Ads

autumn clothes

Το Φθινόπωρο έρχεται στη Women’Secret!

11:37 μ.μ.toniamakeupdiaries

Η WomenSecret παρουσιάζει τη νέα συλλογή για το Φθινόπωρο του 2016: Ρομαντικά παστέλ, κομψές γραμμές, sexy πινελιές και vintage διάθεση συνθέτουν το σκηνικό του πιο αισθησιακού Φθινοπώρου!

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και αισθανθείτε όμορφες, άνετες και sexy!


La Vie En Rose
Αισθησιακός ρομαντισμός

Ντελικάτα υφάσματα, λεπτές υφές και παστέλ χρώματα συνθέτουν την «Mix & Match» πρόταση της WomenSecret για το φετινό Φθινόπωρο.

Ζεστά υφάσματα σε αποχρώσεις του παστέλ και ρομαντικές γραμμές με αισθησιακή διάθεση σας προκαλούν να δημιουργήσετε το απόλυτο φθινοπωρινό look μέσα αλλά και έξω από το σπίτι.


Sexy Halloween
50 αποχρώσεις της αποπλάνησης 

Σαν σταρ του σινεμά, την πιο τρομακτική νύχτα του χρόνου!

Ανακαλύψτε τη «Halloween» συλλογή της WomenSecret: Λεπτεπίλεπτες δαντέλες, sexy διαφάνειες και κομψές γραμμές ανεβάζουν τον αισθησιασμό στα ύψη και μαγνητίζουν τα βλέμματα!




Serene Beauty
Άνεση και κομψότητα



Power Duo: Κομψές γραμμές και άνετα υφάσματα.

Μονοχρωμίες, πρακτικά υφάσματα και άνετες γραμμές συνθέτουν τη συλλογή «Homewear» της WomenSecret.

Ανακαλύψτε τα κομμάτια της συλλογής και αισθανθείτε άνετη και sexy και στο σπίτι!




Vintage Spirit
Ντελικάτο ύφος, αισθησιακή διάθεση



Φθινοπωρινά χρώματα με vintage πινελιές, κομψές γραμμές με αισθησιακή διάθεση.

Η συλλογή Vintage Spirit τα έχει όλα: high waisted γραμμές, λεπτεπίλεπτα υφάσματα, ζεστά χρώματα και ζωηρά prints.


Women’secret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand Women’secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 650 καταστήματα σε περισσότερες από 65 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα www.womensecret.com , έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.
Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος w Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω w Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος w Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126 

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ