Ads

μόδα μπλούζες

Dresslink Haul #Part2

12:33 π.μ.toniamakeupdiaries

Όπως σας υποσχέθηκα επέστρεψα με το δεύτερο μέρος των αγορών μου από το ηλεκτρονικό κατάστημα Dresslink, που αφορά στα ρούχα που παρήγγειλα.

Πρόκειται για δύο μπλουζάκια τύπου off shoulder και τα δύο, τα οποία βρήκα σε πολύ οικονομικές τιμές.

Μου άρεσαν και τα δύο εξίσου για την ποιότητά τους. Είναι άνετα, δροσερά, ευκολοφόρετα και μου ταίριαξαν πολύ καλά και στο μέγεθος. Βέβαια όταν παραγγέλνω ρούχα από κινέζικα site φροντίζω να παίρνω πάντα ένα μέγεθος μεγαλύτερο από αυτό που φοράω γιατί συνήθως τα μεγέθη τους είναι λιγάκι μικρά,

Τα μπλουζάκια είναι τα παρακάτω:

 

το μπλουζάκι με τις ρίγες μου κόστισε μόνο 6,76€ και μπορείς κι εσύ να το παραγγείλεις εδώ: http://goo.gl/IvbGjo
ενώ το λευκό top στοίχισε μόλις 3.84€ και θα το βρεις εδώ: http://goo.gl/x74M7D

Λάτρεψα κυριολεκτικά το μπλε γιατί είναι τόσο αεράτο, δροσερό και θηλυκό που πραγματικά σας το λέω όσοι το είδανε το ζηλέψανε και ζητούσαν να τους πω από που το αγόρασα!  Και φυσικά για όσες έχουν κοιλίτσα και δε μπορούν να φορέσουν τα crop top αυτό είναι ιδανικό γιατί καλύβει τα πάντα όμως στην περιοχή της κοιλιάς!






Το λευκό τοπ είναι τόσο ρομαντικό και θηλυκό και boho....μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ με σορτς, παντελόνα, ψιλόμεση φούστα ή παντελόνι! Πολύ βολικό δε συμφωνείς;
Το μόνο μείον του που παρατήρησα είναι πως με τις κινήσεις των χεριών ανεβαίνουν τα μανίκια στους ώμους. Δε φαίνεται άσχημα αλλά ίσως κάποιες τις ενοχλήσει.

 

Αυτές ήταν οι δικές μου επιλογές! Ελπίζω να σας άρεσαν κι εσάς όσο κι εμένα. Ρίξτε κι εσείς μια ματιά εδώ: http://goo.gl/Qp0pDb
και αφήστε μου στα σχόλιά σας τι σας άρεσε κι εσάς και θα θέλατε να παραγγείλετε ή αν έχετε κάποιους ενδοιασμούς σχετικά με τις παραγγελίες σας ελάτε να τις συζητήσουμε.

Και φυσικά αν αποφασίσετε να παραγγείλετε μη ξεχάσετε να κάνετε χρήση των παρακάτω κουπονιών που ισχύουν ως 28/2/2017 και για ως 300 παραγγελίες!!!!

lendy15 == $1 off for purchase $15
lendy19 == $2 off for purchase $19
lendy29 == $3 off for purchase $29

Πολλά φιλάκια μέχρι το επόμενο post!


You Might Also Like

1 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ