Ads

καλοκαίρι μαλλιά

Easy Beach Waves

11:20 μ.μ.toniamakeupdiaries

Είμαστε στα μέσα καλοκαιριού και η θερμοκρασία έχει χτυπήσει κόκκινο! Γι'αυτό κι εγώ ετοίμασα αυτό το άρθρο για εσένα που θέλεις να είσαι περιποιημένη αλλά να μη χάνεις χρόνο με το styling των μαλλιών σου και το σεσουάρ μαλλιών που είναι αφόρητο με αυτές τις θερμοκρασίες!

Το Νο 1 styling για τα μαλλιά φέτος το καλοκαίρι ακούει στο όνομα "Beach Waves" και δεν είναι τίποτα άλλο από το να έχεις τα μαλλιά σου επιμελώς ατημέλητα σαν να έχεις βγει από τη θάλασσα και να έχουν στεγνώσει φυσικά! Αυτό το look θα σου δείξω πως να πετύχεις εύκολα και γρήγορα χάρη στο θαλασσινό νερό της Trinity!

Πρόκειται για ένα νέο καινοτόμο επαγγελματικό προϊόν styling που περιέχει θαλασσινό νερό και δημιουργεί το απόλυτο look παραλίας χωρίς όμως να βαραίνει τα μαλλιά! Το Maui Sprey χαρίζει όγκο, υφή και ματ όψη στα μαλλιά για αυθεντικό look παραλίας, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά χάρη στο σύμπλεγμα Trintec! Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις τόσο σε βρεγμένα όσο και σε στεγνά μαλλιά και να πετύχεις το style που επιθυμείς απλά και μόνο με τα δάχτυλά σου! It's so easy.....

Ετοίμασα  2 εναλλακτικούς τρόπους που μπορείς να το χρησιμοποιήσεις αναλόγως με το πόσο σπαστά ή όχι είναι τα φυσικά σου μαλλιά.

Easy Beach Waves σε 1'

Είναι και ο τρόπος που προτιμώ γιατί είναι πανεύκολος, πιο γρήγορος δεν υπάρχει και κάνει τα μαλλιά μου απίθανα! Βέβαια βοηθάει και το γεγονός ότι τα φυσικά μου μαλλιά είναι πολύ σπαστά.
Δε κάνω τίποτα παραπάνω από το ψεκάσω καλά τα βρεγμένα μου μαλλιά με το σπρέυ και απλά να τα μισοστεγνώσω λιγάκι δίνοντας έμφαση στις ρίζες των μαλλιών μου με μια φυσούνα για να δημιουργήσω φυσικό όγκο! Και απλά έτοιμη......το αποτέλεσμα θα σε εκπλήξει!


Easy Beach Waves σε 5'

Αυτό τον τρόπο θα τον πρότεινα στις κοπέλες που έχουν ίσα μαλλιά και με δυσκολία σπάνε! Είναι λίγο πιο χρονοβόρος από τον προηγούμενο αλλά το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει!

Ξεκινάω να φορμάρω τα μαλλιά μου απλά με μία βούρτσα και το σεσουάρ για να δώσω όγκο και να ισιώσω ελαφρά τα μαλλιά μου ώστε να τους δώσω αργότερα το σχήμα που επιθυμώ.

Έπειτα χωρίζω τα μαλλιά σε τουφάκια τα οποία ψεκάζω το κάθε ένα με το σπρέυ θαλασσινού νερού και τα στρίβω όσο πιο πολύ μπορώ δημιουργώντας μικρά στριφτά πλεξουδάκια. Στερεώνω το κάθε ένα με ένα λαστιχάκι στο τελείωμα ή πιο ιδανικά με μικρά κλιψάκια.



Αφού ολοκληρώσεις και το 4ο βήμα και κάνεις όλα τα μαλλιά έτσι, συνεχίζουμε ψεκάζοντας με ελάχιστη λακ τα τουφάκια για να γίνουν πιο κυματιστά τα μαλλιά μας και στη συνέχεια στεγνώνουμε τα μαλλιά με το σεσουάρ. Προσοχή μη τα στεγνώσεις τελείως για να μπορείς να τα δουλέψεις μετά με τα δάχτυλα όπου χρειάζεται διόρθωση.


Αυτό ήταν! Ξεμπλέκεις τα μαλλιά σου και έτοιμα τα πιο Beach Waves που είχες ποτέ σου!



Δοκίμασέ το κι εσύ και είμαι σίγουρη ότι θα γίνει το αγαπημένο προϊόν styling των μαλλιών σου για φέτος το καλοκαίρι!!! 
Μπορείς να βρεις κι εσύ το Maui Sprey της Trinity σε επιλεγμένα κομμωτήρια σε όλη τη χώρα! Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείς να επισκεφτείς και την ιστοσελίδα, με όλη την γκάμα των προϊόντων εδώ: http://trinity-haircare.gr/

Many kisses!!!

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο ποστ, εγώ έχω ολόισια μαλλιά και σπάνε πάρα πολύ δύσκολα, οπότε θα δοκιμάσω το δεύτερο :)

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι να το δοκιμάσεις γιατί είναι όντως εκπληκτικό προϊόν! Το έχω βάλει και σε διαγωνισμό στη σελίδα μου για 3 τυχερές!
      Όταν το κάνεις φρόντισε μόνο να τα στρίψεις και στερεώσεις πολύ καλά γιατί ξεμπλέκονται εύκολα και δε θα έχεις το αποτέλεσμα που θέλεις ;)

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ