Ads

μαλλιά πλεξούδα

Bows on Hair!

5:45 μ.μ.toniamakeupdiaries


Οι φιόγκοι είτε είναι μικροί και διακριτικοί είτε μεγάλοι και επιβλητικοί έχουν κερδίσει επάξια μία θέση στη συλλογή με τα αξεσουάρ μας. Ειδικά φέτος που θεωρείται το πιο must αξεσουάρ για το 2015.

Αναλόγως τον τρόπο που θα επιλέξεις να φορέσεις έναν φιόγκο, μπορεί να σε μετατρέψει σε γλυκιά και τριανταφυλλένια ή σε στιλάτη και σέξυ. Μπορούν να φορεθούν από το πρωί ως το βράδυ, από το γραφείο και τη δουλειά μέχρι τον καφέ και τη βραδινή σου έξοδο.

Γι'αυτό κι εγώ σήμερα σου παρουσιάζω 7 γρήγορους και εύκολους τρόπους, που θα αναδείξουν το στυλ σου και θα το απογειώσουν!

Ο φιόγκος που χρησιμοποιήθηκε είναι από τα Ro Accessories, το οποίο ειδικεύεται στα αξεσουάρ μαλλιών και θα βρεις μία τεράστια ποικιλία με σημεία πώλησης σε όλη την Ελλάδα!

1. Half up
Μη σε τρομάζει η ονομασία. Δεν είναι τίποτα άλλο από το κλασσικό μισά μαζεμένα μαλλιά. Αν θέλεις να δώσεις περισσότερη έμφαση και σεξαπίλ σε αυτό το χτένισμα, κρέπαρε απλά λίγο την κορυφή των μαλλιών σου για έξτρα όγκο και άφησε κάποιες χαλαρές τουφίτσες στα πλαϊνά, τύπου 70's χτένισμα της Bardot.


2. Half up με έξτρα όγκο
Διαφοροποίησε το προηγούμενο χτένισμα και δώσε περισσότερη ένταση και λιγότερο ρομαντισμό δημιουργώντας ένα κοκοράκι με όγκο μπροστά με τη φράντζα σου και στη συνέχεια πιάσε πιο κάτω και τα υπόλοιπα μισά μαλλιά, όπως θα έκανες στο κλασσικό πιάσιμο μαλλιών.


3. Πλεξούδα στο πίσω μέρος
Δημιούργησε μία ανέμελη και χαλαρή πλεξούδα στο πίσω μέρος του κεφαλιού σου και στερέωσε τον φιόγκο στην κορυφή ή στο τελείωμα της πλεξούδας ανάλογα με τα γούστα σου. Για πιο ανέμελο look άφησε μερικές τουφίτσες στα πλαϊνά. Ιδανικό χτένισμα και για την παραλία.


4. Ρομαντική πλαϊνή πλεξούδα
Δημιούργησε μία πλαϊνή πλεξούδα ή αν πιάνουν τα χέρια σου μία πλεξούδα σε ψαροκόκκαλο και στόλισέ τη ανάλογα με το μέγεθος του φιόγκου που επιθυμείς.
Αναβάθμισε με αυτό τον τρόπο την απλή πλεξούδα σε πιο ρομαντική και girly.


5. Αλογοουρά
Για τις μέρες που δεν έχεις πολύ χρόνο να ασχοληθείς με τα μαλλιά σου μάζεψέ τα απλά σε μία ψηλή αλογοουρά ή σε χαμηλή στον αυχένα για να δώσεις μία πιο γαλλική φινέτσα στο στυλ σου. Φυσικά μη ξεχάσεις να βάλεις τον αγαπημένο σου φιόγκο!


6. Girly στο πλάι
Ένα πολύ απλό χτένισμα κι όμως τόσο ρομαντικό και φινετσάτο. Χτένισε και κρέπαρε τα μαλλιά σου όπως θα έκανες συνήθως. Πιάσε με ένα τσιμπιδάκι τη μία πλευρά των μαλλιών σου στο πλάι και στόλισέ τα με το φιόγκο. Βουαλά!


7. Αγαπημένη "τομάτα"
Εντάξει είναι το πιο must χτένισμα του καλοκαιριού που μας βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση ειδικά όταν τα μαλλιά σου είναι 2-3 ημερών και δε στρώνουν με τίποτα! Ιδανικό από το πρωί ως το βράδυ αλλά εκεί που έχει την τιμητική του είναι η παραλία.
Για να πετύχεις το look πιάσε τα μαλλιά σου σε ψιλή αλογοουρά. Για έξτρα όγκο στην τομάτα μπορείς να προσθέσεις κι ένα μπουμπάρι. Τύλιξε τα μαλλιά γύρω του και στερέωσέ τα με τσιμπιδάκια. Τοποθέτησε ένα μεγάλο εντυπωσιακό φιόγκο στη βάση της τομάτας και αμέσως ανέδειξες σε πολύ στιλάτο ένα απλό χτένισμα!


Φυσικά μπορείς να δημιουργήσεις πολλά ακόμη χτενίσματα αρκεί να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει και με τα κατάλληλα αξεσουάρ από τα Ro Accessories να πετύχεις το τέλειο look. Στέκες, κορδέλες αλλά και μαντήλια που δένουν σε φιόγκο, θα τα βρεις όλα σε απίστευτες τιμές! Από όλα τα παραπάνω πιστεύω να κατάλαβες πως μία από τις φετινές αγορές σου θα πρέπει να είναι ένας τουλάχιστον φιόγκος!

Το styling των μαλλιών έγινε με το προϊόν Strandlook Maui Spray της Trinity Hair Care Hellas!

Μέχρι το επόμενο post....many kisses xxx 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ