Ads

bobbi brown christmas

HOLIDAY GIFT GIVING COLLECTION

1:46 μ.μ.toniamakeupdiaries

HOLIDAY GIF T GI V ING COLLECTION 

Για την εορταστική περίοδο, η  Bobbi Brown Cosmetics γιορτάζει με μια μοναδική συλλογή από παλέτες και σετ για τα μάτια, τα μήλα και τα χείλη , σε χρυσές , ουδέτερες και λαμπερές αποχρώσεις. Ιδανικές για όσους θέλουν να κάνουν (ή να λάβουν ) ένα δώρο γεμάτο λάμψη, η Bobbi προσφέρει επίσης σετ μακιγιάζ και περιποίησης προσώπου για κάθε εορταστική περίσταση. 


Glow to Go Blush & Illuminate

Παλέτα για τα μήλα που περιλαμβάνει την απόχρωση French Pink Blush και  Platinum Sparkle Illuminator για λάμψη

Golden Eye Palette Shadow & Mascara

Χρυσές και γκρι αποχρώσεις golden, and charcoal eye shadow και διπλής χρήσης πινέλο για την σκιά και το Eye Liner, μαζί με μια mini Smokey Eye Mascara. 


Party to Go Lip & Eye Palette 

Mini παλέτα για τα μάτια και τα χείλη είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τα πάρτυ των Χριστουγέννων.  Με τέσσερις σκιές και ένα  mini True Rose Lip Color, αυτή η παλέτα έχει όλα όσα χρειάζεστε για ένα λαμπερό look. 

Cool Dusk Eye Palette

Από το πρωί έως το βράδυ, πέντε μοναδικές σκιές σε  nude, λαμπερές και σκούρες αποχρώσεις.

Brightening Brick
Για άμεσα λαμπερή όψη, το  Brightening Brick χαρίζει μοναδικό χρώμα και φωτεινό αποτέλεσμα.

Beach Fragrance, Lip & Cheek Set

Party Prep Skincare Set


   Φωτεινή επιδερμίδα στη στιγμή με το mini Extra Illuminating Moisture Balm, την Hydrating Eye Cream σε σωληνάριο, προστασία χειλιών Lip Balm SPF 15, mini Radiance Boost Mask, και Extra Hand Cream για απαλά και μεταξένια χέρια.

Bobbi to the Rescue Detox & Hydrate Set 
Όλη η περιποίηση της επιδερμίδας σε ένα σετ που περιλαμβάνει το Instant Long-Wear Makeup Remover,  πλούσιο καθαριστικό προσώπου Rich Cream Cleanser, το Hydrating Face Tonic,  την Instant Detox Mask,  την Hydrating Face Cream, και την  Hydrating Eye Cream.

Party All Night  Eye Opening &  No Smudge Mascara
Για δραματικό βλέμμα εφαρμόστε την Eye Opening Mascara για όγκο και στη συνέχεια κάνετε layer με την  No Smudge Mascara για άμεσο αδιάβροχο αποτέλεσμα.

Bobbi’s Party Picks Cheek, Lip & Eye Kit 



Οι επιλογές της Bobbi για τα πάρτυ της χρονιάς περιλαμβάνουν  την  Highlighting Powder, Lip Color στην απόχρωση Party Alice , την Eye Opening Mascara για μοναδικές πλούσιες βλεφαρίδες και το mini Crystal Glitter Lip Gloss σε δερμάτινη θήκη.

Travel Brush Set
Σετ που περιλαμβάνει μια επιλογή από  πολυτελή πινέλα σε  travel-size συσκευασία. Full Coverage Brush, Angled Face Brush, Eye Sweep Brush, Angle Eye Shadow Brush, Ultra Precise Eye Liner Brush και Dual-Ended Definer / Groomer Brush. 



“Οι εορταστικές συλλογές μας είναι ιδανικές
για τα πάρτυ της σεζόν:
το τέλειο κόκκινο για τα χείλη σε απόχρωση  wine,
λάμψη στα ζυγωματικά και
υπέροχες αποχρώσεις για smokey eye.”




You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ