Ads

bra fashion

Find your perfect BRA....

4:43 μ.μ.toniamakeupdiaries



Ανακαλύψτε το ιδανικό σουτιέν στη Women’Secret!

Κάθε γυναίκα είναι μοναδική, όμως, για όλες υπάρχει το ιδανικό σουτιέν! Η νέα συλλογή “Perfect Bra” της Women’Secret αφουγκράζεται τις ανάγκες της γυναίκας, ανεξάρτητα από την προσωπικότητα, την ηλικία, τα κιλά ή τον σωματότυπο.
Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και αναδείξτε τον πιο όμορφο, άνετο και sexy εαυτό σας!


Σουτιέν για κάθε προσωπικότητα

Μελαχρινή ή ξανθιά, λεπτή ή με καμπύλες, όποιος κι αν ο τύπος σας στη Women’Secret θα βρείτε το ιδανικό σουτιέν.
Μπαλκονέ ή σε κλασσική γραμμή, strapless ή με τιράντες, push up ή όχι, με ενίσχυση ή χωρίς, τα ανανεωμένα σουτιέν της συλλογής «Perfect Bra» προσφέρουν περισσότερη ανόρθωση, σταθερότερο κράτημα και μεγαλύτερη άνεση.
Σε λευκό, μαύρο ή γκρι χρώμα με αριστοκρατική δαντέλα ή απαλό βαμβάκι, και μεγέθη μέχρι D cup, η νέα σειρά «Perfect Bra», απευθύνεται στις ανάγκες κάθε γυναίκας, χαρίζοντας τέλειο κράτημα και ιδανική εφαρμογή.
Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή και αισθανθείτε άνετη, όμορφη και sexy!


6 tips για το «Perfect Bra»
από τη Women’Secret!

#1 Οι τιράντες δεν πρέπει να μαρκάρουν τους ώμους, ούτε να έχουν κενό στο πίσω μέρος

#2 Η μπανέλα του σουτιέν δεν πρέπει να κατεβαίνει κάτω από το ύψος της μασχάλης

#3 Τα cups του σουτιέν δεν πρέπει να είναι ούτε μισοάδεια ούτε ασφυκτικά γεμάτα

#4 Το πίσω μέρος του σουτιέν πρέπει να είναι σε απόλυτη ευθεία με το μπροστινό

#5 Οι τιράντες του σουτιέν δεν πρέπει να γλιστρούν από τους ώμους σας, ούτε να τους “κόβουν”

#6 Το σουτιέν δεν πρέπει να κλείνει ούτε στο πρώτο ούτε στο τελευταίο clip, αλλά στο μεσαίο προκειμένου να μπορεί να “αφομοιώσει” τις ορμονικές αλλαγές του στήθους

Και μην ξεχνάτε! Το σωστό μέγεθος σουτιέν πέρα από την  απαιτούμενη στήριξη που προσφέρει, ενισχύει και την αυτοπεποίθησή σας. Ακολουθείστε τον σύνδεσμο εδώ και ανακαλύψτε το κατάλληλο μέγεθος για εσάς! 


Women’Secret: Pretty, comfortable & sexy

Το brand Women’Secret δημιουργήθηκε στη Μαδρίτη το 1993, όπου βρίσκεται η έδρα της εταιρίας έως σήμερα και το 2001 πραγματοποίησε την επέκταση του σε διεθνές επίπεδο. Αποτελεί μέλος του Cortefiel
Group, του δεύτερου μεγαλύτερου group λιανικής πώλησης στην Ισπανία. Σήμερα αριθμεί πάνω από 650 καταστήματα σε περισσότερες από 65 χώρες ενώ διατηρεί και το online κατάστημα www.womensecret.com , έχοντας ως στόχο να κατακτήσει ηγετική θέση στον χώρο των γυναικείων εσωρούχων. Το brand έχει σχεδιαστεί από γυναίκες για γυναίκες και συνδυάζει το prestige, τη θηλυκότητα, τον μοντέρνο σχεδιασμό, την άνεση και τις άριστες τιμές.

Καταστήματα:

Εμπορικό κέντρο ATHENS METRO MALL, Λ. Βουλιαγμένης 276, Άγιος Δημήτριος Εμπορικό κέντρο RIVER WEST, Λ. Κηφισού 96-98, Αιγάλεω Εμπορικό κέντρο Mare West, 5ο χλμ. παλαιάς εθνικής οδού Κορίνθου-Πατρών, Κόρινθος Καλλιθέα, Ελευθερίου Βενιζέλου 126

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ