Ads

blush bronze

Summer Bronze MakeUp

3:45 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το bronze makeup αποτελεί μία κατηγορία από μόνο του στο καλοκαιρινό μακιγιάζ! Έχει γίνει κλασσικό πλέον γιατί δε νοείται καλοκαίρι χωρίς bronze makeup αλλά έχει και ένα πολύ σημαντικό πλεονέκτημα....ταιριάζει σε όλες μα όλες τις επιδερμίδες! 

Πριν λίγο καιρό παρέλαβα το παρακάτω πακέτο με προϊόντα μακιγιάζ της Wet n' Wild από το αγαπημένο ηλεκτρονικό κατάστημα Skouras Cosmetics. Τι δε το ξέρεις ακόμη; Χάνεις! Μία επίσκεψη θα σε πείσει για τα προϊόντα, τις τιμές και την άψογη εξυπηρέτησή τους! Λαμβάνοντας λοιπόν τα προϊόντα το πρώτο πράγμα που μου ήρθε στο μυαλό ήταν να σας τα παρουσιάσω μέσα από ένα μακιγιάζ που όλες λατρεύετε και όσες δε το έχετε τολμήσει ως τώρα να βοηθηθείτε για να τα καταφέρετε!


Το πακέτο λοιπόν όπως βλέπεις περιλαμβάνει όλα εκείνα τα απαραίτητα προϊόντα για να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ! Θα σου τα αναλύσω όλα ένα ένα παρακάτω και θα δεις και το τελικό αποτέλεσμα!

 Το Coverall cream foundation, πρόκειται για μία βάση μέικ απ μέτριας κάλυψης, που όμως απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα του προσώπου σου χωρίς να τη βαραίνει. Εδώ συγκεκριμένα πρόκειται για την απόχρωση 818 όπου είναι ιδανική για σταρένιες προς ελαφρώς ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες.

Θα έλεγα πως είναι ιδανικό για κανονικά και προς ξηρά δέρματα, μιας και στο δικό μου πρόσωπο μετά από αρκετές ώρες στον ήλιο άρχισε να γυαλίζει η επιδερμίδα μου παρόλο που είχα χρησιμοποιήσει και πούδρα για να σταθεροποιήσω το μακιγιάζ μου.



Αφήνει μία μεταξένια αίσθηση στο δέρμα και αναδεικνύει την φυσική του λάμψη. Επίσης περιέχει δείκτη προστασίας 15.
Μπορείς να το βρεις σε συσκευασία των 30ml στην τιμή των 8,99€ εδώ.


Η παλέτα Color Icon eyeshadow collection με τις σκιές ματιών που θα σου λύσει τα χέρια χειμώνα - καλοκαίρι! Μία παλέτα που αποτελείται από 8 διαφορετικές γήινες αποχρώσεις, οι οποίες δένουν απόλυτα μεταξύ τους για αμέτρητους συνδυασμούς!

Στο πίσω μέρος της παλέτας υπάρχει εικόνα που δείχνει πως να βάλεις την κάθε σκιά στο μάτι αναλόγως με το όνομα που έχει χαραγμένο επάνω της. Είναι ένας ιδανικός οδηγός για αρχάριες. Όπως βλέπεις η κάθε σκιά έχει χαραγμένο επάνω της ένα όνομα που σου λέει που πρέπει να τοποθετηθεί στο μάτι!


Απλώνονται και αναμιγνύονται πολύ εύκολα μεταξύ τους χωρίς να σε ταλαιπωρούν. Έχουν ένα ελαφρό ιριδίζον τελείωμα που για καλοκαίρι τις κάνει ακόμη πιο ακαταμάχητες. Στο δικό μου μακιγιάζ επέλεξα στην πρώτη στήλη στα αριστερά για να πετύχω ένα μακιγιάζ που να μπορεί να σταθεί από το πρωί ως το βράδυ.

Και στην παρακάτω φωτογραφίας σου δείχνω πως "γράφει" στο χέρι μου η δεξιά στήλη.



Η παλέτα που επέλεξα είναι ο κωδικός 738 με το όνομα Comfort Zone και θα τη βρεις σε άλλες 2 αποχρώσεις στην εκπληκτική τιμή των 12€ εδώ.

Η Mega Impact Mascara με το κλασσικό τρίχινο χοντρό βουρτσάκι που τόσο αγαπώ! Υπόσχεται μακριές και με όγκο βλεφαρίδες.

Βάφει πολύ ωραία χωρίς να δημιουργεί αντιαισθητικούς κόμπους.

Η αλήθεια βέβαια είναι πως στα δικά μου βλέφαρα ότι μάσκαρα και να δοκιμάσω τελευταία καμία δε με καλύπτει γιατί οι βλεφαρίδες μου λόγο εγκυμοσύνης (μάλλον) έχουν κοντύνει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ! 



Παρόλα αυτά όμως πιστεύω πως η συγκεκριμένη μπορεί να καλύψει τις περισσότερες βλεφαρίδες. Θα τη βρεις σε μαύρη απόχρωση στην τιμή των 7,50€ εδώ.


Εντάξει τι να πω για τη Mega Glo Illuminating Power. Τέσσερις αγαπημένες αποχρώσεις δένουν απόλυτα μεταξύ τους και σου χαρίζουν στο πρόσωπο το πιο λαμπερό τελείωμα! 

Μπορείς είτε να τις αναμείξεις όλες μαζί επιτυγχάνοντας ένα λαμπερό αποτέλεσμα σε όλο το πρόσωπο, είτε να χρησιμοποιήσεις την κάθε απόχρωση μεμονομένα τονίζοντας με το κάθε χρώμα το σημείο που θέλεις να αναδέιξεις, λαιμό, ζυγωματικά.

Μπορεί ακόμη να χρησιμοποιηθεί και στο ντεκολτέ σου για έξτρα λάμψη αλλά και σε ακάλυπτα σημεία του σώματός σου τώρα το καλοκαίρι.

Είναι ιδανική για πρωί και βράδυ γιατί το αποτέλεσμα που δίνει δεν είναι έντονο!

Η συγκεκριμένη είναι η απόχρωση 345 Catwalk Pink και υπάρχει ακόμη σε άλλους 3 συνδυασμούς χρωμάτων στην τιμή των 5,99€ και θα τη βρεις εδώ.

Και τέλος το Mega Last Lip Color, το οποίο απλά το έχω λατρέψει! Πρόκειται για ένα κραγιόν με αρκετά μεγάλη διάρκεια που ωστόσο όμως δε ξηραίνει καθόλου τα χείλη! Αφήνει ένα ημι-ματ αποτέλεσμα που θα αγαπήσεις κι εσύ!

Γλιστράει και γράφει πολύ ωραία στα χείλη ενώ παράλληλα χάρη στις βιταμίνες και τα σύμπλοκα που διαθέτει ενυδατώνει τα χείλη και προσκολλάται σε αυτά.

Η απόχρωση που έχω ερωτευτεί μαζί της είναι η Just Peachy 903 και πραγματικά είναι τέλεια για το καλοκαίρι! Υπάρχουν ακόμη 12 αποχρώσεις για να βρεις κι εσύ σίγουρα αυτή που σου ταιριάζει περισσότερο.
Η τιμή του είναι στα 6,49€ και θα τη βρεις εδώ.  





Και παρακάτω όπως σου υποσχέθηκα οι φωτογραφίες μου με το μακιγιάζ που έκανα.




Μη ξεχάσεις να επισκεφτείς και να ρίξεις μία ματιά στα προϊόντα του Skouras Cosmetics γιατί είμαι σίγουρη πως όλο και κάτι θα βρεις που να σου ταιριάζει! Άλλωστε με τέτοιες τιμές θα κάνεις πάρτυ!
Και φυσικά περιμένω τα σχόλιά σου και τις εντυπώσεις σου αλλά και τις ερωτήσεις σου!
Φιλάκια!!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ