Ads

2017 autumn

Autumn Nails Collection 2016/17

12:07 π.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια μου! Ήδη έχουμε μπει και επίσημα πλέον στο Φθινόπωρο και η ώρα για αλλαγές έφτασε! Πολλές από εμάς αυτή την περίοδο ανανεώνουμε τα καλλυντικά μας αλλά και την χρωματική μας παλέτα για τη νέα σεζόν που θα ακολουθήσει!
Μία από τις αλλαγές που κάνω επίσης είναι να ανανεώσω και την χρωματική παλέτα των νυχιών μου! Βάζουμε στην άκρη τα καλοκαιρινά και έντονα χρώματα και περνάμε σε πιο nude και ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις!

Για φέτος λοιπόν οι κυρίαρχοι της μόδας θα είναι οι nude αποχρώσεις σε συνδυασμό με το μαύρο! Επίσης αν αγαπάς το glitter και λάτρεψες τα mirror nails, τότε φέτος είναι η χρονιά σου! Όσο πιο πολύ τόσο πιο εντυπωσιακά και in fashion αλλά προσοχή μη το παρακάνεις...

Όσες δεν έχετε προλάβει ακόμη να ανανεώσετε τα προϊόντα σας θα σας πρότεινα να ρίξετε μία ματιά στα προϊόντα της εταιρίας Mollon Pro Greece. Η εταιρία περιλαμβάνει μία πολύ μεγάλη γκάμα επαγγελματικών προϊόντων αλλά και προϊόντων περιποίησης σε τιμές λιανικής. Τα προϊόντα της είναι Γαλλικά και σε εκπληκτικές τιμές!



Προσωπικά ενθουσιάστηκα με την ποιότητα των ημιμόνιμων βερνικιών. Έχουν πολύ καλή εφαρμογή, στρώνουν πάρα πολύ εύκολα χωρίς να δημιουργούν κενά και έχουν εξαιρετική διάρκεια! Δε τα λες ούτε πολύ ρευστά αλλά ούτε και παχύρρευστα. Με δύο στρώσεις το χρώμα έχει εξαιρετική κάλυψη! Αυτό που με ενθουσίασε περισσότερο είναι η λάμψη που έχουν τα χρώματα και θα το καταλάβετε και στις φωτογραφίες παρακάτω.

Επίσης πολύ σημαντικό είναι και η σχέση ποσότητας - τιμής. Τα μπουκαλάκια είναι όλα στα 15ml και κοστίζουν στα 10€ αν θυμάμαι καλά. Τη θεωρώ την τιμή άπαιχτη σε σχέση τόσο με την ποσότητα που ανέφερα πιο πάνω αλλά κυρίως την ποιότητα!

Παρακάτω σας παρουσιάζω τις τρεις νέες αποχρώσεις που διάλεξα να προσθέσω στη συλλογή μου για το Φθινόπωρο του 2016.
Πρόκειται για τρεις πολύ ιδιαίτερες αποχρώσεις που μπορούν να καλύψουν όλα τα γούστα. Από το σκούρο μωβ - γκρι με τον κωδικό 91, 




στο πολύ ιδιαίτερο λαδί 137



και στο αγαπημένο ροδακινί με τόνους του ροζ (135)!



Δεν είναι όλα τους πολύ όμορφα; Και πιο κάτω σας βάζω και εικόνες για να καταλάβετε τη ρευστότητά τους.





Και για το τέλος σας κράτησα το καλύτερο που ξέρω κάθε φορά πόσο το περιμένετε και πόσο σας αρέσει. Μερικές ιδέες σε nail art που έφτιαξα ειδικά για εσάς με τα εκπληκτικά χρώματα της Mollon Pro Greece!





Παίξτε κι εσείς με τα νέα φθινοπωρινά χρώματα και εμπλουτίστε τη συλλογή σας με την απίθανη συλλογή της Mollon Pro που μπορείτε να δείτε και στο eshop: http://www.mollonpro.gr/

Περιμένω τις δικές σας φθινοπωρινές ιδέες, τα δικά σας σχέδια και γνώμες μέχρι το επόμενο post! Φιλάκια πολλά!


You Might Also Like

4 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ναι είναι. Τα δοκίμασα με βάση και τοπ από 2 διαφορετικές εταιρίες και είναι μια χαρά. Επίσης και με υλικά διακόσμησης άλλων εταιριών και αυτά οκ.
      Σίγουρα όμως θα δοκιμάσω το top coat της εταιρίας αυτό με την θαλασσί ετικέτα γιατί έχω ακούσει από τις πιο καλές κριτικές ακόμη και από εκπαιδευτές που δουλεύουν τελείως άλλες εταιρίες.

      Διαγραφή
  2. πολύ ωραια! είδα το ποστ και εκλεισα αμεσως μέσω του funkmartini για νυχια! χαχα ζηλεψα <3

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχα!!!! Καλά έκανες και ζήλεψες! Πάντα πρέπει να είμαστε περιποιημένες για να νιώθουμε εμείς πρώτα από όλους καλά! Περιμένω οπωσδήποτε φωτογραφία με το τι θα κάνεις!!!!

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ