Ads

διαδικασία εφαρμογή

Mirror Nails...εσύ ακόμη;

5:53 μ.μ.toniamakeupdiaries

Και ξαφνικά μετά από ένα ξένο βιντεάκι που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, έγινε ένα μεγάλο μπαμ και όλες αρχίσαμε να αναζητούμε αυτή τη "μαγική" σκόνη σε μορφή pigment, που δημιουργούσε τόσο εύκολα το mirror εφέ στα νύχια!

Ασημί, χρυσό, ροζ χρυσό και πολλές ακόμη μεταλλικές αποχρώσεις να ακολουθούν (και θα ακολουθήσουν κι άλλες) κι όλες να προσπαθούμε να βρούμε τον ιδανικό τρόπο να δημιουργήσουμε τα τέλεια mirror νύχια χωρίς ατέλειες!

Τι είναι όμως τελικά αυτή η σκόνη και πως εφαρμόζεται;

Δεν είναι κάτι άλλο από ένα pigment που με την τριβή στο νύχι δημιουργεί το εφέ καθρέφτη. Μπορείτε να το βρείτε και με διαφορετικά ονόματα ανάλογα ποιας εταιρίας είναι. Άλλοι το αποκαλούν mirror, άλλοι chrome powder. Προσωπικά προτιμώ της Quickgel, γιατί εκτός από οικονομικά είναι και πολύ καλά ποιοτικά και σου δίνουν το τέλειο εφέ!



Η εφαρμογή

  • Αφού κάνετε σωστά όλη την προετοιμασία του νυχιού για την εφαρμογή του ημιμόνιμου, εφαρμόζετε το το base gel της Quickgel και πολυμερίζετε.
  • Στη συνέχεια περνάτε τη μαύρη απόχρωση (83) δύο στρώσεις. Το ασημί εφέ μπορεί να δουλέψει εξίσου καλά και σε λευκή βάση απλά το αποτέλεσμα που θα πάρετε θα είναι λίγο πιο ανοιχτόχρωμο,
  • Εφαρμόζετε μία στρώση ΠΡΟΣΟΧΗ! από το Dry Top Coat και πολυμερίζετε.
Και ήρθε η ώρα της σκόνης! 
  • Την εφαρμόζετε είτε με το πινέλο που θα βρείτε μέσα στη συσκευασία είτε με πινέλο σιλικόνης, Προσωπικά με βόλεψαν και τα δύο. Και τρίβετε τρίβετε μέχρι να πετύχετε το ιδανικό mirror!
  • Τέλος εφαρμόζετε άλλη μία στρώση του top coat και είστε έτοιμες!



Κι επειδή η αλήθεια είναι ότι το μάτι μας το έχει χορτάσει αρκετά το mirror, σας προτείνω να πάτε ένα βήμα παραπέρα την τέχνη σας, να βάλετε τη φαντασία σας να δουλέψει και να δημιουργήσετε απίστευτα nail arts με τα εφέ αυτά.

Παρακάτω σας δείχνω μερικά σχέδια που εμπνεύστηκα εγώ και τα θεωρώ ιδανικά για το χειμώνα που έρχεται!





Αν διαθέτετε και stencil νυχιών μη διστάσετε να παίξετε με αυτά και να δημιουργήσετε πολλά ωραία σχέδια, όπως αυτά που βρήκα στο διαδίκτυο!







Μπείτε σήμερα στην Quickgel και επωφεληθείτε για λίγες μέρες ακόμη από τις ήδη επιπλέον προσφορές που ισχύουν!

Eshop: http://quickgel.gr/
Facebook: Quickgel
Instagram: quickgel_polish

Περιμένω τα σχόλιά σας, τις φωτό με τα δικά σας Mirror Nails και φυσικά τις απόψεις σας!



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ