Ads

μαλλιά china glaze

Telis Kikeris e-shop | Shopping Experience...

4:15 μ.μ.toniamakeupdiaries

Κορίτσι μου τι κάνετε; Ακόμη μια φορά εδώ μαζί να μιλήσουμε για ομορφιά αλλά αυτή τη φορά περισσότερο για να σας προτείνω κατάστημα online. Χριστούγεννα πλησιάζουν σε λίγες μέρες και λίγο πολύ όλες μας έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε και να δημιουργούμε τη δική μας wish list. Είτε αυτή περιλαμβάνει δώρα για εμάς ή για τα αγαπημένα μας πρόσωπα, κάποια ρούχα, αξεσουάρ ή προϊόντα που θέλουμε να δοκιμάσουμε και έχουμε βάλει στο μάτι και αυτή η λίστα τελειωμό δεν έχει!!!

Έτσι λοιπόν κι εγώ μια μέρα έψαχνα καταστήματα online με επαγγελματικά προϊόντα μαλλιών. Υπάρχουν και ανακάλυψα πολλά αλλά ξεχώρισα το Telis Kikeris e-shop και θα σας εξηγήσω παρακάτω τους λόγους.

Όταν είχα καταλήξει λοιπόν σε αυτά που ήθελα σήκωσα το τηλέφωνο και επικοινώνησα αμέσως. Η κοπέλα που ακούστηκε στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν πολύ φιλική και πρόθυμη να με εξυπηρετήσει. Θα μου πεις οι περισσότερες έτσι είναι. Ναι όμως αυτή είχε κάτι ζεστό, κάτι οικείο, κάτι άλλο τελοσπάντων που με κέρδισε αμέσως!

Έτσι την επομένη το πρωί όταν το κουδούνι μου χτύπησε η courier δε φανταζόμουν πως τόσο γρήγορα θα παραλάμβανα την παραγγελία μου! Δεν είχαν περάσει ούτε 24 ώρες που μίλησα μαζί της!

Ενθουσιασμένη άνοιξα το κουτί μου, που παρεπιπτόντως είναι από τα λίγα προσεγμένα κουτιά που έχω παραλάβει. Γιατί ακόμη και η εξωτερική εικόνα παίζει σημαντικό ρόλο! Άλλο να βλέπεις μια ταινία ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΥΘΡΑΥΣΤΟ κι άλλο να βλέπεις την ταινία τυπωμένη με το λογότυπο ή την επωνυμία της εταιρίας.



Ανοίγοντας λοιπόν το κουτί μου διαπίστωσα πως τα προϊόντα ήταν πολύ καλά πακεταρισμένα μέσα σε ένα νεσεσέρ και μέσα σε αυτό τα προϊόντα πακεταρισμένα σε φυσαλίδες. Δηλαδή εντάξει δεν υπήρχε περίπτωση να πάθει ζημιά κάτι με τίποτα!
Όλα σε άψογη κατάσταση, προσεγμένα και διασφαλισμένα. Τι άλλο να ζητήσω;



Εγώ τίποτα όμως το eshop του Telis Kikeris μας δίνει πολλά κίνητρα για να το εμπιστευτούμε και να το βάλουμε μέσα στα top καλύτερα καταστήματα!

Καταρχήν στο eshop του θα βρεις μια τεράστια, και το εννοώ, ποικιλία από επώνυμα brands, που χρησιμοποιούν οι μεγαλύτεροι κομμωτές! Kerastase, L'oreal, Oasis+, Wella και πολλά πολλά ακόμη! Και φυσικά σε πολύ καλές τιμές αφού τα περισσότερα τα βρίσκεις πάντα με έκπτωση και όλο το μήνα τρέχουν πολλές προσφορές ειδικά σε πακέτα προϊόντων!

Πέρα από τα προϊόντα μαλλιών όμως θα βρεις και μία μεγάλη ποικιλία σε επαγγελματικά βερνίκια νυχιών, όπως είναι τα MollonPro ή τα China Glaze.



Θέλεις κι άλλο λόγο για να πιστείς; Το eshop είναι έτσι δημιουργημένο που διευκολύνει πάρα πολύ την αναζήτηση των προϊόντων, είναι πολύ εύχρηστο και πολύ απλό ώστε να μπορέσει κάποιος να παραγγείλει. Κι εδώ πάλι σου δίνει τη δυνατότητα ακόμη και της τηλεφωνικής παραγγελίας για κάποιον που δε το έχει τόσο με τις ηλεκτρονικές αγορές.

Κι αν φοβάσαι για τον τρόπο πληρωμής, σου λέω πως υπάρχει η δυνατότητα της αντικαταβολής, της κατάθεσης, της πιστωτικής κάρτας αλλά ακόμη και της παραλαβής απευθείας από το κατάστημα. Και φυσικά με δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες συγκεκριμένου ποσού και άνω.

Το καλύτερο όμως σου το άφησα για το τέλος! Το Telis Kikeris e-shop μας επιβραβεύει κάθε φορά που ψωνίζουμε και αυτόματα συγκεντρώνουμε πόντους που εξαργυρώνονται με δωροεπιταγές των 10€!!! Τι καλύτερο λοιπόν από το να κάνουμε ένα έξτρα δώρο στον εαυτό μας;



Κι επειδή πολλές γιορτές πλησιάζουν και μαζί και Χριστούγεννα το Telis Kikeris e-shop έχει φροντίσει και για αυτό! Εμείς διαλέγουμε τα δώρα που θέλουμε να κάνουμε στα αγαπημένα μας πρόσωπα και το Telis Kikeris αναλαμβάνει να στείλει τα δώρα εκεί που επιθυμούμε, ντυμένα με τις πιο όμορφες και εντυπωσιακές συσκευασίες δώρου!!!!

Νομίζω πως τώρα έχεις κάποιους παραπάνω λόγους για να ξεκινήσεις τις ηλεκτρονικές σου αγορές! 

Και καλά ψώνια xxx





You Might Also Like

0 σχόλια

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ