Ads

face hydra

Jurlique: Summer Handbag Essentials

7:39 μ.μ.toniamakeupdiaries



Οι υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού απορροφούν την υγρασία της επιδερμίδας, ενώ παράλληλα αυξάνουν τη λιπαρότητα της υπονομεύοντας το καλοκαιρινό μακιγιάζ. Τοποθετήστε στο νεσεσέρ σας την ημιδιάφανη πούδρα Rose Silk Finishing Powder και το ενυδατικό Hydra Gloss και διατηρήστε το μακιγιάζ σας φρέσκο και αναλλοίωτο όλη την ημέρα!

Hydra Gloss και Rose Silk Finishing Powder: Tα απαραίτητα της καλοκαιρινής σας τσάντας!


Hydra Gloss

Το καλοκαίρι έφτασε και ήρθε η ώρα για φωτεινότητα και λάμψη στα χείλη! Ανακαλύψτε το Hydra Gloss της Jurlique που προσφέρει βαθιά θρέψη και προστασία στα χείλη. Αποκτείστε χείλη απαλά, ενυδατωμένα και λεία με μεταξένια υφή. 

Διατίθεται σε δύο υπέροχες καλοκαιρινές για ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα και χείλη ενυδατωμένα και λαμπερά! Καλοκαιρινή λάμψη στα χείλη με μία μόνο κίνηση

Hydra Gloss I'm Neutral – Φυσική απόχρωση 




Hydra Gloss I'm Blushing – Ροζ απόχρωση 

Τιμή: 10 ml/€20.10


Rose Silk Finishing Powder

Εξασφαλίστε ματ αποτέλεσμα, εξαφανίζοντας την ανεπιθύμητη γυαλάδα!

Η μεταξένια ημιδιαφανή πούδρα προσώπου Rose Silk Finishing Powder της Jurlique χαρίζει αέρινη υφή και ματ αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Τελειοποιεί το καλοκαιρινό μακιγιάζ, μειώνοντας την ανεπιθύμητη γυαλάδα, αφήνοντας το δέρμα φρέσκο και λαμπερό.

Καταπραΰνει την επιδερμίδα, ενώ παράλληλα διατηρεί την ισορροπία της υγρασίας στο δέρμα. Ταμπονάρετε μια μικρή ποσότητα στη ζώνη του Τ του προσώπου, όπου υπάρχουν οι περισσότεροι σμηγματογόνοι αδένες και απολαύστε ένα διακριτικό και ελαφρύ αποτέλεσμα. 

Η πρακτική συσκευασία της Rose Silk Finishing Powder, ειδικά σχεδιασμένη για την τσάντα σας, θα σας ακολουθεί παντού φέτος το καλοκαίρι.

Βασικά Συστατικά:
Άμυλο καλαμποκιού και ρυζιού: Ενεργούν ως φυσικά υποκατάστατα του ταλκ
Silican: Προσδίδει λεία υφή στο δέρμα
Γλυκερίνη: Χαρίζει ενυδάτωση και εμποδίζει την απώλεια υγρασίας
Arnica: Ηρεμεί και δροσίζει την επιδερμίδα

Τιμή: 10 gr/€36.30

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom.

www.jurlique.gr

facebook/jurliquegreece

instagram/jurliquegreece

You Might Also Like

1 σχόλια

  1. Πολυ χαιρομαι οταν βλεπω απο εταιρειες φαρμακευτικες να βγαζουν προϊόντα μακιγιαζ! Νομιζω η Jurlique ειναι κατα των πειραματων στα ζωάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ