Ads

beach boho

Flower Girls

12:03 π.μ.toniamakeupdiaries

Τα λουλούδια στα μαλλιά αποτελούν την πιο hot τάση το φετινό καλοκαίρι και όλα τα it girls τα έχουν λατρέψει!


Στεφάνια από λουλούδια, κοκκαλάκια, κορδέλες όλα τα καταστήματα είναι γεμάτα από αξεσουάρ για τα μαλλιά και μία τεράστια ποικιλία σε σχέδια και χρώματα για να διαλέξεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και θα το απογειώσει!

Εμείς βρήκαμε και ξεχωρίσαμε τα καλύτερα αξεσουάρ μαλλιών στα Ro Accessories και σου τα παρουσιάζουμε σήμερα εδώ! 

Στεφάνι με λουλούδια

Μία επιλογή για άκρως ρομαντικές εμφανίσεις και μία πολύ καλή πρόταση για όσες θα ντυθούν νυφούλες το φετινό καλοκαίρι! Συνδυασέ τα με μαζεμένα μαλλιά, ανάλαφρες μπούκλες και την πιο ρομαντική σου διάθεση.




Λουλουδάκια

Μικρά κλιπς με λουλούδια σε διάφορα χρώματα και σχέδια. Φόρεσέ τα στις καθημερινές σου βόλτες αλλά και σε σικ εμφανίσεις με ψηλούς κότσους δίνοντας μια extra τσαχπινιά στο look σου!



Κορδέλες λουλουδιών

Αποτελούν την εναλλακτική των στεφανιών και είναι πιο εύχρηστες και ευκολοφόρετες αφού μπορείς να τις φορέσεις σαν κλασσικές κορδέλες, σε μαζεμένα μαλλιά σαν λαστιχάκι αλλά και σε χαμηλούς κότσους! Ότι και αν επιλέξεις θα αναδείξει το στυλ σου!






Κορδέλες με πλέξη

Αποτελούν και την πιο boho εκδοχή των αξεσουάρ! Συνδυασέτες ιδανικά με ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά και πλεξούδες για να πετύχεις το ιδανικό αποτέλεσμα!



Ακόμη να σε πείσουμε να διαλέξεις το δικό σου αξεσουάρ; Μία βόλτα στο πιο κοντινό σου κατάστημα με τα Ro Accessories θα σε πείσει να γίνεις κι εσύ fan και κορίτσι των λουλουδιών!     

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ