Ads

cosmetics daycream

My Fruits&Fleurs Face Experience...#Part2

11:10 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας φίλες μου! Πριν λίγες μέρες σας μίλησα για τα προϊόντα σώματος που δοκίμασα από την Fruits & Fleurs • Natural Cosmetics και πραγματικά με είχαν ενθουσιάσει!

Σήμερα ακολουθεί το δεύτερο μέρος, που αφορά στα προϊόντα προσώπου. Πρόκειται για την ενυδατική κρέμα προσώπου ημέρας και την θρεπτική κρέμας νυκτός της σειράς Phytoactive καθώς και για το ενυδατικό lip balm.



Η ενυδατική ημέρας Aqua Care προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και είναι κατάλληλη για κανονικές προς ξηρές επιδερμίδες. Περιέχει αλόη, αβοκάντο, υαλουρονικό οξύ, βιταμίνη Ε, αγγούρι, φυτική γλυκερίνη, προβιταμίνη Β5 και βιολογικό λάδι ελιάς. 

Με την πρώτη ματιά καθώς ανοίγεις το κουτάκι δεν ενθουσιάζεσαι γιατί η κρέμα θυμίζει σε εικόνα τις κλασσικές λευκές πηχτές κρέμες που φορούσε η γιαγιά μου. Φοβήθηκα ότι θα είναι πολύ βαριά για το πρόσωπό μου παρόλο που έχει τάση ξηρότητας. Όμως η υφή της με διέψευσε αμέσως. Δεν έχει καμία σχέση με αυτό που είχα στο μυαλό μου.



Είναι πολύ απαλή στην υφή, απορροφάται πολύ εύκολα από την επιδερμίδα προσφέροντας την κατάλληλη ενυδάτωση. Δε βαραίνει καθόλου την επιδερμίδα και μετά από λίγη ώρα δε νιώθεις αυτή τη λιπαρότητα που βγάζουν κάποιες ενυδατικές κρέμες. Έχει γίνει απαραίτητη στην πρωινή μου περιποίηση και πραγματικά νιώθω την επιδερμίδα μου πιο μαλακή, λεία και ενυδατωμένη.

Η ποσότητα της είναι πολύ ικανοποιητική γιατί θα τη βρεις σε βαζάκι των 50ml και στοιχίζει κάπου στα 20€ πάνω - κάτω. Τη θεωρώ αρκετά καλή τιμή σε σχέση με την ποσότητα αλλά και ποιότητα. Α ξέχασα να σου πω πως η μυρωδιά της κρέμας είναι πολύ ήπια και πολύ "φυσική", αν καταλαβαίνεις πως το εννοώ. Ότι δε βγάζει δηλαδή την έντονη αρωματική μυρωδιά, όπως άλλες κρέμες που περιέχουν πολλά χημικά συστατικά.

Η κρέμα νυκτός από την άλλη είναι κατάλληλη για όλους τους τύπους επιδερμίδας. Περιέχει argan, δίκταμο, τσάι του βουνού, αβοκάντο, υαλουρονικό, βούτυρο καριτέ, βιταμίνη Ε, μέλι και βιολογικό λάδι ελιάς. Γενικώς δεν έχει μεγάλες διαφορές όσον αφορά την εικόνα της και το άρωμά της σε σχέση με την ημέρας. Απλά η νυκτός είναι πιο πηχτή σαν υφή χωρίς παρόλα αυτά να ειναι βαριά και λιπαρή. 

Μου άρεσε περισσότερο από την ημέρας γιατί νιώθω πως μου προσφέρει πιο έντονη ενυδάτωση, που έχω ανάγκη αλλά και μεγαλύτερη ελαστικότητα στο δέρμα μου ενώ παράλληλα μου έχει διώξει τη θαμπάδα και το πρόσωπό μου κάθε πρωί φαίνεται πιο καθαρό θα πω και όχι λαμπερό για να μη φανεί υπερβολικό.
Θα τη βρεις κι αυτή στα 50ml και κοστίζει στα 23€.   



Καθαρά ενημερωτικά να σου πω πως στην ίδια σειρά υπάρχει η αντίστοιχη κρέμα ματιών, η αντιγηραντική κρέμα προσώπου και το τζελ καθαρισμού για μια πιο ολοκληρωμένη περιποίηση.

Τέλος το lip balm που δοκίμασα περιέχει δείκτη προστασίας 25 κάτι που μου άρεσε γιατί το καθιστά ιδανικό και για το καλοκαίρι. Περιέχει argan, ιπποφαές, νυχτολούλουδο, βιταμινη Ε και βιολογικό λάδι ελιάς. Πρόκειται για ένα αρκετά "σταθερό" balm εννοώντας πως δεν είναι από αυτά που λιώνουν πολύ εύκολα όταν έρχονται σε επαφή με τα χείλη. Ίσως για αυτό και να είναι ματ χωρίς να γυαλίζει. 

Αυτό που μου άρεσε περισσότερο είναι καταρχήν ότι δεν έχει άρωμα, ότι διαρκεί πολύ στα χείλη και παρατείνει την ενυδάτωση και το γεγονός ότι είναι ματ και σταθερό το καθιστά τέλειο για βάση πριν την εφαρμογή του κραγιόν. Επίσης η τιμή του είναι πολύ οικονομική και άρα "value for money" αφού στοιχίζει μόλις 3,70€.


Και τώρα που ολοκλήρωσα όσα είχα να σου πω διάβασε και το πρώτο μέρος για τα προϊόντα σώματος εδώ: https://goo.gl/EbiwrG
για να έχεις πλήρη εικόνα της σειράς Fruits&Fleurs, για να ξέρεις που μπορείς κι εσύ να τα βρεις αλλά και γιατί θα ακολουθήσει SPECIAL giveaway στη σελίδα μου στο facebook εδώ: 

You Might Also Like

11 σχόλια

  1. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών) !!!!!!!!!!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)!!!!!!!!!!ΕΟνειρεμένο δώρο!!!Μακάρι να είμαι η τυχερή!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 1 Σετ αφρόλουτρο & body milk "mountain herbs"KΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΔΩΡΟ! 🎅🎅🎀🎅🎅🎁🎁🎀🎁🎄🎀🎄🎄 ΜΑΚΑΡΙ! 🙏🙏👼🙏🙏ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!! 🎈 💝🎅🎅🎁🎁🎁🎅🎀🎅🎄🎄🎀🎄🎀 Facebook ELENA GRIGORAS BAKOGIANNIS Instagram elenabakogiannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα ήθελα το σετ με 1 ενυδατική ή αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών! Instagram: f_xanth
    Google Friend Connect: Fotini Xanthopoulou
    facebook: Φωτούλα Ξανθοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ευχαριστούμε πολύ! Διαλέγω το σετ με την αντιρυτιδική κρέμα και την κρέμα ματιών! gfc: Αλκμήνη Πι.
    Instagram: morbid_girl
    facebook: Alkmini Mini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Διαλέγω το Σέτ με 1 κρέμα νυχτός και 1 κρέμα ματιών .Facebook:Δήμητρα Τσουμάνη Instagram:dimitra_tsoymani gfc:Dimitra Tsoumani

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολύ ωραίο review για τη κρέμα προσώπου,αν και εγώ έχω μεικτή επιδερμίδα,ψάχνω μια κρέμα για το πρόσωπο της μητέρας μου.Σ'ευχαριστούμε πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 1 Σετ προσωπου (1 αντιρυτιδική & 1 κρέμα ματιών)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ