Ads

boho bracelets

Get jeweled!

1:39 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το καλοκαίρι είναι προ των πυλών! Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά, ήδη οι περισσότεροι έχετε αποδράσει σε κάποια κοντινή παραλία ενώ άλλοι κοιτάτε την οθόνη του υπολογιστή και κάνετε σχέδια για το καλοκαίρι!

Τα ρούχα έχουν αντικατασταθεί στις ντουλάπες μας από πιο δροσερά και αέρινα υφάσματα και όλα χορεύουν σε ρυθμούς καλοκαιριού!

Ένα από τα πράγματα που αντικαθιστούμε εμείς οι γυναίκες το καλοκαίρι είναι και τα κοσμήματά μας! Βάζουμε στην άκρη τα πιο βαριά και χειμωνιάτικα κοσμήματα και υιοθετούμε μια πιο ανάλαφρη τάση! Κυρίαρχος και φέτος η boho και ethnic τάση στα κοσμήματα!

Δαχτυλίδια, βραχιόλι, κολιέ! Όλα έχουν θέση επάνω μας φέτος. Όσο πιο πολλά τόσο το καλύτερο!
Κάντε τους δικούς σας μοναδικούς καλοκαιρινούς συνδυασμούς, φορέστε κοσμήματα που σας εμπνέουν και ταιριάζουν στο δικό σας στυλ! Ασημένια, μεταλλικά, πλεχτά, ethnic, με πέτρες ή χωρίς, χειροποίητα ή όχι! Αναδείξτε το στυλ σας και την εμφάνισή σας με τα κατάλληλα αξεσουάρ!

Ένας από τους μεγαλύτερους πρωταγωνιστές του καλοκαιριού είναι οι τυρκουάζ πέτρες! ένα χρώμα κατεξοχήν καλοκαιρινό που θα αναδείξει στο έπακρο τη μαυρισμένη σου επιδερμίδα!

Τόλμησε να φορέσεις πολλές βέργες μαζί αλλά και πολλά δαχτυλίδια στα δάχτυλα! Το gypsy look το λατρεύουμε όλες και είναι πάντα αποδεκτό!

Τα friendship bracelets τα αγαπήσαμε πολύ πέρυσι και φέτος έρχονται ανανεωμένα με τη μορφή ρολογιού! Επένδυσε σε ένα τέτοιο ρολόι που δε κοστίζει ακριβά και συνδύασε το με μερικά βραχιόλια για ένα πιο ethnic look.

Και φυσικά το μεγαλύτερο σεζόν δεν είναι άλλο από τα μεταλλικά tattoo που ήδη κάνουν θραύση και τόσο μας έχουν εντυπωσιάσει! Στολίστε τα χέρια σας αλλά και όποιο σημείο του σώματος επιθυμείτε σε συνδυασμό με τα αγαπημένα σας κοσμήματα. Το αποτέλεσμα θα σας ενθουσιάσει!

Και φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε για τις κοπέλες που ξέρουν να τολμούν στη μόδα τα body jewels! Μία τάση που δεν πέρασε απαρατήρητη και αναδεικνύει σημεία του σώματος που θέλεις εσύ να τονίσεις!

Αλυσίδες για την πλάτη ή την κοιλιά, κοσμήματα για το χέρι ή το κεφάλι, ακόμη και για τους μηρούς και τα πόδια!




Κάντε τις δικές σας στυλιστικές παρεμβάσεις και καλό καλοκαίρι σε όλες!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ