Ads

αντιγήρανση βλεφαρίδες

Kiten Beauty

6:00 μ.μ.toniamakeupdiaries

Κορίτσια μου αυτή τη φορά σας έχω ένα post τελείως διαφορετικό από τα άλλα. Αφορά την ομορφιά των ματιών μας αλλά όχι με τον τρόπο που ίσως φαντάζεστε....Ίσως περισσότερο να έλεγα βοηθά στην υγεία των ματιών μας!


Τον τελευταίο καιρό τα ωράρια μου είναι τέτοια που κοιμάμαι ελάχιστες ώρες! Λίγο οι συνεχόμενες δουλειές του σπιτιού και η υπερένταση, οι ώρες στον υπολογιστή αλλά και ο διακεκομμένος ύπνος το βράδυ λόγο του μωρού.

Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα κάθε πρωί να ξυπνάω με βαριά μάτια που νιώθω πως με καίνε αλλά και κατά τη διάρκεια τη ημέρας. Ειδικά τις μέρες που έχει και περισσότερη ζέστη είναι χειρότερα...

Έψαχνα λοιπόν κάτι, το οποίο να με ανακουφίσει αλλά παράλληλα να μην είναι κάτι δυνατό ή φαρμακευτικό για τα μάτια μου. Άλλωστε άλλου είδους προβλήματα δεν είχα ποτέ με τα μάτια μου και ως τώρα δε χρειάστηκε να φορέσω ούτε γυαλιά όσο και αν το ήθελα!!!

Ψάχνοντας λοιπόν ανακάλυψα την Kiten Beauty και τα οφθαλμολογικά καλλυντικά της. Επέλεξα να δοκιμάσω τα τεχνητά δάκρυα ομορφιάς ως την πιο ανώδυνη λύση! Και ναι είχαν αποτέλεσμα!

Τα Δάκρυα Ομορφιάς Kiten Beauty αποτελούν ένα καλλυντικό οφθαλμικό διάλυμα, που βασίζεται στο συνδυασμό ωφέλιμων αντιοξειδωτικών συστατικών. Συνιστούν μία φόρμουλα νεότητας των ματιών, καθώς η δράση τους αφορά στην ενίσχυση των φυσικών οφθαλμικών λειτουργιών, με στόχο τη διατήρηση της νεανικότητας των ματιών και της ομορφιάς τους.


Πρόκειται για σταγόνες ματιών, που περιέχουν ένα σύνολο ενυδατικών και προστατευτικών στοιχείων, μεταξύ των οποίων και το μοναδικό ΥΑΛΟΥΡΟΝΙΚΟ ΟΞΥ ( 0,2%), που αλληλεπιδρά με τη φυσική βλεννογόνο στοιβάδα του δακρυϊκού φιλμ και δημιουργεί ένα τεχνολογικά αναπτυγμένο σύστημα, το οποίο διατηρεί την υγρασία και άλλους απαλυντικούς παράγοντες στην επιφάνεια του ματιού. Έτσι, εξασφαλίζουμε την οφθαλμική μας υγεία, αλλά και ένα σαγηνευτικό, υγιές βλέμμα.

Το πρωί που θα ξυπνήσω μετά την καθιερωμένη περιποίηση προσώπου, πλέον περιποιούμαι και τα μάτια μου. Με μόλις 2 σταγόνες τα μάτια μου ενυδατώνονται άμεσα, το βλέμμα μου δείχνει ξεκούραστο και λαμπερό αλλά το πιο βασικό διατηρώ την υγεία των ματιών μου!

Η χρήση τους μπορεί να είναι καθημερινή και να ενταχθεί στην καθημερινή σου περιποίηση ενώ το κάθε φιαλίδιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί πολλές φορές μέσα στην ημέρα, μιας και επανασφραγίζει με το καπάκι του.


Τα Δάκρυα Ομορφιάς (Beauty Tears) είναι το πρώτο φαρμακευτικό προϊόν για καλλυντική χρήση με γνωστοποίηση στον ΕΟΦ και ελεγμένο κάτω από τα πιο αυστηρά standards. Για αυτό και παρασκευάζεται από φαρμακευτική εταιρεία και όχι από εταιρεία καλλυντικών.

Μπορούν ακόμη να χρησιμοποιηθούν άφοβα ακόμη και μετά από εγχείρηση μυωπίας ως καθημερινή ενυδάτωση για 6 μήνες!
Ενώ θεωρούνται ιδανική ενυδάτωση για όσους φοράνε φακούς επαφής, οι οποίοι προκαλούν πολύ ξηρότητα στα μάτια.

Το κάθε κουτί περιέχει μέσα 20 επαναχρησιμοποιούμενα φιαλίδια και στοιχίζει μόλις 13,74€. 
Μπορείτε να τα βρείτε σε όλα τα καταστήματα Hondos Center, σε επιλεγμένα φαρμακεία αλλά και Online μέσω του eshop: Healthy-Scoop


Τέλος είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και τα Περιοφθαλμικά Αποσυμφορητικά Επιθέματα Ματιών, τα οποία είναι ένα οφθαλμικό επίθεμα υδρογέλης που ανακουφίζει από συμπτώματα όπως πρήξιμο, πόνο, ερεθισμό, κάψιμο που μπορεί να προέρχονται από: Αλλεργίες/Επιπεφυκίτιδα/Τραύμα στα Μάτια/Ξηροφθαλμία/Βλεφαρίτιδα/Καταπόνηση & Κούραση ματιών. Αποσυμφορίζει, καταπραύνει χάρης τη κρυογονική του ιδιότητα στο δέρμα και φυσικά συστατικά του.


Για όσες υποφέρουν από πρηξίματα και μαύρους κύκλους είναι ιδανικά! Για έξτρα ενυδάτωση στην περιοχή των ματιών μπορείτε να τα τοποθετήσετε λίγη ώρα πριν τα χρησιμοποιήσετε στο ψυγείο.

Η συσκευασία περιέχει 14 επιθέματα σε σετ των 7 ζευγών και μπορούν να χρησιμοποιηθούν καθημερινά. Η τιμή τους είναι στα 10,67€ και μπορείς να τα παραγγείλεις από το Healthy Scoop εδώ.


Δηλώνω ενθουσιασμένη και με τα 2 προϊόντα και σίγουρα αποτελούν πλέον μέρος της καθημερινής μου περιποίησης! Κορίτσια σας τα συστήνω ανεπιφύλακτα!


Δοκιμάστε τα και περιμένω τις εντυπώσεις σας!!!

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ