Ads

άλατα ενυδάτωση

F.... means Ferveli!

11:07 π.μ.toniamakeupdiaries

Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια στροφή προς ότι έχει να κάνει με ένα πιο υγιεινό τρόπο ζωής σε ότι έχει να κάνει με τη διατροφή αλλά και την περιποίηση. Πολλά καταστήματα ξεφυτρώνουν προσφέροντας βιολογικά καλλυντικά, χειροποίητα, φυτικά και πολλά ακόμη! Πόσα όμως στην πραγματικότητα είναι αξιόπιστα, πραγματικά φυτικά και χάριν άξιας λόγου;

Πρόσφατα είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω για άλλη μία φορά χειροποίητα προϊόντα περιποίησης! Δε θα έμπαινα σε αυτή τη διαδικασία αλλά αυτά τα προϊόντα με κέρδισαν και το θεώρησα δίκαιο να το μοιραστώ μαζί σας!


Πρόκειται για φυσικά, σπιτικά καλλυντικά φτιαγμένα με μεράκι και σεβασμό στο περιβάλλον, τα ζώα και τον άνθρωπο! Τα χειροποίητα καλλυντικά Ferveli μετρούν 25 χρόνια εμπειρίας και μπορείς να βρεις μία απίστευτη ποικιλία από σαπούνια σε απίστευτα χρώματα και σχέδια, κρέμες για το πρόσωπο, προϊόντα καθημερινής περιποίησης, καλοκαιρινά προϊόντα αλλά και βρεφικά.

Κάνοντας μία επίσκεψη στη σελίδα "Ferveli Φυσικά Καλλυντικά" θα χαζέψεις στην κυριολεξία με όλα τα είδη σαπουνιών που θα βρεις. Σαπούνια που το κάθε ένα έχει το δικό του μοναδικό άρωμα και ευεργετικές ιδιότητες. Όλα χειροποίητα με βάση την γλυκερίνη και τη ψυχρή μέθοδο με ωρίμανση 3 μηνών. Είναι τα πλέον ιδανικά για την περιποίηση του σώματος και τελείως φυσικά και ακίνδυνα.

Σαπούνια τόσο αρωματισμένα και στολισμένα που μοιάζουν με πραγματικά γλυκίσματα τα περισσότερα! Ολόκληρες τούρτες σαπουνιών περιμένουν να σας κεράσουν το δικό τους μοναδικό κομμάτι. Ιδανικά ακόμη και για εκδηλώσεις γάμων - βαπτίσεων, αφού θα εντυπωσιάσουν τους καλεσμένους σας. Ακόμη είναι το τέλειο δώρο για τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Προσωπικά επειδή γενικότερα λατρεύω τη σοκολάτα, επέλεξα να δοκιμάσω ένα σαπούνι για το σώμα με κακάο, το οποίο θρέφει και ενυδατώνει το δέρμα. Το κακάο είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και φυσικά περιποιείται το δέρμα μας χωρίς να παχαίνει ;) Επίσης καταπολεμά τις ελεύθερες ρίζες με αποτέλεσμα να προστατεύει από τη γήρανση του δέρματος φυσικά! Επιπλέον συστατικά που περιέχει είναι το λάδι καρύδας, το ελαιόλαδο και το καστορέλαιο!


Το έχω λατρέψει για την περιποίηση που μου προσφέρει ενώ παράλληλα αρωματίζει ελαφρά την επιδερμίδα μου με ένα απαλό άρωμα κακάο, που μου αρέσει όλο και περισσότερο όσο ο καιρός κρυώνει!

Tip: Επειδή τα συγκεκριμένα σαπούνια έχουν μεγάλη περιεκτικότητα σε γλυκερίνη καλό θα ήταν να τα αφήνετε να στεγνώνουν κρεμασμένα ανάμεσα στις χρήσεις για την αποφυγή ανάπτυξης μικροβίων αλλά και για να διαρκούν περισσότερο.

Ένα ακόμη προϊόν που δοκίμασα ήταν η κρέμα ημέρας με άρωμα τριαντάφυλλο. Περιέχει φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες (φυτικά έλαια, βούτυρο καριτέ, πανθενόλη) και υψηλής ποιότητας ελληνικό ροδόνερο και ροδέλαιο, το οποίο αναζωογονεί το ταλαιπωρημένο δέρμα, μειώνει την εμφάνιση των ρυτίδων και προστατεύει την επιδερμίδα από τις επιπτώσεις του ήλιου. Είναι κατάλληλη για κανονικό και ξηρό δέρμα, έχει ελαφριά και βελούδινη σύνθεση και δίνει στο πρόσωπο μια υγιή λάμψη κι ένα γλυκό άρωμα από φρέσκα τριαντάφυλλα!


Όλες οι κρέμες έχουν στο κάτω μέρος της συσκευασίας την ημερομηνία λήξης τους, αφού πρόκειται για καθαρά χειροποίητο καλλυντικό. Επίσης μαζί με την κρέμα παραλαμβάνετε και ένα μικρό οδηγό με τα συστατικά της κάθε κρέμας αλλά και για το πως να τη συντηρήσετε.

Tip: Για την αποφυγή αλλοίωσης της κρέμας καλό θα ήταν να τη φυλάσσετε στο ψυγείο.

Η γνώμη μου: Πρόκειται για μία υδαρή κρέμα, με πολύ έντονο άρωμα τριαντάφυλλου. Ενυδατώνει ελαφρά το δέρμα και κάποιες μέρες που ένιωθα το δέρμα μου πιο ξερό περνούσα και δεύτερη στρώση μετά από κάποια ώρα. Δε βαραίνει καθόλου το δέρμα και απορροφάτε πολύ πολύ εύκολα, χωρίς να αφήνει καμία αίσθηση λιπαρότητας.

Lotion Bars! Αλήθεια τα έχεις ακουστά; Τα δοκίμασα τώρα για πρώτη φορά και δηλώνω fan τους!!! Απίστευτα βολικά, πλούσια ενυδάτωση, χαρούμενα και παιχνιδιάρικα σχέδια, πολύ μεγάλη διάρκεια σε σχέση με μία κρέμα ποδιών ή κρέμα για σκληρύνσεις.

Είναι μικρές μπάρες που έρχονται να αντικαταστήσουν επάξια τις κρέμες και είναι σε στέρεη μορφή. Μαλακώνουν σούπερ αποτελεσματικά σκληρά σημεία στο σώμα μας, όπως αγκώνες ή φτέρνες και έχουν πολύ μεγάλη διάρκεια πάνω στο δέρμα, αφού δεν απορροφούνται τόσο εύκολα. Ιδανικά για να τα κουβαλάς μαζί σου σε ταξίδι μέσα στην μεταλλική τους θήκη.

Η γνώμη μου: ΣΟΥΠΕΡ ενυδατικά και αποτελεσματικά. Πραγματικά την έχω λατρέψει και έχω κάνει στην άκρη την κρέμα ποδιών που χρησιμοποιούσα ως τώρα. Χρησιμοποιείται απευθείας πάνω σε στεγνό δέρμα και δε χρειάζεται παρά ελάχιστη ποσότητα. Επειδή περιέχουν μελισσοκερί μεταξύ των άλλων, τις ζεστές μέρες με υψηλή θερμοκρασία καλό θα ήταν να φυλάσσονται στο ψυγείο για να μην αλλοιωθούν ή λιώσουν.

Tip: Δοκιμάστε να τη χρησιμοποιήσετε πριν το βραδινό σας ύπνο και φορέστε καλτσάκια όλη τη νύχτα. Δε θα πιστεύετε το πόσο διαφορετικές, μαλακές και ενυδατωμένες θα είναι οι φτέρνες σας αλλά και τα πόδια σας το άλλο πρωί.

Το πιο εντυπωσιακό (σαν συσκευασία) το άφησα για το τέλος! Άλατα Μπάνιου!
Εντάξει για τη συσκευασία τι να πω; Τι βλέπετε και μόνη σας και είναι άκρως εντυπωσιακή σε σημείο που δε θέλεις να την ανοίξεις αλλά να τη βάλεις διακοσμητική στο μπάνιο σου!


Περιέχουν τα πασίγνωστα άλατα Epson, που για όσους δε τα γνωρίζουν είναι πλούσια σε μαγνήσιο και βοηθούν στην ανακούφιση από μυϊκούς πόνους, πρηξίματα και μελανιές. 
Χρησιμοποίησε 1-2 κ.σ. από τα άλατα στη μπανιέρα σου για ένα απολαυστικό μπάνιο ή ακόμη και σε ένα λεκανάκι με ζεστό νερό, για ένα χαλαρωτικό ποδόλουτρο. 

Με τις καταπραϋντικές, αντισηπτικές και συσφικτικές ιδιότητες τους, τα άλατα θα κάνουν το μπάνιο σου μια καθημερινή πολυτέλεια,θα σε βοηθήσουν να απελευθερώσεις το καταστροφικό για την υγεία σου στρες, και θα βελτιώσουν την εικόνα του δέρματος σου. 

Ακόμη τα άλατα βοηθούν στο να:

  • Αναπληρώνουν τους ηλεκτρολύτες 
  • Βελτιώνουν την κυκλοφορία του αίματος
  • Απομακρύνουν νεκρά κύτταρα και τοξίνες από το δέρμα

Μπορείς να δεις, να γνωρίσεις αλλά και να παραγγείλεις κι εσύ προϊόντα της εταιρίας σε απίστευτα οικονομικές τιμές μέσω:

You Might Also Like

1 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ