Ads

αντοχή βερνίκι

Quickgel - Summer Nails!

5:15 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου! Είμαστε εδώ και σήμερα για να δούμε μαζί κάτι λίγο πιο διαφορετικό από τις προηγούμενες φορές! Πάλι για ομορφιά θα μιλήσουμε αλλά αυτή τη φορά θα αναφερθούμε στα νύχια μας!

Γιατί όλες θέλουμε να τα έχουμε περιποιημένα και όμορφα, πολύ περισσότερο τώρα που είναι καλοκαίρι και είναι περισσότερο εκτεθειμένα! 

Κατά καιρούς πολλά περιοδικά και συνάδελφοι beautybloggers έχουν αναφερθεί στο κομμάτι "Πως να περιποιήστε τα νύχια μόνες σας στο σπίτι". Δε θα σταθώ σε αυτό το κομμάτι.

Για εμένα μία σωστή περιποίηση, σημαίνει να περιποιηθεί τα νύχια σου κάποιος επαγγελματίας του χώρου, που θα λαμβάνει τα σωστά μέτρα υγιεινής και ασφάλειας, τα σωστά υλικά και πάνω από όλα να έχει τις απαραίτητες γνώσεις!

Δε χρειάζεται να αναφερθώ στο τι μπορεί να κολλήσει κάποιος από μη αποστειρωμένα υλικά ή τι αλλεργίες μπορεί να εμφανίσει από ακατάλληλα προϊόντα. Δυστυχώς η αγορά μας έχει κατακλυστεί από κινέζικα προϊόντα, τα οποία πωλούνται και σε άτομα που δεν έχουν ιδέα από αυτό το χώρο, με σκοπό να φτιάχνουν μόνες τα νύχια σπίτι τους, Και οκ το απλό βερνίκι να το δεχτώ, αλλά τα ημιμόνιμα και τα τζελ που θέλουν ειδική εκπαίδευση; 

Νομίζω πως αρκετά μακρυγόρησα σε αυτό και ο σκοπός του σημερινού μου review δεν είναι αυτός, αλλά τα όμορφα νύχια!!!!

Θα σας παρουσιάσω σήμερα δύο αποχρώσεις σε ημιμόνιμα βερνίκια, που δοκίμασα από τη Quickgel. Η Quickgel είναι μία εταιρία που δραστηριοποιείται στο χώρο της ομορφιάς και έχει πολύ καλά και οικονομικά προϊόντα.



Μου άρεσαν πάρα πολύ τα ημιμόνιμα τόσο σε αντοχή, αλλά και στον τρόπο που δουλεύονται. Πολύ εύκολη εφαρμογή τους, με δύο στρώσεις έχεις το αποτέλεσμα και το χρώμα που επιθυμείς. Δεν είναι ούτε πολύ ρευστά να τρέχουν αλλά ούτε και πολύ παχύρρευστα.

Έχουν ξεχωριστή βάση και ξεχωριστό top. Εδώ να σημειώσω πως το top αφήνει πολύ όμορφη γυαλάδα. Πολυμερίζονται σε uv λάμπα για 120" ή σε led για 30".

Αυτό που ξεχώρισα είναι πως μπορώ να βάψω και τα πέντε δάχτυλα με τη μία φορά, χωρίς να βάζω - βγάζω το χέρι μου στο φουρνάκι όλη την ώρα και αυτό γιατί το υλικό, το χρώμα δηλαδή, δεν τραβάει πίσω. Δε μαζεύει! Και το λέω αυτό γιατί σε άλλες εταιρίες αναγκαζόμουν να κάνω και ένα ένα νύχι.

Επίσης αυτό που θα σας ξετρελάνει είναι η τεράστια αλλά τόσο τεράστια ποικιλία σε χρώματα, η οποία συνεχώς ανανεώνεται! Πιστέψτε με θα χαθείτε μέσα στα χρώματα! Για αυτό κι εγώ σας προτείνω για καλοκαίρι να δοκιμάστε οπωσδήποτε τις αποχρώσεις Lolita & Ηawai.

Η  απόχρωση Lolita είναι ένα έντονο καρπουζο - φούξια θα το έλεγα χρώμα. Είναι λιγάκι ιδιαίτερο και περισσότερο για κοπέλες που φορούν έντονα χρώματα και τολμούν!
Αν έχεις και το κατάλληλο μαύρισμα μη του αντισταθείς λεπτό....



Η απόχρωση Hawai από την άλλη είναι ένας πραγματικός έρωτας.... Τόσο καλοκαιρινό, γλυκό, ήπιο χρώμα αλλά ταυτόχρονα κάτι έχει να σου πει. Θυμίζει πραγματικά θάλασσα, διακοπές, ηρεμία σε αντίθεση με το Lolita που φωνάζει " Let's go party! ".



Παρακάτω σας τα παρουσιάζω και τα δύο λιγάκι ανάποδα! Θέλω να πω πως το έντονο φούξια χρώμα το κράτησα με μια ήπια διακόσμηση, ενώ το θαλασσί αναδείχθηκε περισσότερο με τις λεπτομέρειες του λευκού και του χρυσού!






Η επιλογή δική σας!


Μπορείτε να δείτε και να γνωρίσετε τα προϊόντα της Quickgel στο eshop: http://quickgel.gr/
αλλά και στη σελίδα τους στο facebook: https://www.facebook.com/Quickgel-299849560120759/?fref=ts

Εσύ τι τύπος είσαι για φέτος το καλοκαίρι "Lolita" ή "Hawai"; Περιμένω τις εντυπώσεις σου σε σχόλιο!

Kisses xxx


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ