Ads

ενυδάτωση θαμπάδα

SUPERFOOD ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ!!!

5:44 μ.μ.toniamakeupdiaries

ΝΕΕΣ

SUPERFOOD
ΜΑΣΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΣΑΣ


 


100% vegetarian 

Στην πραγματικότητα, oι δικές μας μάσκες ομορφιάς Himalayan charcoal, British rose και amazonian acai είναι 100% vegan (κατάλληλες για χορτοφάγους).




ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΜΑΣΚΕΣ ΠΡΟΣΩΠΟΥ



Από τους instafamous μέχρι και τους φίλους σας που κάνουν υγιεινή ζωή, όλοι κάνουν συνεχώς posts για τα superfoods. Οι υπερτροφές είναι πολύ πλούσιες σε οφέλη για την υγεία και την ομορφιά και δεν αποτελεί έκπληξη ότι αυτή τη στιγμή η λέξη (και η γεύση) των superfoods βρίσκεται στα χείλη όλων.
Αλλά ενώ αυτό το smoothie από μούρα acai θα σας βοηθήσει να λάμψετε, ίσως χρειαστείτε μια μικρή βοήθεια για να κάνετε την επιδερμίδα σας να φαίνεται το ίδιο υγιής, όπως αισθάνεστε.


Εδώ έρχονται οι δικές μας ΝΕΕΣ, εξειδικευμένες μάσκες προσώπου. Συσκευάζονται, συνθλίβονται και δημιουργούνται με φυσικά συστατικά και η κάθε μία έχει διαμορφωθεί ειδικά για τις ανάγκες της επιδερμίδας. Έχουν δημιουργηθεί με 100% vegetarian συστατικά (οι δικές μας Himalayan Charcoal, British Rose και Amazonian Acai είναι πραγματικά 100% vegan) είναι χωρίς parabens, παραφίνες, σιλικόνη ή mineral oils - απλά με τις καλύτερες συνταγές μας μαζί με υπέροχα superfoods, από μπαμπού ξυλάνθρακα Ιμαλάϊων μέχρι acai berries από τον Αμαζόνιο. Είναι εμπνευσμένες από παραδοσιακές θεραπείες ομορφιάς από όλο τον κόσμο και κάθε βάζο περιέχει μια μυστική δύναμη, από τον καθαρισμό μέχρι την θρέψη της επιδερμίδας για να την βοηθήσει να αισθάνεται το ίδιο καλά, όπως αισθάνεστε μέσα σας.



AΠΟΤΟΞΙΝΩΣΤΕ ΜΕ

100% VEGAN 
HIMALAYAN CHARCOAL 
PURIFYING GLOW MASK

Για την επιδερμίδα που πρέπει   να αποβάλλει τις ακαθαρσίες   και τις τοξίνες για να αποκαλύψει   την υγιή της όψη και μια νεανική λάμψη.



Η δική μας μάσκα από λάσπη είναι εμπνευσμένη από τις παραδόσεις της Αγιουρβέδα και περιέχει ισχυρά συστατικά:

- Μπαμπού ξυλάνθρακα από τους πρόποδες των Ιμαλάϊων, που είναι γνωστό ότι βοηθάει την επιδερμίδα να αποβάλλει τις ακαθαρσίες και την υπερβολική λιπαρότητα.

- Πράσινα φύλλα τσαγιού από την Ιαπωνία, πλούσια σε αντιοξειδωτικά και κατεχίνες, για την αποτελεσματική απολέπιση της επιδερμίδας. 

- Έλαιο από βιολογικό τεϊόδεντρο από το Εμπόριο με Κοινότητες από την Κένυα, που είναι γνωστό ότι βοηθάει την επιδερμίδα να φαίνεται πιο καθαρή.

Αμέσως: Η επιδερμίδα καθαρίζει σε βάθος, αποτοξινώνεται, οι πόροι εξαφανίζονται και η επιδερμίδα δείχνει απαλή και λαμπερή.
Mετά από μερικές εφαρμογές: H επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική και υγιής και τη νιώθετε αναζωογονημένη.

“Κάντε το επαγγελματικά και ανακαλύψετε ξανά την πιο καθαρή και λαμπερή όψη στην επιδερμίδας σας. Αυτή η μάσκα καθαρισμού καθαρίζει σε βάθος όλους τους τύπους επιδερμίδας, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε τη μία ή δύο φορές την εβδομάδα σε θερμοκρασία δωματίου για να αφαιρέσετε το make-up και τις ακαθαρσίες. Η επιδερμίδα σας θα λάμψει σαν να ξυπνήσατε μόλις.”

VANDA SERRADOR, expert FACIALIST ΤΗΣ THE BOdY SHOP 





“Ενώ είναι μια από τις πιο νέες υπερτροφές, ο μπαμπού ξυλάνθρακας έχει γίνει γνωστός εδώ και καιρό για τις καθαριστικές του ιδιότητες. O μπαμπού ξυλάνθρακας απορροφά τις τοξίνες, πριν τις απορροφήσει το στομάχι, στην κυκλοφορία του αίματος. Αυτός είναι ο ίδιος μηχανισμός που τροφοδοτεί την Himalayan Charcoal Purifying Glow Mask, η οποία καθαρίζει την επιδερμίδα σε βάθος. Αυτή η μάσκα περιέχει ένα από τα μεγάλα «διυλιστήρια» της φύσης, τον μπαμπού ξυλάνθρακα Ιμαλάϊων, που έχει σχεδιαστεί για να αποτοξινώσει την επιδερμίδα. Αυτό το δραστικό συστατικό στην συνέχεια συνδυάζεται με βιολογικό έλαιο τεϊόδεντρου από το Εμπόριο με Κοινότητες για να δροσίσει άμεσα την επιδερμίδα και να την καταπραΰνει με την προσθήκη πράσινων φύλλων τσαγιού από την Ιαπωνία, που είναι γνωστό ότι είναι πλούσιες σε πολυφαινόλες, όπως τα φλαβονοειδή, οι κατεχίνες, οι τανίνες και τα αντιοξειδωτικά.”

JENNIFER HIRSCH, BEAUTY BOTANIST ΤΗΣ THE BODY SHOP






ΕΝΥΔΑΤΩΣΤΕ ΜΕ
100% VEGAN BRITISH ROSE FRESH PLUMPING MASK

Για την επιδερμίδα που χρειάζεται δροσιά, αναζωογόνηση και ενυδάτωση για να αποκαλύψει και πάλι την λάμψη της. 



Η δική μας αναζωογονητική μάσκα σε μορφή gel είναι εμπνευσμένη από τα ευρωπαϊκά τελετουργικά για το μπάνιο και είναι εμπλουτισμένη με πραγματικά φυσικά συστατικά:

- Πραγματικά ροδοπέταλα, και άρωμα από -βιολογικά- τριαντάφυλλα από την Βρετανία που συλλέγονται με το χέρι και αναπληρώνουν την φρεσκάδα και τα αποθέματα νερού στην επιδερμίδα.
- Έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς από την Χιλή, για την άμεση αναπλήρωση των ω-3 και ω-6 λιπαρών οξέων που βελτιώνουν τον τόνο της επιδερμίδας.
- Αλόη βέρα βιολογικής καλλιέργειας από το Εμπόριο με Κοινότητες από το Μεξικό, γνωστή για τις ήπιες, ηρεμιστικές και καταπραϋντικές ιδιότητες της στην επιδερμίδα.


Αμέσως: Η επιδερμίδα αναπληρώνει την υγρασία και την αισθάνεστε εξαιρετικά λεία, μεταξένια απαλή και τονωμένη.
Mετά από μερικές εφαρμογές: Μια δροσερή, νεανική λάμψη αποκαλύπτεται.


“Γνωρίζατε ότι η επιδερμίδα σας μπορεί να ανθίσει σαν λουλούδι; Χρησιμοποιώντας το ειδικό πινέλο για την μάσκα, εφαρμόστε αυτή την μάσκα με την τόσο αγνή σύσταση, η οποία θυμίζει σπιτική μάσκα ομορφιάς σε καθαρή επιδερμίδα. Μπορείτε να την αφήσετε να δράσει για μερικά λεπτά ή για όση ώρα θέλετε, θα νιώσετε την αναπλήρωση της υγρασίας στην επιδερμίδα σας και θα σας αφήσει με μια αίσθηση δροσιάς και με απίστευτα απαλή επιδερμίδα. Αυτή η μάσκα είναι υπέροχη σε όλα τα επίπεδα όπως και το άρωμα της, οπότε μπορείτε να την ζεστάνετε με τα χέρια σας για να απελευθερώσετε το μοναδικό British Rose άρωμα της! – Την λατρεύω!”

VANDA SERRADOR, expert FACIALIST ΤΗΣ THE BOdY SHOP

“Για αυτή τη μάσκα, η The Body Shop αναζήτησε τις ρίζες της στη Βρετανική ύπαιθρο και συνεργάστηκε με ένα βιολογικό αγρόκτημα στο Herefordshire για να παράγει ένα έξοχο βρετανικό άρωμα που συνδυάζει την κλασική ομορφιά και ένα μοναδικό αρωματικό συστατικό. Οι εξομαλυντικές, τονωτικές και ενυδατικές της ιδιότητες προσφέρουν στην επιδερμίδα άμεσα, υγιή και λαμπερή όψη. Υποστηρίζει την ενυδατική φρεσκάδα του αρώματος του Βritish rose της The Body Shop και είναι ένα φυσικό ενυδατικό προϊόν που περιέχει βιολογική αλόη βέρα από το Εμπόριο με Κοινότητες από το Μεξικό. Όχι μόνο ενυδατώνει την επιδερμίδα, αλλά παράλληλα διατηρεί την υγρασία στην επιδερμίδα. Το τελικό συστατικό είναι έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς από τη Χιλή. Το έλαιο αγριοτριανταφυλλιάς είναι πλούσιο σε ω-3 και ω-6 λιπαρά οξέα, που είναι απαραίτητα για την επιδερμίδα, αφού είναι τα ίδια λιπαρά οξέα που δημιουργούν τα κύτταρα μας.

JENNIFER HIRSCH, BEAUTY BOTANIST ΤΗΣ THE BODY SHOP



ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΘΡΕΨΗ
100% vegetArIAn 
etHIopIAn HoneY deep nourIsHIng MAsK

Για την επιδερμίδα που χρειάζεται μια έντονη δόση αναζωογονητικης θρέψης, για να νιώσετε και πάλι την επιδερμίδα σας απαλή και λεία.


Η δική μας απολαυστική μάσκα από λιωμένο μέλι είναι εμπνευσμένη από τα Αφρικανικά καταπραϋντικά, θεραπευτικά τελετουργικά και συνδυάζει τα καλύτερα φυσικά συστατικά. 
- Μέλι από το Εμπόριο με Κοινότητες από την Αιθιοπία, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά που αναπληρώνουν και διατηρούν την υγρασία για να παρέχει ανακούφιση στην επιδερμίδα και να αναγεννήσει την εξαντλημένη επιδερμίδα. 
- Έλαιο marula από το Εμπόριο με Κοινότητες από τη Ναμίμπια, ένα έλαιο βιολογικής καλλιέργειας, που είναι γνωστό πως αναγεννά την επιδερμίδα και βελτιώνει την ελαστικότητά της. 
- Βιολογικό ελαιόλαδο από το Εμπόριο με Κοινότητες από την Ιταλία, πλούσιο σε ω-9 λιπαρά οξέα, που βοηθά στην ενίσχυση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και εμποδίζει την ξηρότητα.

Αμέσως: Νιώθετε την επιδερμίδα σας ενυδατωμένη, ανανεωμένη, απαλή, ξεκούραστη.
Μετά από μερικές εφαρμογές: Nιώθετε την επιδερμίδα σας  πιο απαλή, πιο λεία και οι λεπτές γραμμές μειώνονται.

“Ετοιμαστείτε για πολλά likes στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αυτή την θρεπτική μάσκα. Μετά από   μία μόνο χρήση, η επιδερμίδα σας θα φαίνεται πιο απαλή και λεία - τέλεια για απροσδόκητες selfies! Περιχύστε  την (έχει την υφή πραγματικού μελιού!) στην παλάμη  των χεριών σας και ζεστάνετε τη με τα χέρια σας.   Η θερμότητα λιώνει το συμπυκνωμένο μέλι, επιτρέποντας του να απλωθεί εύκολα στην επιδερμίδα. Αυτό το υπέροχο προϊόν είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα  για την ξηρή επιδερμίδα!”
VANDA SERRADOR, expert FACIALIST ΤΗΣ THE BOdY SHOP



“Γνωρίζουμε ότι το μέλι είναι ένα super καύσιμο για τον οργανισμό και παράλληλα είναι μια υπερτροφή. Όχι μόνο είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και φυσικά αντιβακτηριακά στοιχεία, αλλά είναι επίσης ένα φανταστικό ενυδατικό, που προσελκύει όλο το νερό, που είναι πολύ σημαντικό, στην επιφάνεια της επιδερμίδας. Η σύσταση αυτής της μάσκας δημιουργείται με την ανάμειξη του ελαίου marula από το Εμπόριο με Κοινότητες από τη Ναμίμπια και του Ιταλικού ελαιόλαδου, με μέλι από το Πρόγραμμα με Κοινότητες. Το αποτέλεσμα είναι ένα πλούσιο χρυσό υγρό, με καταπραϋντικές και ενυδατικές ιδιότητες για την εντατική ανασύσταση της επιδερμίδας. Αυτός ο ενυδατικός συνδυασμός βελτιώνει τη φυσική λειτουργία της επιδερμίδας, επιτρέποντας της να λειτουργεί τέλεια, και την αφήνει πιο εύπλαστη, απαλή, αναζωογονημένη και ανανεωμένη.”


JENNIFER HIRSCH, BEAUTY BOTANIST ΤΗΣ THE BODY SHOP




ΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ
100% VEGETARIAN
CHINESE GINSENG & RICE CLARIFYING POLISHING MASK

Για την επιδερμίδα που χρειάζεται  μια εντατική αγωγή για την καταπολέμηση της θαμπάδας και των ανομοιομορφιων. 

Εμπνευσμένη από την Κινεζική παράδοση, η δική μας κρεμώδης μάσκα απολέπισης συνδυάζει φυσικά συστατικά που προέρχονται από την Βορειοανατολική Ασία και τη Νότια Αμερική.

- Εκχύλισμα Ginseng από την Κίνα, γνωστό για την τόνωση που προσφέρει στην επιδερμίδα και για τις διεγερτικές του ιδιότητες που βοηθούν στην αναζωογόνηση της επιδερμίδας.
- Εκχύλισμα ρυζιού από την Κίνα, που παραδοσιακά χρησιμοποιείται για να ενυδατώσει και να φωτίζει την επιδερμίδα.
- Βιολογικό έλαιο από σησαμέλειο από το Εμπόριο με Κοινότητες από τη Νικαράγουα, πλούσιο σε ελαϊκό και λινελαϊκό οξύ για να κάνει την επιδερμίδα πιο απαλή.

Αμέσως: Η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή, αναζωογονημένη, βελούδινη και οι πόροι μειώνονται. Mετά από μερικές εφαρμογές: Μειώνονται οι δερματικές ατέλειες, η επιδερμίδα εμφανίζεται πιο λεία και ομοιόμορφη και τη νιώθετε ανανεωμένη.

“Θαμπή επιδερμίδα; Κάνετε έναν πραγματικό αγώνα  και αυτή η κρεμώδης μάσκα τόνωσης θα σας χαρίσει  μια πιο φωτεινή, λαμπερή επιδερμίδα μέσα σε λίγα λεπτά. Θα σας συνιστούσα να εφαρμόσετε αυτή τη μάσκα, αφού  τη ζεστάνετε με τα χέρια σας, κάτι που θα την βοηθήσει  να δράσει καλύτερα στην επιδερμίδα σας, χαρίζοντας  της έναν ομοιόμορφο τόνο.”

VANDA SERRADOR, expert FACIALIST ΤΗΣ THE BOdY SHOP




“Το ρύζι είναι βασικό είδος διατροφής για τον μισό περίπου παγκόσμιο πληθυσμό, έτσι δεν είναι περίεργο να το βρείτε στην «καρδιά» μερικών από τις αρχαιότερες θεραπείες ομορφιάς του κόσμου. Οι έρευνες δείχνουν  ότι το εκχύλισμα ρυζιού έχει καταπραϋντικές ιδιότητες που μπορούν να βοηθήσουν στην καταπολέμηση  των δερματικών ερεθισμών. Ένας ακόμη στυλοβάτης  της παραδοσιακής κινεζικής ιατρικής, εδώ και χιλιετίες, είναι το ginseng. Το ginseng είναι μια Κινέζικη υπερτροφή, που είναι γνωστή στη Κίνα εδώ και πέντε χιλιετίες για την ενέργεια που προσφέρει και την τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος. Είναι πλούσιο σε φυτοθρεπτικά συστατικά, κατεχίνες, τανίνες   και χλωρογενικό οξύ και οι έρευνες έχουν δείξει πως το ginseng τονώνει την κυκλοφορία στις ανώτερες στιβάδες της επιδερμίδας, βοηθώντας την διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας. Παράλληλα η βάση από σησαμέλαιο από το Εμπόριο με Κοινότητες και το βούτυρο καριτέ από το Εμπόριο με Κοινότητες προσθέτουν μια κρεμώδη υφή στη βάση και ενυδατώνουν απαλά την επιδερμίδα ώστε να της επιτρέψουν να αποκαλύψει τη λάμψη της.”

JENNIFER HIRSCH, BEAUTY BOTANIST ΤΗΣ THE BODY SHOP 



ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΑ
100% VEGAN  AMAZONIAN  ACAI ENERGISING RADIANCE MASK
Για επιδερμίδα που χρειάζεται μια γρήγορη επαναφορτιση από τα σημάδια της κούρασης και του Στρες. 

Η δική μας ζουμερή και φρέσκια μάσκα ομορφιάς με ισχυρά φυσικά συστατικά από τη Νότια Αμερική είναι εμπνευσμένη από τις τελετουργίες των φυλών του Αμαζονίου.
- Εκχύλισμα Acai Berry από τη Βραζιλία, πλούσιο σε αντιοξειδωτικά και βιταμίνη C που καταπολεμά την εμφάνιση της κόπωσης.
- Εκχύλισμα σπόρων Guarana από την Βραζιλία, που είναι γνωστή για την ιδιότητα της να ενισχύει την ενέργεια, λόγω της υψηλής συγκέντρωσης καφεΐνης.
- Βιολογικό έλαιο babassu από το Εμπόριο με Κοινότητες από την Βραζιλία, ένα αποτελεσματικό καρυδέλαιο που είναι γνωστό πως αναζωογονεί την επιδερμίδα και την κάνει πιο απαλή και λεία.

Αμέσως: Η επιδερμίδα δείχνει ανανεωμένη και γεμάτη ενέργεια, εμφανώς πιο λεία και ενισχύει τη λάμψη της.  
Μετά από μερικές εφαρμογές: H σύσταση της επιδερμίδας δείχνει ανανεωμένη, η επιδερμίδα φαίνεται πιο καθαρή και υγιής.

“Αυτή η σούπερ αναζωογονητική μάσκα ομορφιάς είναι το καλύτερο μυστικό μου για να δείχνω όμορφη και ξεκούραστη, όσο λίγο κι αν έχω κοιμηθεί!  Χρησιμοποιήστε την σε θερμοκρασία δωματίου   για να αποκτήσει η επιδερμίδα σας ενέργεια άμεσα.”

VANDA SERRADOR, expert FACIALIST ΤΗΣ THE BOdY SHOP






“Τα Βραζιλιάνικα acai berries είναι πλούσια σε μια σειρά από βιταμίνες και αντιοξειδωτικά που προστατεύουν  την επιδερμίδα. Είναι η ιδανική μου επιλογή για την επιδερμίδα που αντιμετωπίζει τις προκλήσεις της ρύπανσης του περιβάλλοντος, το άγχος και τη σύγχρονη ζωή. Χρησιμοποιούνται στην φαρμακοποιία  του Αμαζονίου για την φροντίδα των δερματικών παθήσεων με παραδοσιακό τρόπο. Τα μούρα acai είναι πλούσια σε μερικές από τις ίδιες πολυφαινόλες με το πράσινο τσάι, που το καθιστούν ισχυρό αντιοξειδωτικό. Η guarana από τη Βραζιλία είναι γνωστή γιατί χαρίζει ενέργεια στην επιδερμίδα, πιθανώς λόγω της περιεκτικότητας της σε καφεΐνη, ένα συστατικό που είναι γνωστό πως τονώνει την επιδερμίδα. Συνδυάστε τη με το βιολογικό έλαιο babassu από το Εμπόριο με Κοινότητες που βοηθά να υποστηριχθεί η άμυνα του στρώματος των λιπιδίων και αυτή η ενυδατική μάσκα θα επαναφορτίσει την επιδερμίδα σας.” 

JENNIFER HIRSCH, BEAUTY BOTANIST ΤΗΣ THE BODY SHOP 


ΚΑΤΑΚΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΗ ΤΟΥ MuLtI-MAsKIng 

Ενώ όλοι έχουμε ένα συγκεκριμένο τύπο επιδερμίδας, ορισμένες περιοχές του προσώπου σας μπορεί να έχουν πολύ διαφορετικές ανάγκες. Tο Multi-masking χρησιμοποιεί δύο ή περισσότερες μάσκες ομορφιάς σε διαφορετικά σημεία του προσώπου, δίνοντας την απαραίτητη προσοχή σε κάθε τμήμα της επιδερμίδας.

Ιδού δύο παραδείγματα για το πώς μπορείτε να κάνετε multi masking με τα δικά μας, ολοκαίνουργια μίγματα. Το καλύτερο όμως με αυτό το beauty trend είναι πως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε συνδυασμό θέλετε, για να ικανοποιήσετε τις μοναδικές ανάγκες της επιδερμίδας σας.



Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με το τμήμα Marketing & Eπικοινωνίας της The Body Shop Τηλ.: 210 7521480 email: marketing@thebodyshop.gr


You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ