Ads

3ina μακιγιάζ

3 + 1 makeup hits!

9:01 μ.μ.toniamakeupdiaries

3ΙΝΑ
3 + 1 makeup hits

για το τέλειο φθινοπωρινό μακιγιάζ

Η 3INA (προφέρεται «Μina»), ήδη από το πρώτο της κατάστημα στην οδό James Street στο Covent Garden του Λονδίνου το Φεβρουάριο του 2016, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον όλων των fashionistas και συνεχίζει με τα νέα καταστήματά της σε Αθήνα, Μιλάνο, Μάλτα, Μελβούρνη…ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και σε άλλες μεγάλες πόλεις. H 3ΙΝΑ ήρθε σαν αποτέλεσμα του πάθους τους για τη δημιουργία μιας αυθεντικής και προσιτής πρότασης στον χώρο της ομορφιάς, με 450 προϊόντα σε 6 κατηγορίες: μάτια, χείλη, πρόσωπο, περιποίηση δέρματος, βερνίκια νυχιών και σχετικά εργαλεία ομορφιάς.

Η συλλογή 3INA, με μια ποικιλία χρωματικών αποχρώσεων και προϊοντικών συνθέσεων, απευθύνεται στις γυναίκες που τολμούν να κάνουν τη διαφορά! Για τη φετινή φθινοπωρινή σεζόν, η 3INA δίνει την ελευθερία στις γυναίκες να αποδεσμευτούν από τα τυποποιημένα looks, παρουσιάζοντας 3 + 1 διαφορετικά προϊόντα για ένα άψογο φθινοπωρινό μακιγιάζ, για όμορφα και βελούδινα χείλη, για βλέμματα σε έντονες αποχρώσεις και τέλειες γωνίες στο πρόσωπο.

Express yourself through your eyes #1:
The Pencil Eye Shadow

To 3INA Pencil Eye Shadow είναι το μολύβι ματιών που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ανά πάσα στιγμή, εύκολα και γρήγορα, είτε ως σκιά είτε για το περίγραμμα των ματιών σας που θα σαγηνεύσει. Το έντονο χρώμα του διαρκεί για 16 ώρες και το καλύτερο; Είναι αδιάβροχο!   

Extra tip: Χάρη στη στρογγυλεμένη μύτη του, δε χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε βουρτσάκι για την εφαρμογή του.

Δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς paraben.


Express yourself through your eyes #2:
The Pen Eyeliner

Το αδιάβροχο 3INA Pen Eyeliner καθιστά το φθινοπωρινό μακιγιάζ το αγαπημένο όλων των γυναικών! Ανεξάρτητα με τις ικανότητες σας στο μακιγιάζ, το 3INA Eyeliner σε μορφή στυλό είναι πολύ εύκολο στην εφαρμογή του, που δύσκολα θα κάνετε λάθος. Χάρη στη σταθερότητά του και  το έντονο χρώμα του, βελτιώνει το φυσικό σχήμα των ματιών.

Extra tip: Απλά «πατήστε» τη μύτη του Pen Eyeliner στο πάνω μέρος των ματιών σας και τραβήξτε απαλά κατά μήκος του βλεφάρου.

Δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς paraben.



Let your lips talk: The Matte Lipstick

Τα 3INA Matte Lipsticks αποτελούν το must-have του φθινοπώρου. Με μία ευρεία γκάμα 14 αποχρώσεων, τα 3ΙΝΑ Matte Lipsticks αφήνουν ένα βελούδινο τελείωμα που διαρκεί για ώρες! Εύκολο στη χρήση και απαλό με τα χείλη, δεν τα ξεραίνει ούτε στιγμή.

Extra Tip: Δημιουργείστε ένα περίγραμμα γύρω από τα χείλη και αμέσως εφαρμόστε το Matte Lipstick για απίστευτο αποτέλεσμα.

Δερματολογικά ελεγμένα. Χωρίς paraben.


And dont forget….
The Highlighter

Γυαλάδες και κοψίματα! Το απόλυτο make-up trend για το 2016. Τo 3INA Highlighter (διαθέσιμο σε 2 αποχρώσεις) χαρίζει απίστευτη λάμψη στο πρόσωπο και σας κάνει να ακτινοβολείτε.




Extra tip: Χρησιμοποιείστε το 3INA blush brush για να εφαρμόσετε το 3INA Highlighter στα ζυγωματικά σας ή… απλώς τα δάχτυλα σας για να δώσετε λίγη extra λάμψη. 



You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ