα πουκάμισα έχουν κάνει δυναμικό come back την τελευταία σεζόν και έχουν κερδίσει και πάλι έδαφος!   

Σήμερα θα σου δείξω πως θα φορέσεις και θα συνδυάσεις το denim σε όλες του τις εκδοχές για να είσαι πάντα μέσα στη μόδα και να αναδείξεις το στυλ σου μέσα από το τζιν! Γιατί για όλες τις γυναίκες υπάρχει το κατάλληλο τζιν!

Και θα ξεκινήσω με το απόλυτο trend της φετινής σεζόν, το boyfriend style.
Μπορεί να το φοβάσαι όπως το βλέπεις στην κρεμάστρα αλλά αν το συνδυάσεις σωστά μπορεί να γίνει ένα πολύ στυλάτο και άνετο look, που θα φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και ταιριάζει σε όλες τις σιλουέτες.

Το skinny τζιν
Η αλήθεια είναι ότι για να αναδειχθεί θα πρέπει να διαθέτεις λεπτά πόδια. Σε συνδυασμό δε με ένα ζευγάρι μυτερές γόβες θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται ακόμη πιο λεπτά. Αν πάλι προτιμήσεις flat παπούτσια καλό θα ήταν το μήκος του παντελονιού να σταματάει στον αστράγαλο.


Το τζιν καμπάνα
Ένα τζιν που παραπέμπει σε άλλη εποχή και είναι το πιο trend για το φετινό καλοκαίρι! Κάνει τη σιλουέτα να φαίνεται πιο ψηλή και πιο αδύνατη και μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με flat όσο και με ψιλοτάκουνα. ιδανικά τα χοντρά τακούνια και οι πλατφόρμες! Για τις μικρόσωμες σιλουέτες προτιμήστε το άνοιγμα της καμπάνας να ξεκινάει κάτω από το γόνατο για να μη σας κονταίνει.
Μπορείς να του δώσεις πολλά στυλ με πιο αγαπημένο το boho συνδυάζοντας μία τσάντα με κρόσια ή τα κατάλληλα αξεσουάρ. Ακόμη μπορείς να δημιουργήσεις ένα πιο κλασικό στυλ, όπως το total denim look.


Το τζιν φόρεμα
Πρωταγωνιστεί και φέτος και μία πολύ καλή εκδοχή του εναλλακτικού denim. Φοριέται άνετα όλες τις ώρες της ημέρας και ταιριάζει σε όλους τους σωματότυπους. Με τα κατάλληλα αξεσουάρ και παπούτσια μπορείς να μετατρέψεις το πρωινό look σε βραδινό!


Το τζιν shorts
Δεν υπάρχει γυναίκα που να μη φορέσει τζιν σορτς το καλοκαίρι. Ότι πιο άνετο για καθημερινές εμφανίσεις και όχι μόνο. Κοντό ή πιο μακρύ, ψηλόμεσο ή κοντοκάβαλο, με διάφορες λεπτομέρειες. Όπως και να το επιλέξεις με τα κατάλληλα αξεσουάρ μπορείς να το σεις να μεταμορφώνεται!

 

Το denim πουκάμισο
Δυναμικό comeback φέτος το τζιν πουκάμισο. Είτε σε oversized μέγεθος είτε σε στενόμεσο είναι η ιδανική επιλογή για τις ανοιξιάτικες μέρες.


Αλήθεια εσύ πιο από όλα τα look θα επιλέξεις για να ξεχωρίσεις φέτος; Όποιο και να επιλέξεις βάλε το δικό σου στοιχείο και απογείωσε το look σου!

Μέχρι το επόμενο post σας φιλώ!  

You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Αγαπημένο τζιν! Μόλις χτες πήρα επιτέλους τζιν σορτσάκι :) x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλοφόρετο!!! Αχ πόσο σε ζηλεύω......το λατρεύω τόσο που δε το αποχωρίζομαι ποτέ χειμώνα - καλοκαίρι! Αλλά φέτος λόγο εγκυμοσύνης δεν έχω φορέσει ακόμη..... :(

      Διαγραφή
    2. Σ'ευχαριστώ πολύ Τόνια μου! Εγώ φέτος βρήκα επιτέλους στο νούμερό μου και το πήρα, τις προηγούμενες χρονιές φαίνεται πήγαινα αρκετά αργά και είχαν μείνει μόνο τα πολύ μικρά νούμερα! Δεν πειράζει, έχεις όμορφο λόγο να μην το φοράς! Με το καλό :) x

      Διαγραφή
    3. Ε τότε θα το χαρείς διπλά! Κι εγώ πάντα έτσι την πατάω δε το παίρνω όταν βλέπω και μετά κάνει φτερά........!
      Σε ευχαριστώ πολύ <3

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ