Ads

beneverro fashion

Sandals Time

2:24 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το καλοκαίρι όλες αναζητούμε κάτι άνετο αλλά παράλληλα μοντέρνο και στυλάτο! Είτε αυτό έχει να κάνει με ρούχο πόσο μάλλον με τα παπούτσια μας!

Σε πολλές από εμάς το καλοκαίρι τα πόδια μας πρήζονται λόγο της ζέστης και δύσκολα φοράμε ψιλοτάκουνα. Θέλουμε να είμαστε άνετες για στις καθημερινές μας εξωτερικές δουλειές, στο shopping αλλά ακόμη και στον καφέ. 

Τώρα μπορούμε να είμαστε άνετες, στυλάτες, χωρίς να βαραίνουμε και να κουράζουμε τα πόδια μας χάρη στα Beneverro Sandals


Πρόκειται για μία νέα εταιρία που σχεδιάζει εκπληκτικά φλατ σανδάλια σε πολύ μοντέρνες γραμμές και συνδυασμούς χρωμάτων! 

Έχουν πάει το κλασικό ελληνικό σανδάλι ένα βήμα παραπέρα... Μπορείς να ανακαλύψεις μία τεράστια ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων και όλα μα όλα είναι δερμάτινα και τρομερά αναπαυτικά και άνετα στο πόδι!

Μία επίσκεψη στο online κατάστημα του Beneverro Sandals θα σε πείσει για την ποιότητα και το στυλ! Με τιμές που θα σε εκπλήξουν, γιατί όλα τα προϊόντα είναι σε έκπτωση, σίγουρα θα βρεις το σχέδιο που ταιριάζει στο δικό σου στυλ!

Σχέδια για να δημιουργήσεις ένα καθημερινό look με στοιχεία boho, safari ή country. Άλλα πιο μοντέρνα και νεανικά και άλλα με πιο ethnic ελληνικά στοιχεία!

Ανέδειξε λοιπόν κι εσύ τη θηλυκότητα και την προσωπικότητά σου φέτος το καλοκαίρι με ένα ζευγάρι χειροποίητα δερμάτινα σανδάλια ελληνικής κατασκευής Beneverro Sandals!

Μπορείς να δεις και να παραγγείλεις εύκολα και γρήγορα το δικό σου ζευγάρι με ΔΩΡΕΑΝ έξοδα αποστολής εδώ: http://beneverro.com/woman




Until next post.....many kisses xxx

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ όμορφα σανδάλια, όπως και το φόρεμα! :) Φιλιά Τόνια μου! x

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ Σταυρούλα μου! Τα σανδάλια είναι απίστευτα! Τρομερά άνετα και ελαφριά!!!!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ