Ads

black clinique

Clinique Aromatics in Black

11:53 μ.μ.toniamakeupdiaries

Αξιοποιήστε τη γοητεία του έντονου μυστηρίου.

Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Άρωμα Clinique Aromatics in Black

Το άρωμα υπογραφή σας, μόλις έγινε πιο τολμηρό. Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Clinique Aromatics in Black, ένα άρωμα που φέρει νότες ζουμερών φρούτων και εξωτικών λουλουδιών που προκαλούν μυστήριο και σαγηνευτική γοητεία.

Εμπνευσμένο από τη σύγχρονη, εξαίσια γυναίκα που βρίσκει τη λάμψη στo έντονο μαύρο χρώμα. Το Aromatics in Black είναι το άρωμα υπογραφή για τη γυναίκα που είναι πραγματικά μοναδική, περιβάλλεται από μυστήριο και είναι σαγηνευτικά ενδιαφέρουσα.

ΤΟ ΑΡΩΜΑ
Το Clinique Aromatics in Black ανοίγει με τη σαγηνευτική και τολμηρή ενέργεια μιας συμφωνίας φύλλων δαμασκηνιάς, χυμώδους ροζ γκρέιπφρουτ και φωτεινού ιταλικού περγαμόντο, η οποία θα αιχμαλωτίσει αμέσως την προσοχή.

Στις νότες καρδιάς, κυριαρχεί η μίξη του Όσμανθου με το αιθέριο έλαιο Νέρολι τα οποία δημιουργούν την αφρώδη πρόσκληση ενός κομψού μπουκέτου λουλουδιών. Το αραβικό Γιασεμί με τη δυαδική του υπόσταση, συμπληρώνει τη λουλουδάτη ένωση που εκφράζει την πολύπλευρη δυναμική θηλυκότητα.


Οι νότες βάσης φέρουν μια ζεστασιά και αισθησιασμό στο άρωμα καθώς το Μύρο προσδίδει την ελαφρώς τολμηρή ευωδιά του και έναν ακόμα πιο τολμηρό θηλυκό αισθησιασμό. Η σαγηνευτική υπογραφή του αρώματος αναμειγνύεται με νότες Βετιβέρ LMR* και Κόκκων Tonka που αποπνέουν μια σκοτεινή και παράλληλα γνώριμη ζεστασιά και χαρίζουν μια σύγχρονη κομψότητα σε ένα διαχρονικό άρωμα.

* LMR: Laboratoire Monique Rémy, είναι το βιομηχανικό πρότυπο για την πιστοποίηση της ποιότητας φυσικών υλικών και την τελειοποίηση της διαδικασίας μετατροπής τους σε απόλυτα καθαρή μορφή, η οποία διατηρεί το μοναδικό άρωμα της καταγωγής τους.

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Το Clinique Aromatics in Black θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών από αρχές Νοεμβρίου σε τρία μεγέθη 30ml, 50ml & 100ml.

Δοκιμασμένα να μην Προκαλούν Αλλεργία.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ