Ads

essence hydration

ACTIVATING WATER ESSENCE

3:42 μ.μ.toniamakeupdiaries

Follow my blog with Bloglovin
ACTIVATING WATER ESSENCE 

To ΝΕΟ απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας της 
επιδερμίδας σας. 



Το νέο συμπύκνωμα υψηλής συγκέντρωσης Activating Water Essence αποτελεί ένα απαραίτητο βήμα στη ρουτίνα φροντίδας κάθε τύπου δέρματος. Ενυδατώνει την επιδερμίδα  και στη συνέχεια βελτιώνει την απόδοση του ορού και της ενυδατικής σας κρέμας, ανανεώνοντας την όψη του προσώπου. 

Η πραγματική καινοτομία αυτού του προϊόντος είναι ότι αιχμαλωτίζει τη ζωτική ενέργεια των φυτών και παρέχει διαρκή ενυδάτωση* χαρίζοντας απαλή και αναζωογονημένη επιδερμίδα.  

Το κύριο δραστικό συστατικό του Activating Water Essence, είναι το βιοδυναμικό†  εκχύλισμα ρίζας Μολόχας  που  ενυδατώνει σε βάθος το δέρμα σας, βελτιώνοντας ταυτόχρονα την ικανότητά του να συγκρατεί την υγρασία. 

Τα αποτελέσματα είναι θεαματικά καθώς 88% των γυναικών που χρησιμοποίησαν το Activating Water Essence καθημερινά επί 14 ημέρες, δήλωσαν ότι ένοιωσαν την επιδερμίδα τους διαρκώς ενυδατωμένη. 



Η δύναμη της ρίζας Μολόχας 

Η ρίζα μολόχας περιέχει ένα υψηλό ποσοστό μίας κολλώδους ουσίας που μοιάζει με παχύρρευστο σιρόπι  και διαθέτει την ιδιότητα να ενυδατώνει εντατικά, να απαλύνει και να εξισορροπεί.   

Το νέο μας Activating Water Essence αιχμαλωτίζει την καθαρότητα και τη δραστικότητα της ρίζας μολόχας βιοδυναμικής †  καλλιέργειας ώστε να ενυδατώνει* συνεχώς , να απαλύνει και να αναζωογονεί το δέρμα σας.  

Με αυτόν τον τρόπο πραγματοποιείται το όραμα των ιδρυτών της Jurlique: να αιχμαλωτίσει τη θεραπευτική δύναμη της φύσης εμπνέοντας υγεία και ευεξία.

_________________________________________________________________________________
* Αποτελέσματα βασισμένα σε κλινική έρευνα σε 52 γυναίκες ηλικίας 25 – 50 ετών που χρησιμοποίησαν το Activating Water Essence  2 φορές ημερησίως επί 14 ημέρες. †  Βιοδυναμική πιστοποίηση από το National Association for Sustainable Agriculture, Australia (Εθνική Ένωση Αειφόρου Γεωργίας Αυστραλίας). Τα προϊόντα Jurlique και η φάρμα της δε σχετίζονται με τους οργανισμούς Demeter® USA ήDemeter International.
_________________________________________________________________________________

Το απαραίτητο βήμα  στη ρουτίνα φροντίδας της 
επιδερμίδας σας. 

Το Activating Water Essence αποτελεί  το στάδιο ενεργοποίησης της ενυδάτωση σε κάθε ρουτίνα φροντίδας του δέρματος. Όταν εφαρμόζεται μετά την τονωτική λοσιόν και πριν από τον ορό, ενεργοποιεί το δέρμα με τρεις τρόπους: 

1. Ενυδατώνει 
2. Περιποιείται 
3. Αναζωογονεί 

Επίσης  προετοιμάζει το δέρμα για να απορροφήσει πλήρως τα οφέλη των υπόλοιπων προϊόντων φροντίδας που θα ακολουθήσουν. 




Σχετικά με Jurlique 

Η Jurlique κατέχει ηγετική θέση στη φυσική φροντίδα του δέρματος για περισσότερα από 30 χρόνια. Σκοπός μας είναι να εμπνέουμε την ευεξία μέσω της σύνδεσης του ανθρώπου με τη φύση. 

Διανομή 

Τα προϊόντα Jurlique στην Ελλάδα διανέμονται σε επιλεγμένα φαρμακεία, στα Carelab by Attica καθώς και στα καταστήματα Beautycom. 

You Might Also Like

2 σχόλια

  1. Πολύ ωραίο άρθρο! Θέλω πολύ να δοκιμάσω το συγκεκριμένο προϊόν!

    Φιλάκια ♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν το δοκιμάσεις γράψε μου τις εντυπώσεις σου να ξέρω αν αξίζει τον κόπο! Σε φιλώ :)

      Διαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ