Ads

δόντια λεύκανση

Say Cheeze!

3:01 μ.μ.toniamakeupdiaries

Αγαπημένες μου! Τις περισσότερες φορές όλες στα blogs μιλάμε για μόδα και ομορφιά! Κρέμες, καλλυντικά, ρούχα. Πόσες φορές όμως μιλάμε για δόντια και καθαρό χαμόγελο, που και αυτό αποτελεί μέρος της ομορφιάς και της εμφάνισής μας;

Ευκαιρία για αυτό στάθηκε ένα πακέτο που παρέλαβα πριν καιρό από τη γνωστή εταιρία Yotuel. Η YOTUEL παρέχει μια σειρά πρωτοποριακών προϊόντων που εξασφαλίζουν αποτελέσματα επαγγελματικής λεύκανσης και φροντίζουν για την καλή υγεία των δοντιών, προστατεύοντας το σμάλτο και καταπολεμώντας την τερηδόνα! Η ολοκληρωμένη σειρά της ΥOTUEL που σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας και αναπτύχθηκε για τις ανάγκες του σύγχρονου τρόπου ζωής, βρίσκεται πλέον και στην Ελλάδα!


Η σειρά της YOTUEL αποτελείται από:

Τη ΥOTUEL all .in .one ~ Η ΥOTUEL all in one είναι καλλυντική οδοντόκρεμα με ηγετική θέση στην προστασία και λεύκανση των δοντιών παγκοσμίως, προσφέροντας τριπλή δράση:

· Λευκαίνει με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα Carbamide Peroxide (Υπεροξείδιο Καρβαμιδίου), συστατικό που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι για την επαγγελματική λεύκανση των δοντιών. Καθαρίζει αποτελεσματικά τόσο τις εξωτερικές όσο και τις εσωτερικές σκουρόχρωμες κηλίδες των δοντιών και βελτιώνει την απόχρωσή τους, λευκαίνοντας με την ελάχιστη τριβή. 

  • Ενισχύει τη δομή του σμάλτου με ασβέστιο, φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο (1470ppm F-) 
  • Προστατεύει. Με ουδέτερο pH και 11% ξυλιτόλη, χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό) επιτρέπει τη καθαριότητα σε βάθος ακόμη και για τα πιο ευαίσθητα δόντια. 

Χρησιμοποιείστε την καθημερινά 3 φορές την ημέρα και αισθανθείτε τη διαφορά από την πρώτη κιόλας στιγμή!

Διατίθεται σε μαύρη συσκευασία με ουδέτερη γεύση και σε λευκή με δροσερή γεύση μέντας!

ΥOTUEL pharma ~ Η λευκαντική οδοντόκρεμα YOTUEL pharma είναι η ιδανική επιλογή για τα ευαίσθητα δόντια καθώς λευκαίνει χάρη στα φυσικά ένζυμα και στην papaya με ελάχιστη τριβή ενώ είναι πλούσια σε βιταμίνη B5. Περιέχει 100% ενεργό φθόριο, 10% ξυλιτόλη, ουδέτερο pH και δεν περιέχει αλκοόλ! Χωρίς sls (δε δημιουργεί αφρό), ενισχύει τη δομή του σμάλτου με ασβέστιο, φωσφορικά άλατα και φθοριούχο κάλιο!

Η YOTUEL All in one και η YOTUEL pharma διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία, στα supermarket Θανόπουλος και σε επιλεγμένα καταστήματα HONDOS CENTER (Ερμού, Ομόνοια, Κολωνάκι, Γλυφάδα, Νέα Ερυθραία, Σπάτα, Χαλάνδρι, Αγία Παρασκευή, Καλλιθέα και 2 καταστήματα στον Πειραιά, Απολλώνια Πολιτεία & Αριστοτέλους Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα).

Η σειρά επίσης περιλαμβάνει:
Λευκαντικές Οδοντότσιχλες ΥOTUEL ~ Φροντίζοντας για την καλή στοματική υγιεινή μετά τα γεύματα, οι λευκαντικές οδοντότσιχλες YOTUEL καταπολεμούν τα οξέα των τροφών που προκαλούν τερηδόνα! Διατίθενται σε συσκευασίες των 12 τεμαχίων, σε δύο τύπους:
· Pharma (χρυσή) με βιταμίνη Β5 για ευαίσθητα ούλα 
  • Classic (μπλε) με γεύση μέντας 

Οι οδοντότσιχλες YOTUEL διατίθενται στην ελληνική αγορά από την εταιρεία ΦΑΡΜΑΣΕΡΒ-ΛΙΛΛΥ ΑΕΒΕ στα φαρμακεία.



Η γνώμη μου: Πρόκειται για μία οδοντόκρεμα που δε δημιουργεί καθόλου αφρό κατά της χρήση της και αυτό ίσως να σε παραξενέψει μέχρι να το συνηθίσεις. Προς το παρόν έχω δοκιμάσει μόνο την κλασσική έκδοση, οπότε και θα σου πω πως καίει ελαφρώς αλλά στο τέλος σου αφήνει στο στόμα μία αίσθηση σαν να έχεις φύγει μόλις από τον οδοντίατρο. Δε ξέρω ποιο συστατικό είναι αυτό αλλά η "γεύση" της θυμίζει λιγάκι φάρμακο οδοντιατρείου. Ωστόσο είναι κάτι που συνηθίζεται αυτό. Με συχνή χρήση μπορείς να παρατηρήσεις αισθητή διαφορά στο χρώμα των δοντιών σου. 

Επίσης μου άρεσε πολύ που στην ίδια σειρά περιλαμβάνονται και οι τσίχλες, που μπορείς να τις έχεις ανά πάσα ώρα και στιγμή μαζί σου για μια αίσθηση φρεσκάδας και καθαριότητας σε στιγμές που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις την οδοντόβουρτσά σου.

Μπορείς να ακολουθήσεις τη Yotuel στο Facebook εδώ: http://bit.ly/YotuelGreece
αλλά και στο instagram εδώ: @Yotuel_Greece

Δοκιμάστε τη κι εσείς και πείτε μου τη γνώμη σας! Ως την επόμενη φορά Say Cheeze με πιο λαμπερά χαμόγελα! xxx

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ