Ads

aloevera argan

My Fruits&Fleurs Body Experience...

8:35 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας κορίτσια! Πάλι εδώ να μιλήσουμε για ομορφιά και πιο συγκεκριμένα σήμερα θα μιλήσουμε για προϊόντα φυσικά, που περιποιούνται το σώμα μας και την επιδερμίδα του προσώπου μας!

Δε σας κρύβω πως όταν έλαβα το δέμα με τη νέα σειρά προϊόντων της Fruits&Fleurs και το άνοιξα σε καμία περίπτωση δε περίμενα ότι θα ενθουσιαζόμουν τόσο, που ούτε εγώ δε το πίστευα όταν άρχισα να τα δοκιμάζω!



Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή και να σας πω λιγάκι πως τα καλλυντικά της Fruits&Fleurs είναι φυσικά καλλυντικά με βάση το ελληνικό βιολογικό λάδι ελιάς. Συνδυάζουν τα φυσικά ενεργά συστατικά (αιθέρια έλαια, φυτικά έλαια, εκχυλίσματα και εγχύματα από βότανα, φρούτα και λουλούδια της ελληνικής φύσης και όχι μόνο) με μέγιστη αποτελεσματικότητα και συνέργεια μεταξύ τους, ώστε να επιτευχθεί η μέγιστη δυνατή ωφέλεια από το κάθε προϊόν.

Επίσης τα υλικά συσκευασίας τους είναι προσεκτικά επιλεγμένα, ώστε να σέβονται το περιβάλλον και αυτό το διακρίνει κανείς εύκολα ακόμη και από τα χάρτινα κουτιά, στα οποία συσκευάζονται οι κρέμες.

Η εταιρία έχει δημιουργήσει μία σειρά προϊόντων από αφρόλουτρα και κρέμες σώματος, μία ολοκληρωμένη σειρά περιποίησης  για το πρόσωπο, κρέμες χεριών και ποδιών αλλά και balm χειλιών.



Είχα την τύχη και χαρά να δοκιμάσω σχεδόν τα περισσότερα από αυτά και να σας πω δυο πραγματάκια, ώστε να τα γνωρίσετε κι εσείς γιατί πιστεύω πως πραγματικά αξίζει τον κόπο.

Ας ξεκινήσω λοιπόν, με το αφρόλουτρο σώματος, το οποίο με άρωμα εσπεριδοειδών. Περιέχει μανταρίνι, περγαμόντο, πορτοκάλι, κουμ κουάτ, γκρέιπφρουτ, αλόη και βιολογικό λάδι ελιάς! ένα όργιο αρωμάτων, όπως καταλαβαίνεις!

Γιατί μου άρεσε; Γιατί πραγματικά σου βγάζει ένα απίθανο απαλό και γοητευτικό άρωμα εσπεριδοειδών με κυρίαρχο θα έλεγα το άρωμα του περγαμόντου! Τουλάχιστον εμένα αυτό μου βγήκε πιο έντονο! Κάνει πλούσιο αφρό και αφήνει ένα διακριτικό άρωμα στην επιδερμίδα. Εμένα αυτά σε συνδυασμό με τα αγνά συστατικά του και την πρακτική συσκευασία του, μου αρκούν για ένα αφρόλουτρο!



Να σου πω επίσης πως το συγκεκριμένο βοηθά στη ρύθμιση της λιπαρότητας, έχει αποσμητική - αντιβακτηριδιακή και αντισηπτική δράση, έχει αντιοξειδωτικές και τονωτικές ιδιότητες και βοηθά επιδερμίδες με κατακράτηση υγρών και κυτταρίτιδα.





Και από τα εσπεριδοειδή θα σας περάσω στα βότανα του βουνού! Ναι αυτό είναι το άρωμα της κρέμας σώματος που δοκίμασα! Περιέχει: τσάι βουνού, φασκόμηλο, πράσινο τσάι, δίκταμο, άργκαν, βούτυρο καριτέ, αλόη και βιολογικό λάδι ελιάς. Προσοχή όμως δεν είναι για να το πιείτε αλλά για να αλειφτείτε!!!!! 

Δε ξέρω ποιο συστατικό από όλα είναι αυτό που μου άρεσε περισσότερο. Δε ξέρω να σου πω ποιο άρωμα διακρίνω ή αν το άρωμα που βγαίνει είναι ένας συνδυασμός όλων αυτών των συστατικών. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θυμίζει βότανα το άρωμα του. Αντίθετα μυρίζει ένα απίστευτα λατρεμένο αντρικό άρωμα......Ναι αυτό ακριβώς μου θυμίζει! Αντρικό άρωμα αλλά ωραίο αντρικό άρωμα, από αυτά που φέρνουν μια θαλασσινή αύρα!!!!



Σε κάθε περίπτωση σας το συστήνω ανεπιφύλακτα γιατί επιπλέον αναπλάθει, έχει αντιγηραντική δράση, είναι ιδανικό για ευαίσθητες επιδερμίδες, είναι καταπραϋντικό, αναδομεί, θρέφει και συσφίγγει. Όλα αυτά σε ένα γαλάκτωμα σώματος!

Ιδανικά συνδυάστε το ίδιο αφρόλουτρο με το γαλάκτωμα σώματος για να πετύχετε τα καλύτερα αποτελέσματα. Αυτό το ξέρουμε όλοι μας...

Τη σειρά προϊόντων της Fruits&Fleurs μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα φυσικών καλλυντικών, σε ηλεκτρονικά καταστήματα, όπως το Glowbox ή το Beautytestbox και σύντομα και στο eshop της εταιρίας.

Αυτά από εμένα σήμερα, μείνετε συντονισμένες γιατί θα ακολουθήσει και δεύτερο μέρος με την άποψή μου για τα προϊόντα προσώπου. Προς το παρόν γεια σας :)




You Might Also Like

17 σχόλια

  1. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή επιτυχία στην εταιρία. Θα προτιμούσα το σετ( αντιρυτιδική και ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα το σετ Σετ αφρόλουτρο & body milk "mountain herbs"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)!!!!!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1 Σετ αφρόλουτρο & body milk "mountain herbs"KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ! 🎅🎅🎀🎅🎅🎁🎁🎀🎁🎄🎀🎄🎄 ΜΑΚΑΡΙ! 🙏🙏👼🙏🙏ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! 🎈 💝🎅🎅🎁🎁🎁🎅🎀🎅🎄🎄🎀🎄🎀 Facebook ELENA GRIGORAS BAKOGIANNIS Instagram elenabakogiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα ήθελα το σετ με 1 ενυδατική ή αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών! Instagram: f_xanth
    Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευχαριστούμε πολύ! Διαλέγω το σετ με την αντιρυτιδική κρέμα και την κρέμα ματιών! gfc: Αλκμήνη Πι.
    Instagram: morbid_girl
    facebook: Alkmini Mini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το σετ Αφρόλουτρο και body milk ''mountain herbs'' .Facebook:Δήμητρα Τσουμάνη Instagram:dimitra_tsoymani gfc:Dimitra Tsoumani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ενδιαφέρον review,λατρεύω τις όξινες άλλα και γλυκές νότες....
    Θα μου άρεζε να δοκιμάσω το αφρόλουτρο και τη body lotion

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ