Ads

aromatic black

Clinique Aromatics Black Cherry

3:49 μ.μ.toniamakeupdiaries

Παρουσιάζουμε το ΝΕΟ Άρωμα Clinique Aromatics Black Cherry.

Λαμπερό και πλούσιο, αναιρεί όσα ξέραμε ως τώρα.

Παρουσιάζουμε το νεότερο μέλος της οικογένειας Aromatics, το ΝΕΟ Aromatics Black Cherry. Ένα άρωμα εμπνευσμένο από τη γυναίκα που αναζητά το εξαίσιο και το εξωτικό και αμέσως το κάνει δικό της. Ισορροπημένο και λαμπερό, η απαράμιλλη και σπάνια ουσία του αποδίδεται στην ένταση του μαύρου κερασιού. Το ΝΕΟ Aromatics Black Cherry είναι έντονο και σαγηνευτικό, χάρις την πολύ καλή επεξεργασία των λουλουδιών και των ζεστών αισθησιακών μπαχαρικών.



ΤΟ ΑΡΩΜΑ

  • ·         Στις νότες κορυφής κυριαρχούν ζεστές και μυστικιστικές νότες. Το εξωτικό φυτό Davana και το πικάντικο Κάρδαμο, ένα μπαχαρικό που κατασκευάζεται από τους σπόρους των γενών Elettaria εγγενές στην Ινδία, δημιουργούν μια πλούσια ένταση και δίνουν την αίσθηση της πολυτέλειας.


  • ·         Στις νότες καρδιάς, μια πλούσια σύνθεση από το λουλούδι Tuberose και Άνθη Πορτοκαλιάς, ενώνεται με το άνθος Orris που χαρακτηρίζεται και ως στολίδι της γης ή αλλιώς αποκαλείται «ρίζα της ίριδας». Οι νότες αυτές εμπλουτίζουν το άρωμα με μια αναμφισβήτητη θηλυκότητα.


  • ·         Στις νότες βάσης, συνδυάζονται το Λάβδανο, το Μύρο και η Βανίλια για να δημιουργήσουν ένα τόνο ηρεμίας, βοηθώντας στην εξισορρόπηση μεταξύ της πικάντικης και γλυκιάς αίσθησης. Αυτή η λεπτεπίλεπτη έντονη αίσθηση δημιουργεί ένα άρωμα για τη γυναίκα που αγκαλιάζει πραγματικά τη μυστικιστική πλευρά του εαυτού της. 


To NEO Aromatics Black Cherry προστίθεται στην οικογένεια Clinique Aromatics που απαρτίζεται από τα εξής αρώματα:
  • ·         Aromatics Elixir, το πρώτο από την οικογένεια aromatics, με προκλητικό λουλουδάτο υπόβαθρο που διεγείρει τις αισθήσεις.
  • ·         Aromatics in Black, ένα σαγηνευτικό άρωμα βασισμένο σε νότες φρούτων και εξωτικών λουλουδιών.
  • ·         Aromatics in White, ένα μοντέρνο έντονο musk άρωμα που αποπνέει αισθησιασμό. 

ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
Το Clinique Aromatics Black Cherry θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα καλλυντικών από αρχές Δεκεμβρίου σε συσκευασία 100ml και με προτεινόμενη λιανική τιμή 112€.

You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ