Ads

aloevera bodyshop

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ...

10:25 π.μ.toniamakeupdiaries

ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΟ  
ΜΟΙΡΑΖΟΝΤΑΙ 
ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟ   
NEO FRESH NUDE CUSHION FOUNDATION SPF 25 PA++


ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΧΑΣΙΜΟ

Η ζωή μας είναι όλο και πιο ξέφρενη. Η καθημερινή επιχείρηση  ομορφιάς δεν πρέπει να σας δημιουργεί το ίδιο χάος και αναστάτωση. Το νέο Fresh Nude Cushion Foundation είναι τόσο εύκολο στην εφαρμογή, που θα σας βοηθήσει να κερδίσετε μερικά επιπλέον λεπτά για να διαθέσετε στον εαυτό σας, το πρωί που είστε βιαστικές. Επίσης όταν η ζέστη της ημέρας σας επηρεάζει, μπορείτε να εφαρμόσετε αυτό το foundation για να μειώσετε τη θερμοκρασία της επιδερμίδας σας κατά 01 βαθμό. 

Συνδυάζοντας την καλύτερη πούδρα και την καλύτερη υγρή σύσταση σε μια βολική compact συσκευασία, αυτό το προϊόν παρέχει προστασία με SPF 25 PA ++ και 24ωρη ενυδάτωση. Προσφέρει προσαρμοζόμενη απόχρωση ανάλογα με το αποτέλεσμα που επιθυμείτε και είναι τόσο πρακτικό, που ακόμη και οι άνδρες αισθάνονται άνετα χρησιμοποιώντας το.  

Συνδυάζεται έξυπνα με ένα σφουγγάρι με μικροπλέγμα για εσάς  που βρίσκεστε μονίμως εν κινήσει ώστε να σας προσφέρει ακριβώς  τη σωστή ποσότητα foundation για μια απόλυτα εύχρηστη και υγιεινή εφαρμογή, χωρίς διαρροές. Απλά πιέστε το σφουγγάρι στο μικροπλέγμα για να απελευθερώσετε το make up και εφαρμόστε  το στην επιδερμίδα σας απελευθερώνοντας ακριβώς την ποσότητα  που επιθυμείτε.  

Έτσι τώρα τίποτα δεν θα μπορέσει να σταθεί εμπόδιο στο να φαίνεται η επιδερμίδα σας φρέσκια και ξεκούραστη!


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ