Ads

conditioner featured

Dr. Hair!

6:10 μ.μ.toniamakeupdiaries

Hello girls! Για σήμερα σας ετοίμασα ένα θέμα σχετικό με τα μαλλιά μας! Θα γνωρίσουμε μαζί τα προϊόντα μαλλιών της Foltène®PHARMA, που κι εγώ για πρώτη φορά δοκίμασα.



Πρόκειται για μια εταιρεία με φαρμακευτικά προϊόντα περιποίησης μαλλιών για άνδρες και γυναίκες. Στη γκάμα τους επίσης περιλαμβάνονται η αγωγή ενδυνάμωσης των βλεφαρίδων και αγωγή για γερά και δυνατά νύχια. Ελπίζω στο μέλλον να τα δοκιμάσω και αν σας πω και γι'αυτά τη γνώμη μου.

Προσωπικά επέλεξα το σαμπουάν για βαμμένα μαλλιά και το conditioner μαλλιών.

Το σαμπουάν της Foltène®PHARMA είναι ένα καθαρά φαρμακευτικό προϊόν και αυτό το καταλαβαίνεις απευθείας από τη μυρωδιά του. Όσες έχετε δοκιμάσει σαμπουάν φαρμακείου καταλαβαίνεται τι εννοώ. 

Έχει διάφανο χρώμα και δεν κάνει ιδιαίτερο αφρό στα μαλλιά. Αφήνει μία αίσθηση καθαρότητας στα μαλλιά χωρίς όμως να τα βαραίνει.

Δε θα νιώσεις τα μαλλιά σου να γλιστράνε, όπως συμβαίνει με τα κοινά σαμπουάν του εμπορίου . Αυτό όμως δε σημαίνει ότι τα ξηραίνει ή αγριεύει τα μαλλιά. 

Σε συνδυασμό με το conditioner τα μαλλιά σου θα είναι μια χαρά ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σου. 








Όσον αφορά τώρα την κρέμα μαλλιών, πρόκειται για μία υπόλευκη κρέμα, αρκετά πηχτή. Έχει κι αυτή το ίδιο φαρμακευτικό άρωμα με το σαμπουάν.

Αφήνει τα μαλλιά λεία και απαλά, τα προστατεύει και τα ξεμπερδεύει πολύ εύκολα.

Στα συν της κρέμας να προσθέσω το ότι ξεπλένεται πάρα πολύ εύκολα σε σχέση με τα conditioner που κυκλοφορούν στο εμπόριο και παλεύεις να ξεπλένεις για ώρα.








Αν λοιπόν θέλεις μια "ιατρική" φροντίδα για τα μαλλιά σου, σου συστήνω να δοκιμάσεις τα προϊόντα της Foltene. Και φυσικά αν έχεις προβλήματα τριχόπτωσης η Foltène®PHARMA έχει φροντίσει και γι'αυτό με την εξιδεικευμένη σειρά της κατά της τριχόπτωσης.

Φιλάκια χχχ

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ