Ads

αποκατάσταση ενυδάτωση

Σώστε τα μαλλιά σας!

12:42 μ.μ.toniamakeupdiaries

Το καλοκαίρι πέρασε και σιγά σιγά όλοι μπαίνουμε πάλι στους καθημερινούς μας ρυθμούς. Ένα από τα πράγματα που κάνουμε μετά το καλοκαίρι είναι να φροντίσουμε τα μαλλιά μας λιγάκι περισσότερο, ώστε να καταφέρουμε να τα επαναφέρουμε από την ξηρότητα και την ταλαιπωρία που υπέστησαν από τον ήλιο. τη θάλασσα, το χλώριο κλπ.

Όλες θέλουμε μαλλιά λαμπερά, υγιή και δυνατά και το ιδανικό θα ήταν μία επίσκεψη στο κομμωτήριο για μία φουλ περιποίηση με κούρεμα, θεραπείες ενυδάτωσης, ανανέωση χρώματος (αν τα βάφεις), αλλά επειδή πολλές από εσάς μπορεί να μην προλάβατε ακόμη ή να μη μπορείτε κιόλας, γιατί οι καιροί που ζούμε είναι πολύ δύσκολοι, σήμερα θα σας δείξω πως να σώσετε και να επαναφέρεται τα μαλλιά σας με τη νέα σειρά περιποίησης μαλλιών της SERI natural line από τη Farcom.

Η σειρά της SERI είναι καθαρά επαγγελματική και μπορείτε να τη βρείτε σε λίγα κομμωτήρια ή σε καταστήματα πώλησης προϊόντων για επαγγελματίες του χώρου.


Πρόκειται για μία σειρά που αποτελείται από το σαμπουάν μαλλιών, τη μάσκα μαλλιών και το βούτυρο μαλλιών. Είναι βασισμένη στο φοινικέλαιο, το οποίο είναι 100% φυσικής προέλευσης. Η σειρά προσφέρει στα μαλλιά την αναδόμηση που χρειάζονται, δύναμη και λάμψη.

Θα ξεκινήσω με το Palm Butter (βούτυρο μαλλιών) για δύο λόγους. Πρώτον γιατί αυτό το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιηθεί πρώτο για μία πλήρη αποκατάσταση των μαλλιών και δεύτερον γιατί το θεωρώ από τα top προϊόντα μαλλιών που έχω δοκιμάσει ως τώρα! Είναι το απόλυτο must have αν θέλεις να επαναφέρεις τα μαλλιά σου!!!



Το βούτυρο φοίνικα λοιπόν είναι ένα φυσικό προϊόν σε ποσοστό 99% από πιστοποιημένες καλλιέργειες. Είναι ιδανικό για ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας την απόλυτη ενυδάτωση και αποκατάσταση των μαλλιών.
Είναι διαθέσιμο σε συσκευασία των 250ml και όπως σας δείχνω και στη φωτογραφία είναι πραγματικά βούτυρο!

Εφαρμόζεται σε στεγνά μαλλιά πριν ξεκινήσεις τη διαδικασία λουσίματος. Απλώνεις στις άκρες των μαλλιών μία ικανοποιητική ποσότητα και αφήνεις τουλάχιστον για 15' να ενεργήσει το προϊόν.

Tip: Αν τα μαλλιά σου είναι πάρα πολύ ταλαιπωρημένα θα σου πρότεινα να τυλίξεις τα μαλλιά σου με μία πετσέτα και ιδανικά να τα κρατήσεις έτσι όλη νύχτα! Θα εκπλαγείς με το αποτέλεσμα από την πρώτη κιόλας εφαρμογή.

Το λάτρεψα γιατί απλά είναι εκπληκτικό! Αφήνει τα μαλλιά τόσο ενυδατωμένα, τόσο λαμπερά, τόσο απαλά! Μπορείς να καταλάβεις την ενυδάτωση που προσφέρει ακόμη και το ίδιο σου το δέρμα μόνο και που θα το ακουμπήσεις στα δάχτυλα. Η μυρωδιά του δε είναι ανεπανάληπτη! Είναι αυτή η κλασσική μυρωδιά εξωτικού βουτύρου που υπάρχει στα αντηλιακά το καλοκαίρι και μας συνεπαίρνει όλες!!!! 


Αν θυμάμαι καλά με μία έρευνα που έκανα η τιμή του είναι γύρω στα 26€, τιμή την οποία θεωρώ πολύ καλή για τη δουλειά που προσφέρει το προϊόν. Μία αντίστοιχη θεραπεία σε κομμωτήριο θα σου στοίχιζε το ίδιο ενώ εδώ σου μένει και το προϊόν, το οποίο θεωρώ πως σου βγάζει άνετα το λιγότερο ένα εξάμηνο μιας και δεν είναι απαραίτητο να το χρησιμοποιείς σε κάθε σου λούσιμο.

Μόλις ολοκληρώσεις τη διαδικασία με το βούτυρο ακολουθεί το σαμπουάν, το οποίο περιέχει έλαιο φοίνικα και πρωτεΐνες σιταριού για δύναμη και λάμψη. Εδώ μπορείς να ακολουθήσεις δυο τρόπους: 

- Ο ένας είναι να ξεβγάλεις πολύ καλά τα μαλλιά σου από το βούτυρο και να λουστείς με το σαμπουάν ως συνήθως.
- Ο δεύτερος τρόπος, τον οποίο και προτιμώ είναι να βρέξω τα μαλλιά μου και να προσθέσω ελάχιστο σαμπουάν ίσα ίσα να κάνει λίγο αφρό. Αυτό το κάνω για να μπορέσω να αφαιρέσω πιο εύκολα και γρήγορα τη λιπαρότητα του βουτύρου.
Ξεπλένω πολύ καλά και ακολουθώ κανονικά τη διαδικασία του λουσίματος.



Το σαμπουάν είναι κατάλληλο για κάθε τύπο μαλλιών, είναι σε συσκευασία 250μλ και κοστίζει περίπου στα 12€. Έχει πολύ ωραίο διακριτικό άρωμα, δημιουργεί πολύ ικανοποιητικό αφρό που σου δίνει την αίσθηση της φρεσκάδας και της καθαριότητας αμέσως και η όλη διαδικασία αφήνει τα μαλλιά ενυδατωμένα, απαλά με μία ζωντάνια που διακρίνεις από την πρώτη στιγμή.

Τέλος η σειρά SERI natural line περιλαμβάνει και τη μάσκα μαλλιών, η οποία έχει τις ιδιότητες των παραπάνω προϊόντων και αυτή και μπορείς να τη χρησιμοποιείς κάθε φορά μετά το λούσιμο σε μικρή ποσότητα για έξτρα ενυδάτωση και αντί κάποιας μαλακτικής. Για καλύτερα αποτελέσματα άφησέ τη να δράσει για 10-15'.



Είναι στα 300μλ η συσκευασία και κοστίζει περίπου στα 14€.

Αν λοιπόν οι διακοπές τελείωσαν και για εσένα και θέλεις μαλλιά λαμπερά και υγιή τότε η λύση κρύβεται στο έλαιο φοίνικα! 

Για περισσότερες πληροφορίες και συνεργαζόμενα κομμωτήρια που μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα μπορείτε να επικοινωνήτε με τη Farcom στο 231 083 7077 ή να επισκέπτεστε τη σελίδα τους http://www.farcom.gr/

Σας φιλώ προς το παρόν, εύχομαι σε όλες σας καλό και δημιουργικό χειμώνα και θα τα πούμε σύντομα με νέα προϊόντα!


You Might Also Like

7 σχόλια

  1. Απαντήσεις
    1. Ελένη μου η αλήθεια είναι πως αν δε τα δοκιμάσεις δε μπορείς να καταλάβεις ακριβώς αυτά που έγραψα και ένιωσα εγώ! Ειδικά το βούτυρο είναι ανεπανάληπτο!
      Αν κάποιος έπρεπε να επενδύσει σε ένα από αυτά θα του πρότεινα να πάρει μόνο το βούτυρο. Αυτό και μόνο αρκεί!!!

      Διαγραφή
  2. Απαντήσεις
    1. Θα τα βρεις σε επιλεγμένα κομμωτήρια αλλά και καταστήματα που πουλάνε επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών. Σε ποια περιοχή βρίσκεσαι μήπως μπορώ να σε βοηθήσω;

      Διαγραφή
  3. σίγουρα κανει καλο στην υγεινη της κεφαλης; Και αν ναι ποια είναι τα αποτελέσματα; και καθε πόσο πρέπει να γίνεται χρήση; ; Ευχαριστώ. Πολύ: )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι εξαιρετική σειρά και πραγματικά είδα διαφορά στο θέμα της ενυδάτωσης αλλά κυρίως της ψαλίδας με το βούτυρο. Το σαμπουάν και τη μάσκα μπορείς να τα χρησιμοποιείς κανονικά. Το βούτυρο αναλόγως τις ανάγκες των μαλλιών σου. Μπορείς πχ αν λούζεσαι 2 φορές την εβδομάδα τη μία να εφαρμόσεις τη μάσκα και την άλλη το βούτυρο.

      Διαγραφή
  4. Καλησπέρα, διαβάζοντας το άρθρο σου θα ήθελα να σε ρωτήσω εαν κάνει δουλεια σε καμμενα μαλλιά.Ευχαριστώ εκ των προτερων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ