Ads

αδυνάτισμα αμυγδαλέλαιο

It's all about Body & Giveaway!

12:45 π.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας αγαπημένες μου φίλες! Σήμερα θα μιλήσουμε για λάδια σώματος, τα οποία ειδικά το καλοκαίρι τα αγαπάμε και λατρεύουμε όλες μας.

Τα λάδια πλέον κυριαρχούν παντού, σε αντηλιακά, σε ξηρά λάδια σώματος, σε λάδια μαλλιών αλλά και προσώπου. Άλλα με πολλές θρεπτικές ιδιότητες άλλα με υπέροχο άρωμα. Όπως και να έχει είμαι σίγουρη πως όλες σας όλο και κάποιο λαδάκι θα έχετε δοκιμάσει ή θα έχετε κάποια ιδιαίτερη προτίμηση.

Σήμερα θέλω να σας συστήσω τα προϊόντα της biokal cosmetics, που κυκλοφορούν με την επωνυμία Dalon. Πρόκειται για ελληνικά προϊόντα, τα οποία μπορείτε να βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών, αλυσίδες super market, φαρμακεία αλλά και αποθήκες καλλυντικών. Κυκλοφορούν μία μεγάλη γκάμα προϊόντων, που καλύπτουν την περιποίηση προσώπου και σώματος, νυχιών αλλά και μαλλιών και όλα τους είναι σε εξαιρετικά προσιτές τιμές!

Ας ξεκινήσουμε λοιπόν να γνωρίσουμε τα λάδια σώματος, τα οποία κυκλοφορούν με νέα ανανεωμένη συσκευασία στη σειρά Sensations. Πρόκειται για 4 διαφορετικά λάδια σώματος, τα οποία το καθένα κάνει τη δική του δουλειά αναλόγως τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας. Και τα 4 όμως προσφέρουν ενυδάτωση, λεία επιδερμίδα, δε προκαλούν ερεθισμούς και είναι ιδανικά τώρα για καλοκαίρι που ιδρώνουμε αρκετά λόγο ζέστης και το δέρμα μας έχει περισσότερη ανάγκη από ενυδάτωση.



Relaxing - Χαλαρωτικό λάδι σώματος 

Ιδανικό για ένα χαλαρωτικό μασάζ, περιλαμβάνει άνθη από μπλε λωτό και χαμομήλι. Αναζωογονεί το δέρμα και καταπραΰνει από ερεθισμούς. Έχει ένα πολύ ωραία απαλό χαλαρωτικό άρωμα, που σε ταξιδεύει. 

Repair - Λάδι αποκατάστασης

Πλούσιο σε ωμέγα 3-6-9 και λάδι ελιάς, αυτό το λάδι είναι πραγματικά ότι χρειαζόμαστε για το καλοκαίρι. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση και θρέψη και είναι ο σύμμαχος μας μετά τις ατελείωτες ώρες ηλιοθεραπείας. Φροντίστε να το έχετε πάντα μαζί σας ώστε να 'έχετε την επιδερμίδα σας πάντα ενυδατωμένη. Μυρίζει φανταστικά με ένα έντονο άρωμα που διαρκεί και είναι ιδανικό ακόμη και για ευαίσθητα δέρματα.

Moisture - Ενυδατικό λάδι

Ένα λάδι καθαρά και μόνο για ενυδάτωση με αργανέλαιο. Είναι ιδανικό για κανονικές επιδερμίδες που δεν έχουν ιδιαίτερες ανάγκες, ενώ παράλληλα αναζωογονεί το δέρμα. Με ευχάριστο άρωμα, όχι ιδιαίτερα έντονο.

Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι

Με εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και πράσινου καφέ, που θεωρούνται οι καλύτεροι σύμμαχοι στο αδυνάτισμα, προσφέρει λιποδυάλυση. Με εκπληκτικό άρωμα ενώ παράλληλα σου ενυδατώνει και την επιδερμίδα.

Τέσσερα λάδια που προσωπικά αγάπησα, τέσσερις διαφορετικές επιλογές για να διαλέξεις κι εσύ!

Επίσης να σου πω πως στην biokal μπορείς να βρεις και μία σειρά από 4 ευεργετικά λαδάκια, για πρόσωπο, σώμα και μαλλιά. Πρόκειται για λάδια που προέρχονται από τη φύση και είναι ότι καλύτερο θα μπορούσατε να έχετε στη συλλογή σας! Η εταιρία διαθέτει αμυγδαλέλαιο, δαφνέλαιο, αργανέλαιο, καλέντουλα και καστορέλαιο.

Προσωπικά θα σου μιλήσω για το αμυγδαλέλαιο και το καστορέλαιο, τα οποία δοκίμασα και είμαι σε θέση να εκφέρω γνώμη.




Αμυγδαλέλαιο

Αχ ένα έλαιο που πραγματικά λάτρεψα! Περιέχει βιταμίνες Α, Ε, Β1, Β2, Β6 και Κ και ιχνοστοιχεία, όπως ασβέστιο, χλώριο, μαγνήσιο, φώσφορο, που το καθιστούν ευεργετικό για τα μαλλιά και το δέρμα. Πλούσιο και σε λιπαρά οξέα που είναι συμβατά με τα λιπίδια της επιδερμίδας μας.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ενυδάτωση προσώπου και σώματος. Επίσης είναι ιδανικό ως μάσκα μαλλιών, ως ντεμακιγιάζ, αλλά και ως θρεπτικό για την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Επίσης το αμυγδαλέλαιο θεωρείται ως μία από τις καλύτερες λύσεις ενάντια στους μαύρους κύκλους, αλλά και ως πολύ καλό ενυδατικό για σκασμένα χείλη, χέρια και πόδια κυρίως του χειμερινούς μήνες.

Έχει ένα εκπληκτικό, πραγματικά απίθανο άρωμα, το οποίο διαρκεί τόσο πολύ και θυμίζει κάτι σε μπισκότο, σε καραμέλα....είναι χαρακτηριστικό όταν το χρησιμοποίησα στο σώμα μου μετά το μπάνιο και καθώς καθόμουν με παρέα στη βεράντα, φυσούσε ένα ελαφρύ αεράκι και όλοι αναρωτιόταν τι ήταν αυτό που μύριζε τόσο γλυκά και όμορφα!!!

Προσοχή μόνο στην ποσότητα γιατί δεν απορροφάτε εύκολα από την επιδερμίδα και σου αφήνει έντονα την αίσθηση του λαδιού στο δέρμα σου.



Καστορέλαιο

Το καστορέλαιο ή ρετσινόλαδο είναι είδος φυτικού ελαίου που παράγεται από το τροπικό φυτό ricinus communis. Η απόχρωση του είναι υποκίτρινη και είναι σχεδόν άοσμο. Είναι πλούσιο σε βιταμίνη Ε.
Παλαιότερα το χρησιμοποιούσαν για να θεραπεύσουν δερματικές νόσους, ενώ σήμερα χρησιμοποιείται σε καλλυντικά και κρέμες για την τόνωση της τριχοφυΐας και σε προϊόντα αντιγήρανσης καθώς ενεργοποιεί την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης.

Να σας πω πως είναι ιδανικό για ενυδάτωση των σκασμένων φτερνών. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα φρύδια για ανάπτυξη της τριχοφυϊας στα σημεία που έχουν εκλείψει. Επίσης η ετικέτα επάνω αναφέρει πως βοηθάει και στην επούλωση των μωλώπων. Ιδανικό επίσης και για τοπική ξηροδερμία.

Για ολόκληρο το σώμα δε θα το σύστηνα σε καμία περίπτωση γιατί απλώνεται πάρα πολύ δύσκολα. Ενώ είναι έλαιο, ένα πράγμα σα να μένει εκεί και δύσκολα μπορεί να απλωθεί σε μεγάλη έκταση. Οπότε περιορίστε το σε τοπικά σημεία.

Επίσης η εταιρία διαθέτει και λάδι σώματος για μετά την αποτρίχωση. Περιέχει tamanu oil, καλέντουλα και χαμομήλι. Αναπλάθει, ενυδατώνει και προστατεύει την επιδερμίδα από ερεθισμούς που μπορεί να προκαλέσει η αποτρίχωση. Έχει ευχάριστο άρωμα, απλώνεται και απορροφάτε πολύ εύκολα από την επιδερμίδα.



Τέλος είχα την ευκαιρία να δοκιμάσω και το Exquisite Hair Oil, το οποίο είναι ένα λαδάκι μαλλιών για όλους τους τύπους, με πολύτιμα φυτικά συστατικά (argan, almond, avocado jojoba) για λαμπερά και μεταξένια μαλλιά. Βοηθάει πολύ επίσης στην ενυδάτωση αλλά και την ενδυνάμωση της τρίχας,

Είναι σε διάφανη μορφή και αρκετά ρευστό. Δεν μοιάζει τόσο πολύ με τα λαδάκια μαλλιών που έχουμε συνηθίσει να χρησιμοποιούμε. Το θετικό του είναι ότι απορροφάτε πάρα πολύ εύκολα από τα μαλλιά χωρίς να αφήνει κατάλοιπα στα χέρια.



Αυτά είχα να σας πω για σήμερα. Μπείτε κι εσείς στη σελίδα της biokal cosmetics, για να γνωρίσετε πολλά ακόμη προϊόντα της. Περιμένω τα σχόλια σας και φυσικά τη γνώμη σας για προϊόντα που τυχόν έχετε δοκιμάσει.

---- ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ----

Δύο τυχερές φίλες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τη νέα σειρά Sensations Body Oils (2 λάδια η κάθε τυχερή)  ακολουθώντας τα παρακάτω υποχρεωτικά βήματα:

1. Like στις σελίδες:

2. Εγγραφή στο blog

3. Σχόλιο με τα στοιχεία εγγραφή σας και ποια λάδια θα θέλατε να δοκιμάσετε.

*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον αποστολέα.
**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ
***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνεται έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Υποχρέωση του νικητή η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβει.

Προβολή: SaveAndWin.GR
Kerdiseto-Δωρεάν Online Διαγωνισμοί


Λήξη διαγωνισμού: 6/9/2016

Καλή επιτυχία σε όλους!!!!

You Might Also Like

76 σχόλια

  1. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο και το ενυδατικό λαδάκι-moisture! Thank you!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι auto to ladaki tha hthela polu na dokimasw!!! fb name Margaita Afentaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΥΠΈΡΟΧΟ ΔΏΡΟ!!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ Body Slimming(ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θα ήθελα να δοκιμάσω το λάδι αποκατάστασης και το αδυνατιστικό λάδι!
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου
    gfc: Fotini Xanthopoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ευχαριστούμε πολύ! Μου τράβηξαν ιδιαίτερα την προσοχή αυτά με το έντονο άρωμα, δηλαδή της αποκατάστασης και το αδυνατιστικό!
    facebook: Alkmini Mini
    mail: alkminipi@gmail.com
    Google Friend Connect: Αλκμήνη Πι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα ήθελα να δοκιμάσω το Repair - Λάδι αποκατάστασης και το Moisture - Ενυδατικό λάδι.
    gfc: Billy Mar

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ Body Slimming(ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙ) ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. το λαδι μαλλιών και ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ
    gfc: Sevi N.
    fb: Sevastoula Ntakoula

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ θα ήθελα να κερδίσω αυτό το εξαιρετικό δώρο που μας χαρίζετε. Σας ευχαριστούμε πολύ, σας εύχομαι πάντα επιτυχίες, καλές δουλειές, και καθημερινή άνοδο στο σάιτ σας!Όλα θα ήθελα να τα δοκιμάσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι!!! Ευχαριστούμε!!!
    FB: Maria Mimi Oikonomidi
    GFC: Maria O

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ευχαριστούμε πολύ! Λάδι αποκατάστασης και χαλαρωτικό λάδι σώματος!
    FB ευδοξια Καραγιωργου
    Gfc:eudoxia karagiorgou
    eudoxia64@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καστορέλαιο,Αμυγδαλέλαιο και το Exquisite Hair Oil
    FB:Nansy Theofilopoulou
    Gfc:Nansy

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΤΙΣΤΙΚΟ ΛΑΔΙ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥΥΥΥ
      FB ; Ntia Mapoy

      Διαγραφή
  15. Ευχαριστούμε για την ευκαιρία!
    Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο!
    GFC: Naouma Kampouri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ήθελα να δοκιμάσω το repair λάδι αποκατάστασης και το moisture λάδι ενυδάτωσης.
    Ευχαριστούμε πολύ για το διαγωνισμό!!
    FB : Στάθης Σύρος Έλενα Κουτσικαρέλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Υπέροχα τα λάδια!!!!! Θα ήθελα να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο!!!!
    GFC: Iliahtida_12
    FB: Μένη Πασατσιφλικιώτη
    E MAIL: Iliahtida_12@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. το αμυγδαλελαιο!gfc ερμιονη τσαπακιδου fbερμιονη τσαπακιδου emailtsapakidouemi@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι techniemi@yahoo.gr fb:Artemis Tsianta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το λάδι αποκατάστασης και το ενυδατικό! Ευχαριστούμε πολύ για τα ωραία αυτά δώρα!! Καλό 15 Αύγουστο σε όλους! Fb. Emmanouela Karavioti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το αδυνατιστικό λάδι(για το πρόβλημα κυτταρίτιδας περισσότερο) και το αμυγδαλέλαιο!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!
    Fb Maria Stratoudaki
    mail maria1572011@yahoo.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο
    ευχαριστουμε πολυυυ
    fb:Φωτει8νή Γκιλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θα ήθελα να δοκιμάσω το λάδι αποκατάστασης και ενυδάτωσης.
    Gfc: Gianna Barney Katal
    Facebook: Gianna Katal

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Βασικά όλααααααααααα
    gfc - Ina Christova
    fb - Ina Christova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπεροχα ολα αλλα θα ήθελα να δοκιμάσω το καστορελαιο και το λαδακι για τα μαλλιά !!ευχαριστουμε πολυ
    Fb + Gfc Despina Chalkidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Λάδι αποκατάστασης και αμυγδαλέλαιο.
    gfc: Kostas Kampouris
    facebook: Kostas Kampoyris
    email: konkampo@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Θα ήθελα να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο και το body slimming! ☺ GFC Sophie Sotiraki Fb Sophie Sotiraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Θα ήθελα να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο και το body slimming! ☺ GFC Sophie Sotiraki Fb Sophie Sotiraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΩ ΠΩ ΤΟΣΟ ΤΕΛΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ..ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΤΟ ΚΑΣΤΟΡΕΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ relaxing oil.. facebook sotiria koukou...gfc Σωτηρία κούκου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Exquisite Hair Oil,έχω αδύναμη τρίχα και ταλαιπωρείται πολύ και από το ήλιο και από μπιστολάκι & relaxing oil . ευχαριστούμε gfc georgiavetsou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αδυνατιστικό λάδι gfc:Βάγια Σαφάκα fb:Vagia Safaka

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αστεράτο δώρο!!!! ευχαριστούμε!!!
    gfc: Νάσος Χρήστου
    Fb: Nasos Xristou
    email: nasosxtou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. θα ηθελα να δοκιμασω το repair και το λαδι για τα μαλλια!
    gfc: Vicky A
    fb name: Artemis Papachristou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Yπέροχα όλα!!!!
    Ευχαριστούμε πολύ!!!!
    Θα ήθελα να δοκιμάσω το λάδι repair-αποκατάστασης.
    gfc-ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΚΟΥΤΖΟΥΡΕΛΑ
    fb-Panagiota Goutzourela
    email-pamgoutz3@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. υπεροχα τα λαδακια!!!θα ηθελα να δοκιμασω το αμυγδαλέλαιο και το Exquisite Hair Oil!!!!!
    instagram : giouli_kavala fb: gouligoulieta gfc: goullieta parasxidou e-mail : giouli.parasxidou@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Yπεροχα ολα !Θα ηθελα να δοκιμασω το Exquisite Hair Oil!
    instagram: deppy_sideri
    gfc: desp.sideri
    fb:Despoina Sideri
    email: desp.sideri@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ευχαριστουμε για τα πολυτιμα λαδακια.Ξεχωρισα ηδη το repair καi moisture.Και επειδη εχω εγχειριστει στο ματι,με συνεπεια την απωλεια μερικων βλεφαριδων,εχω την εξης απορια: το καστορελαιο που τρεφει τις βλεφαριδες ειναι ευκολο στα ματια ή προκαλει ερεθισμο ή τσουξιμο?Μακαρι να τεσταρετε σε αρθρο και αυτο! gfc+fb: Αικατερινη Ραπτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κατερίνα μου καλησπέρα! Πολύ ενδιαφέρουσα η απορία σου και να ευχηθώ καλή ανάρρωση. Το θέλεις για θρέψη με αποτέλεσμα να δυναμώσουν οι βλεφαρίδες σου από ότι καταλαβα;
      Θα το δοκιμάσω και θα σου απαντήσω άμεσα, γιατί έχω στο νου μου ακόμη ένα προϊόν που είναι καθαρά για ενδυνάμωση.

      Διαγραφή
  38. FB & GFC: Morfopoulou Maria
    Θα μου άρεσε να δοκιμάσω το Body Slimming και Moisture. :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΖΑ ΟΛΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Exquisite Hair Oil, αμυγαλελαιο, καστορελαιο εγγραφη Nat M fb Anastasia Magenaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Το Relaxing - Χαλαρωτικό λάδι σώματος!
    Facebook:Aγγελική Μουδράκη
    email:aggeliki.moudraki@gmail.com
    gfc:Aggeliki Moudraki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Exquisite Hair Oil & Body Slimming.
    Αυτά τα δυο θα ήθελα να δοκιμάσω. Μακάρι να σταθώ τυχερή. Ευχαριστουμε πολυ ♡♡
    Fb: Dwra Raimondi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Exquisite Hair Oil & Body Slimming.
    Αυτά τα δυο θα ήθελα να δοκιμάσω. Μακάρι να σταθώ τυχερή. Ευχαριστουμε πολυ ♡♡
    Fb: Dwra Raimondi
    G+:Dwroula R

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Exquisite Hair Oil και Body Slimming.
    Πολυ θα ηθελα να τα δοκιμασω για αρχη !!

    ΦΒ. Eleni Grolliou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Elenaki συγχαρητήρια είσαι η πρώτη τυχερή του διαγωνισμού! Επικοινώνησε μαζί μου!!!

      Διαγραφή
  46. Αμυγδαλέλαιο & Exquisite Hair Oil
    ευχαριστούμε!!!

    fb,gfc:Stavroula Douvropoulou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ευχαριστούμε για το δωρο το ενυδατικό λάδι τελειο --- Katrinbat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Υπέροχο δωρo! Ευχαριστούμε πολύ!!!!! fb:vicky chalkidiki, twitter:vicky vaso

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Vicky συγχαρητήρια! Επικοινώνησε μαζί μου για την παραλαβή των δώρων σου!

      Διαγραφή
  49. Όλα είναι σουπερ αλλά πάντα έχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στο αμυγδαλέλαιο.
    FB name: Nikh Sarri
    instagram: nikhsarri
    twitter: @nikhsarri
    GFC: Νικη Σαρρή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. θα ηθελα να δοκιμασω το αμυγδαλέλαιο και το Exquisite Hair Oil!!!!!!!!!! Ευχαριστούμε !!!!!!!!!!FB Vagia Tsaknaki twitter vagiatsaknaki1 instagram bagia9837 GFC Βάγια Τσακνάκη email Vagia.tsaknaki@gmail.com !!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. gfc zetta danigeli
    fb Georgia Danigeli

    Relaxing - Χαλαρωτικό λάδι σώματος
    Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω το αμυγδαλέλαιο και το ενυδατικό λαδάκι-moisture!
    ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΥΛΙΔΟΥ
    antonia1p@yahoo.gr
    fb Antonia Pavlidou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Facebook Evaggelia Tzi
    Blog Charalampos Kotsios
    Gfc ευα τζιδαμη
    Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω Relaxing - Χαλαρωτικό λάδι σώματος & to Body slimming-αδυνατιστικό λάδι! θα χαρώ πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω Relaxing - Χαλαρωτικό λάδι σώματος
    Repair - Λάδι αποκατάστασης
    Facebook: Ελευθερία Δόξα
    BLOG: Ελευθερία Δόξα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θέλω πολύ να δοκιμάσω το Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι!!
    Facebook / GFC: Evangelia Kollia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. θα ηθελα να δοκιμασω το αμυγδαλέλαιο και το Exquisite Hair Oil!!!!!!
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
    FB name:Μαρια Κωστη
    gfc:MARI KOS
    marikos21o@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. θα ηθελα να δοκιμασω το Καστορέλαιο και το Exquisite Hair Oil!!!!!!
    ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
    FB name:Μαρια Κωστη
    gfc:MARI KOS
    marikos21o@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. θα ηθελα να δοκιμασω το Καστορέλαιο και το Exquisite Hair Oil!!!!!!
    ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!
    FB name:Ανδρια Διωτου
    gfc:ΑΝΔΡΙΑ ΔΙΩΤΟΥ
    andriadiotoy@gmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι , Αμυγδαλέλαιο
    Καλη μας επιτυχια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. το λαδι μαλλιών και ΤΟ ΛΑΔΙ ΓΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΡΊΧΩΣΗ
    gfc: Lefko
    fb: Lena Zafiri

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το καστορέλαιο!!!
    FB & GFC: Iosif Grigoriou
    iosifgrigoriou@hotmail.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Argan και αμυγδαλέλαιο for me! FB, FGC:Antigoni Mantsiou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Θα ήθελα να δοκιμάσω το Repair - Λάδι αποκατάστασης και το Body Slimming - Αδυνατιστικό λάδι!!!Ευχαριστούμε!!!
    fb/gfc:Κρυστάλω Σταμάτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ