Ads

άρωμα blush

Οδός... Αρωμάτων

7:24 μ.μ.toniamakeupdiaries

Ένας από τους μεγαλύτερους σχεδιαστές, ο Christian Dior, είπε πως


"Το άρωμα μιας γυναίκας αποκαλύπτει πολλά περισσότερα για την ίδια και από τον χαρακτήρα γραψίματος της"!

Δεν ξέρω αν πραγματικά ισχύει κάτι τέτοιο το σίγουρο είναι πως όλες μας έχουμε το άρωμά μας που δεν αποχωριζόμαστε ποτέ! Μπορεί να κάνουμε μικρά διαλείμματα από αυτό ή να θέλουμε να δοκιμάσουμε κάποιο καινούργιο, όμως πάντα επιστρέφουμε σε αυτό που μας αντιπροσωπεύει καλύτερα!

Τα αρώματα τα συνδέουμε με καταστάσεις που περάσαμε, όμορφες ή άσχημες. Το γάμο μας, ένα χωρισμό μια γλυκιά ανάμνηση...

Για μένα το αγαπημένο μου άρωμα που δεν αλλάζω τα τελευταία 10 χρόνια είναι το "London" του Burberry. Το λατρεύω απλά. Μου θυμίζει μερικές από τις καλύτερες στιγμές της ζωής μου, έχει ταιριάξει απόλυτα επάνω μου και το αγαπώ εξίσου χειμώνα και καλοκαίρι!

Επειδή όμως οι καιροί είναι δύσκολοι και τα χρήματα που απαιτούνται για την αγορά επώνυμου αρώματος είναι πολλά σας έχω τη λύση!

Πρόσφατα ανακάλυψα την "Οδός Αρωμάτων". Πρόκειται για ένα από τα καταστήματα αυτά που πλέον υπάρχουν παντού γύρω μας και έχουν αρώματα που αντιγράφουν πιστά τα επώνυμα τόσο στο άρωμα όσο και στη διάρκεια. Έτσι πλέον δε χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία για να αποκτήσεις το αγαπημένο σου άρωμα!

Ο λόγος για τον οποίο το ξεχώρισα είναι σαφώς γιατί διαθέτει eshop, οπότε και μπορεί να παραγγείλεις ο καθένας, όπου και να βρίσκεται. Επίσης διαθέτει πολύ μεγάλη ποικιλία σε αρώματα ανδρικά και γυναικεία, αλλά το καλύτερο είναι πως μπορείς να ολοκληρώσεις τη σειρά σου με την ίδια ενυδατική λοσιόν ή λάδι σώματος! Οι τιμές του είναι πολύ οικονομικές και μπορείς να διαλέξεις την ποσότητα που επιθυμείς σε κοινά αλλά και vintage μπουκαλάκια ειδικά σχεδιασμένα για τον καθένα ξεχωριστά!



Κάνοντας λοιπόν μία ξενάγηση στη σελίδα του καταστήματος εκτός από το αγαπημένο μου άρωμα που σας ανέφερα παραπάνω μαζί με τη λοσιόν σώματος, επέλεξα να δοκιμάσω ακόμη ένα άρωμα, πιο ελαφρύ και ρομαντικό αυτή τη φορά!

Πρόκειται για το "La vie est Belle" της Lancome. Πουδρένιο, μεταξένιο, ελαφρύ και άκρως ρομαντικό θα μπορούσα να το χαρακτηρίσω! Το συνδύασα με ένα ενυδατικό λάδι σώματος αρωματισμένο από το ίδιο άρωμα! Μπορώ να πω πως με ενθουσίασε και το θεωρώ ιδανικό για Άνοιξη και Φθινόπωρο.



Στο ίδιο κατάστημα επίσης μπορείς αν βρεις και προϊόντα μακιγιάζ σε πάρα πολύ οικονομικές τιμές! Προσωπικά είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω κάποια από αυτά και ξετρελάθηκα με το μολύβι χειλιών!!! Δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από πολλά ακριβά και επώνυμα μολύβια!

Απίστευτα απαλό, γράφει τέλεια και το καλύτερο διαρκεί πολύ μα πάρα πολύ στα χείλια!!!! Πρέπει όλες να το δοκιμάσετε!!!


Κλείνοντας να σου πω πως τώρα που αλλάζουμε εποχή και μπαίνουμε σιγά σιγά στο Φθινόπωρο είναι μια καλή ευκαιρία να επισκεφτείς την "Οδός Αρωμάτων" και να επιλέξεις κι εσύ το δικό σου αγαπημένο άρωμα! Να ανακαλύψεις υπέροχα αρώματα, ολοκληρωμένες σειρές περιποίησης σώματος, ανδρικές σειρές, χειροποίητα σαπούνια και προϊόντα μακιγιάζ σε τιμές που θα σε ξετρελάνουν!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ