Ads

bellamoda blush

Sunny Kisses

12:54 π.μ.toniamakeupdiaries

Έχουμε μπει για τα καλά πλέον στο καλοκαίρι και μία από τις "δουλειές" που έχουμε να κάνουμε ανάμεσα στο συγύρισμα των καλοκαιρινών μας υποχρεώσεων είναι και το ξεκαθάρισμα των παλιών μας καλλυντικών και η ανανέωση του με νέα προϊόντα.

Δύο από αυτά τα νέα προϊόντα που διάλεξα φέτος να ανανεώσω τη συλλογή μου είναι μία πούδρα και ένα ρουζ της επαγγελματικής σειράς Peggy Sage, από το eshop της Bellamoda.gr



Πρόκειται για επαγγελματικά προϊόντα μακιγιάζ, πασίγνωστα στο χώρο της ομορφιάς, με μία τεράστια γκάμα σε είδη περιποίησης προσώπου και σώματος, μακιγιάζ και νυχιών.

Ως τώρα είχαμε τη δυνατότητα να τα βρίσκουμε μόνο με την ιδιότητα του επαγγελματία, όμως μέσα από το site του bellamoda.gr μπορείτε πλέον όλες να έχετε πρόσβαση σε αυτά σε πολύ καλές τιμές.

Θα ξεκινήσω με την πούδρα προσώπου, την οποία από την πρώτη στιγμή αγάπησα τη συσκευασία της. Θυμίζει ένα μικρό μπουκαλάκι, που κρύβει μέσα του ένα μαγικό φίλτρο. Διαθέτει ενσωματωμένο στο καπάκι του το πον-πον, το οποίο είναι τόσο απαλό στο πρόσωπο, που δεν υπάρχει περίπτωση να μη λατρέψεις. Αφήνει μία βελούδινη αίσθηση. 



Λάτρεψα επίσης το σχήμα και μέγεθος της, γιατί είναι πολύ βολική και εύχρηστη για το νεσεσέρ. Ξέχνα τις ογκώδης συσκευασίες που δε μπορούσες να βολέψεις στη τσάντα σου!



Είναι ιδανική για να φιξάρεις το μακιγιάζ σου, με πολύ καλή κάλυψη αλλά ταυτόχρονα με πολύ ελαφριά σύνθεση. Θα σε βολέψει πολύ και μόνο πάνω από το αντιηλιακό σου για ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα στα πρωινά σου μακιγιάζ.

Διάλεξε τη δική σου απόχρωση εδώ: http://goo.gl/ekGdBF



Η παλέτα με το ρουζ από την άλλη είναι ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ!!!!! Καταρχήν και μόνο που τη βλέπεις με αυτό το ανάγλυφο πούπουλο στη μέση, λυπάσαι να τη δοκιμάσεις. Nevermind... ξεπέρασε το!

5 αποχρώσεις τόσο αρμονικά δεμένες μεταξύ τους για τα πιο hot μακιγιάζ. Βάφει εκπληκτικά, για αυτό προσοχή στην ποσότητα. Θέλει ελάχιστη αλλιώς κινδυνεύεις να κυκλοφορείς με δυο στάμπες στο πρόσωπο!



Η διαβάθμιση των χρωμάτων από το πιο ανοιχτό περλέ προς τη σκούρα απόχρωση, δημιουργούν αυτόματα στα ζυγωματικά το εφέ λάμψης (highlighter) ψηλά, ενώ οι bronze στο τελείωμα δημιουργούν τα κοψίματα (contouring) που όλες πλέον λατρεύουμε. Και οι μεσαίες ροζ αποχρώσεις λειτουργούν κανονικά ως ρουζ.



Οπότε ένα αρκετά φαρδύ πινέλο θα σε βολέψει καλύτερα. Επένδυσε σε αυτή την παλέτα, γιατί το σίγουρο είναι πως θα λατρέψεις και θα σε γλιτώσει από περιττά έξοδα.

Μπορείς να τη δεις και να την παραγγείλεις εδώ: http://goo.gl/MmpcG7

Μη ξεχάσεις να περιηγηθείς στο  site του Bellamoda.gr γιατί εκτός από μακιγιάζ, θα ανακαλύψεις τα πιο μοδάτα σανδάλια του καλοκαιριού, τις πιο εντυπωσιακές τσάντες αλλά και είδη ένδυσης σε πολύ χαμηλές τιμές.
Δες και τη σελίδα τους στο facebook: bellamoda.gr

Stay tuned για να δεις σε επόμενο post τι άλλο διάλεξα μέσα από το site και έχουμε γίνει αχώριστοι!



Many Kisses  xxx 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. η πουδρα προσώπου φαίνεται πολύ ομορφη! και προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ και η συσκευασια!! φιλάκια <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι αρκετά καλυπτική και ελαφριά. Γενικώς δε συμπαθώ τις πούδρες γιατί ένιωθα το δέρμα μου πάντα να τραβάει. Αυτή όμως χρησιμοποιείς λίγη ποσότητα και είναι υπέραρκετη. Πρέπει να τη δοκιμάσεις.

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ