Ads

Διαγωνισμός beauty

A Beauty Salon at my home.... + Giveaway

4:41 μ.μ.toniamakeupdiaries

Γεια σας! Τι μου κάνετε; Πως είστε; Έχουμε μπει για τα καλά στα Χριστούγεννα και όλοι τρέχουμε και δεν προλαβαίνουμε. Προσπαθώ να σας ετοιμάσω αυτό το post εδώ και 15 μέρες να πω....αλλά οι πολλές δουλειές και οι υποχρεώσεις δε μου άφηναν καθόλου χρόνο, ώστε να μπορέσω να καθίσω, να συγκεντρωθώ και να γράψω!

Σήμερα θα σας μιλήσω ή καλύτερα θα σας παρουσιάσω μία σειρά προσώπου, επαγγελματική την οποία φοράω 1 μήνα τώρα και δε νομίζω πως θα την αλλάξω! Πρόκειται για τα ιταλικά επαγγελματικά προϊόντα Beauty Salon, τα οποία βρήκα στο eshop του www.beautybeauty.gr




Λοιπόν όταν μίλησα με την κοπέλα του καταστήματος δε σας κρύβω πως είχα πολλούς ενδοιασμούς για τα προϊόντα και γενικότερα η σειρά μου φάνηκε αρκετά περιορισμένη. Δεν υπήρχε η γνωστή κατηγοριοποίηση με βάση τον τύπο της επιδερμίδας, δεν υπήρχε ξεχωριστό peeling προσώπου ή πχ το καθαριστικό ήταν μόνο ένα.

Όταν λοιπόν της ζήτησα τι ακριβώς ήθελα μου πρότεινε τα παρακάτω 4 προϊόντα για το πρόσωπο μου. Μα λέω δεν έχω λιπαρή επιδερμίδα και αυτά τα προϊόντα απευθύνονται σε επιδερμίδες λιπαρές και με τάση ακμής. Σε καμία περίπτωση δε θα ήθελα κάτι που εκ των προτέρων ξέρω πως δε θα μου ταιριάζει καθότι έχω ξηρή επιδερμίδα. Η υπεύθυνη ήταν τόσο σίγουρη πως δε θα έχω θέμα με τα προϊόντα που τελικά με έπεισε να τα δοκιμάσω. Και ναι 1 μήνα μετά σας λέω πως όχι μόνο δε το μετάνιωσα αλλά έχω δει και τρελή διαφορά στο δέρμα μου όσο ποτέ!

Πάμε να ξεκινήσουμε και να σας συστήσω την καθημερινή μου πλέον περιποίηση;

1. Cleanser, cleanser, cleanser...

Ο καθαρισμός του προσώπου σου είναι μία διαδικασία που πρέπει να ακολουθείς κάθε μέρα, πρωί - βράδυ με το ιδανικό για την επιδερμίδα σου καθαριστικό προσώπου. Είναι μία διαδικασία πολύ απλή αλλά τόσο σημαντική! Μη την αμελείς ποτέ!

Δοκίμασε κι εσύ το gel για καθαρισμό προσώπου από τη Beauty Salon με τεϊόδεντρο. Ιδανικό για δέρματα με λιπαρότητα, τάση ακμής και φραγμένους πόρους! Μπορεί όμως να χρησιμοποιηθεί άφοβα από όλους τους τύπους. Καθαρίζει σε βάθος και ενυδατώνει το δέρμα χωρίς να δημιουργεί αίσθημα ξηρότητας κανένα! Στο λέω εγώ που όπως ανέφερα έχω ξηρή επιδερμίδα. Να προσθέσω πως εκτός των παραπάνω όταν το χρησιμοποιώ πραγματικά βλέπω το πρόσωπό μου καθαρό. Αφήνει αυτή την αχνή γυαλάδα του καθαρού προσώπου.



Επιπλέον μου έκανε εντύπωση η ποσότητα του gel, 500ml. Super; Μπορείς να φανταστείς πόσο πολύ διαρκεί; Και να σημειώσω πως δε χρειάζεται αρκετή ποσότητα γιατί δεν είναι από τα gel εκείνα που δημιουργούν αφρό. Σχεδόν καθόλου θα σου πω εγώ. Μυρίζει σχετικά καλά γιατί ποτέ δεν ήμουν φαν του τεϊόδεντρου σαν άρωμα, αλλά σε κάποιον άλλο μπορεί να αρέσει.

Τέλος θεωρώ πως για τη δουλειά που προσφέρει στο πρόσωπο και την ποσότητα που είναι η τιμή του είναι πολύ καλή. Μπορείς να το βρεις με έκπτωση στα 19,80€ εδώ: https://goo.gl/rzqt3J


2. Ενυδάτωση 3 σε 1

Και μετά τον καθαρισμό ακολουθεί η κρέμα ενυδάτωσης της ίδιας σειράς. Η συγκεκριμένη περιέχει υαλουρονικό οξύ, θαλασσινό κολλαγόνο και ελαστίνη. Επίσης περιέχει βιταμίνη Α και έλαιο jojoba για μεγαλύτερη ελαστικότητα και πρόληψη της γήρανσης.



Από την πλευρά μου δηλώσω απλά ενθουσιασμένη! Ναι μου ενυδατώνει το δέρμα μου τόσο όσο έχει ανάγκη η επιδερμίδα μου, ναι λάτρεψα την υπέροχη μπισκοτένια μυρωδιά της, μου άρεσε η υφή της που είναι παχύρρευστη αλλά καθόλου βαριά. Καταλαβαίνεις την ελαστίνη ακόμη και στη σύσταση της κρέμας. Και όντως αφήνει το δέρμα μου τόσο ελαστικό. Μετά από μερικές μέρες όντως διαπίστωσα διαφορά στο δέρμα μου. Όντως το δέρμα μου έχει αποκτήσει πλέον ελαστικότητα, ενυδάτωση, το νιώθω πιο φρέσκο και καθαρό. Ακόμη και το μακιγιάζ μου στρώνει πολύ καλύτερα από πριν.
Και δε χρειάζεται να περιμένω αρκετή ώρα για να μακιγιαριστώ, αφού απορροφάτε αμέσως χωρίς να αφήνει ίχνη.



Το πρόσωπο μου τη λάτρεψε μαζί και εγώ! Και φυσικά η ποσότητα των 50ml είναι υπέρ-αρκετή για πολύ καιρό. Στα συν της να σου πω πως δε χρειάζεται να φοράς ξεχωριστή κρέμα νυκτός αλλά την ίδια και κοστίζει με την έκπτωση μόλις 12€. Φοβερό; 
Μπορείς να τη βρεις εδώ: https://goo.gl/ZHvSxN


3. Βιταμίνη C

Αυτό εδώ το μπουκαλάκι όχι απλά το λάτρεψα...ότι και να πω είναι λίγο! Βιταμίνη C για το πρόσωπο. Ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό, ενυδατικό, αντιρυτιδικό και αντιγηραντικό προϊόν. Έχει την ιδιότητα να φωτίζει κάθε σημείο της επιδερμίδας αφήνοντάς την υγιή και λαμπερή.



Η βιταμίνη C σε συνδυασμό με την βιταμίνη Ε προστατεύουν την υδρόφιλη και λιπόφιλη σύσταση του δέρματος, προστατεύοντας πλήρως από τις ακτινοβολίες UVA & UVB. Η θεραπεία του προτείνετε για να χαρίσει νεότητα, καθαριότητα και απίστευτη λάμψη στο δέρμα.

Αυτά για να έχετε μία γενική εικόνα του τι κάνει η Βιταμίνη C. Πρακτικά να σας πω πως προσωπικά τη χρησιμοποιώ κάθε βράδυ πριν την κρέμα και έχω αντικαταστήσει ουσιαστικά το serum με αυτό. Δε μπορώ να πω με σιγουριά αν όντως προλαμβάνει τη γήρανση, όμως σίγουρα φωτίζει την επιδερμίδα. Είδα πραγματική αλλαγή στην επιδερμίδα μου με τις πρώτες εφαρμογές. Είναι τελείως άοσμη και απορροφάτε από την επιδερμίδα σε χρόνο dt.



Χαρίζει άμεση λάμψη στην επιδερμίδα, ενώ την αφήνει απαλή, ενυδατωμένη, χωρίς κανένα ίχνος παραμικρής λιπαρότητας. Νιώθεις το πρόσωπο σαν να μην έχεις βάλει τίποτα επάνω του αλλά παράλληλα να έχεις εφαρμόσει το καλύτερο προϊόν!



Να σας πω επίσης κι ένα μικρό μυστικό. Η χρήση του μπορεί να είναι και στο μακιγιάζ. Δοκίμασα να χρησιμοποιήσω τη βιταμίνη μαζί με την αγαπημένη μου CC Cream της YouthLab και μαντέψτε....δουλεύει! Είναι κάτι αντίστοιχο με το γνωστό λαδάκι που όλες έχουμε δει να χρησιμοποιούν οι ξένες youtubers. Μπορείτε εξίσου να το δουλέψετε και με το αγαπημένο σας μεικ απ. Θα εκπλαγείτε με το πόσο όμορφα απλώνεται και πόσο ωραία και φωτεινή φαίνεται η επιδερμίδα σας. Δοκιμάστε το!



4. Scrub VS Face Mask

Και για το τέλος άφησα να σας δείξω ένα προϊόν, που η εταιρία το παρουσιάζει ως scrub και μάσκα προσώπου μαζί. Πρόκειται για ένα προϊόν που περιέχει άργιλο και η χρήση του είναι διπλή. Χάρη στον άργιλο που περιέχει μπορείς να το χρησιμοποιήσεις κανονικά ως scrub κάνοντας απαλό μασάζ στο πρόσωπο ή να το εφαρμόσεις κανονικά ως μάσκα προσώπου, να το αφήσεις να ενεργήσει λίγα λεπτά και ξεπλένεις.



Θα ξεκινήσω με το γεγονός πως μου άρεσε πάρα πολύ το άρωμα και η υφή του. Πράγματι διαπίστωσα πως ενυδατώνει την επιδερμίδα, αφήνει το δέρμα απαλό, λείο, μεταξένιο και καθαρό. Σαφώς η ποσότητα του είναι πολύ δελεαστική αν σκεφτείς πως περιέχει 500ml. Εξαιρετικό σε όλα όσα κάνει αλλά ως μάσκα. Γιατί ως πίλινγκ δε το ένιωσα καθόλου. Μπορεί να έχεις στο δέρμα σου στο τέλος τα αποτελέσματα του πίλινγκ όμως δε νιώθεις πως το έκανες κιόλας. Και αυτό γιατί δεν περιέχει τους κλασσικούς κόκκους, όπως όλα τα πίλινγκ. Η απολέπιση γίνεται μέσω του αργίλου. Οπότε αν είσαι λάτρης των κόκκων και θέλεις να νιώθεις αυτή την αίσθηση περιορίσου μόνο στη χρήση του ως μάσκα. Το θετικό βέβαια είναι πως είναι τόσο ήπιο λόγο έλλειψης κόκκων, που σε καμία περίπτωση δε θα ερεθίσει την επιδερμίδα σου.



Μπορείτε να δείτε το προϊόν εδώ: https://goo.gl/BmVGrh

Μπορείς κι εσύ να δεις όλα τα προϊόντα της σειράς στο Beautybeauty.gr και να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει καλύτερα. Και μη ξεχάσω πως όλα είναι χωρίς parabens και αλκοόλ. Πολύ σημαντικό! Κι επειδή θέλω να δείτε κι εσείς πόσο μοναδικά είναι αυτά τα προϊόντα σας έχω και διαγωνισμό!



Μία τυχερή μπορεί να κερδίσει 1 ορό βιταμίνης C για το πρόσωπο και την κρέμα προσώπου με υαλουρονικό μαζί!!!! Τέλειο;

Οπότε για να τα κερδίσετε ακολουθείστε πολύ προσεκτικά τα παρακάτω βήματα:

1. Like στις σελίδες:

2. Σχόλιο στη φωτό εδώ προσκαλώντας φίλες σας

3. Σχόλιο κάτω από αυτό το post γράφοντας μας γιατί  θέλεις να δοκιμάσεις τα προϊόντα

*Ο διαγωνισμός αφορά κατοίκους Ελλάδας και τα έξοδα αποστολής του δώρου επιβαρύνουν τον αποστολέα.

**Όλα τα βήματα συμμετοχής είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ και σχόλια με κάλεσμα σελίδων ή κρυμμένα σχόλια θα ακυρώνονται από το διαγωνισμό. 

***Θα πρέπει να έχετε ορατή & δημόσια την καρτέλα με τα Αγαπημένα σας για να γίνετε έλεγχος των Likes ώστε να είναι έγκυρη η συμμετοχή σας στο διαγωνισμό.
****Υποχρέωση του νικητή η αποστολή φωτογραφίας με το δώρο όταν παραλάβει. 

Προβολή: SaveAndWin.GR


Λήξη διαγωνισμού: 05/01/2017

Καλή επιτυχία!!!




You Might Also Like

76 σχόλια

  1. Θέλω να το δοκιμάσω γιατί θα βελτιώσει πολύ την ταλαιπωρημένη μου επιδερμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γιατί θα βελτιώσει πολύ την ταλαιπωρημένη μου επιδερμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ηθελα να τα δοκιμασω για να δω αν θα βελτιωθει η ταλαιπωρημενη και λιπαρη επιδερμιδα μου!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Νομίζω ότι ή επιδερμίδα μου χρειάζεται αντιοξειδωτική, ενυδατική και αντιρυτιδική θεραπεία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί μου αρέσει να δοκιμάζω νέα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα Χριστούγεννα !!!! Με υγεια και χαρα!!!!! Υπεροχο δωρο!!!θα ηθελα να τα δοκιμασω για να δω κ εγω αυτα τα καταπληκτικα αποτελεσματα που μας περιεγραψες στην επιδερμιδα μου... (αλεξια ρουσσου)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπέροχο δωρο :-) θα ήθελα μα δοκιμαςω την κρεμούλα και τον όρο γιατι τα δικά μου τελειώνουν και ειμαι σε αναζήτησή..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχω λιπαρή επιδερμίδα και είμαι πάντα σε αναζήτηση προϊόντων που μπορούν να την ανακουφίσουν. F/B: Hristina Bellou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω, γιατί πιστεύω ότι είναι καλά προϊόντα! Ευχαριστούμε για την ευκαιρία! Καλές Γιορτές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί θέλω να ανανεώσω την επίδερμα μου χαρίζοντας τους όλη την δύναμη των ευεργετικών αυτών προ'ι'όντων . !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. γιατί ποιος τυφλος δεν θέλει το φως του????? Καλες γιορτες!!!!!!!!! fb Anastasia Magenaki

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω γιατί έχω ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα ήθελα να τα κερδίσω, για να τα χαρίσω σε μια συνάδερφό μου ου έχει τα γενέθλιά της στα τέλη Ιανουαρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τέλεια!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!! Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω αυτά τα υπέροχα προϊόντα!!!! Από την περιγραφή φαίνονται εκπληκτικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Eπειδή ψάχνω να βρώ το κατάληλο προιόν για το δέρμα μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα ήθελα να δοκιμάσω πολύ τα προιόντα που μας προτείνετε, γιατί θέλω μια extra περιποίηση για την φροντίδα του προσώπου μου!!!! Ευχαριστώ πολύυυυυυυυυ....Καλές Γιορτές!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω γιατί πιστεύω πως ταιριάζουν στην επιδερμίδα μου!!!! Ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τις ευεργετικές ιδιότητες της βιταμίνης C στην επιδερμίδα μου, ιδιαίτερα τώρα που δεν είναι στα καλύτερά της! Ευχαριστούμε πολύ! facebook: Alkmini Mini

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είμαι σε αναζήτηση του θαυματουργού προϊόντος που θα εξυγιάνει το δέρμα μου και θα το κάνει να δείχνει φρέσκο και νέο! Έχω ακούσει πολλά για τη βιταμίνη C ως συστατικό προϊόντων περιποίησης, και θα ήθελα πολύ να διαπιστώσω τη δράση της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Έχω ακούσει για τα οφέλη που προσφέρει το υαλουρονικό στην επιδερμίδα, οπότε θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω τα συγκεκριμένα προϊόντα γατί η επιδερμίδα μου τα έχει τόσο ανάγκη!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γενικά μου αρέσει να δοκιμάζω καινούργια προϊόντα και ειδικά για την βιταμίνη C ξέρω ότι είναι ιδιαίτερα αποτελεσματική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Θα ήθελα πολύ να δοκιμάσω την βιταμίνη C!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Θελω να τα δωρισω στη μαμα μου που το δερμα της τα εχει αναγκη !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Θέλω να το κάνω δώρο στη γυναίκα μου να το δοκιμάσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Θελω να δοκιμασω τα προιοντα για τα δω τη διαφορα στο προσωπο μου μετα τη χρηση τους! !!!! ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΔΩΡΟ!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
    FB name:Μαρια Κωστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. είναι ευεργετικα γιά την επιδερμιδα καί θα τής δώσουν την πολυποθητη λαμψη καί ενυδατωση !!!!! ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΩΡΟ !!!!!!!!!
    ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!!!!!
    FB name:Ανδρια Διωτου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. γιατί μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Εχω ακούσει τα καλύτερα για αυτά τα προιόντα και θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. γιατί μου αρέσει να ανακαλύπτω νέα προϊόντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι τετοιο και θελω να δω τα αποτελεσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. θέλω να τα δοκιμάσω γιατί φαίνονται υπέροχα και θέλω να δω τα αποτελέσματά τους
    Fb Triantafyllia Toti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. fb Apostolos Totis
    Θέλω να τα κερδίσω για να το κάνω δώρο στην γυναίκα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιατί πάντα κάτι νέο για δοκιμή είναι ευπρόσδεκτο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Θέλω να το δοκιμάσω γιατί θα βελτιώσει πολύ την ταλαιπωρημένη μου επιδερμίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Θέλω να τα δοκιμάσω γιατί η εποδερμίδα μου τοχρειάζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Θελω να δοκιμασω αυτα τα προιντα για την καλυτέρευση της ταλαιπωρημένης επιδερμίδας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Θα ηθελα να τα δοκιμασω για να δω αν θα βελτιωθει η λιπαρη επιδερμιδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φαίνονται υπέροχα και θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω!!!Ευχαριστούμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Για τα συστατικά που περιέχει, και για να βελτιώσει την ξεραμένη μου επιδερμίδα!!! Ευτυχισμένο το 2017!!!!!! Μακάρι η φλόγα της αγάπης να ζεστάνει και να μαλακώσει τις καρδιές όλων μας💕💖💗💜💝💞💟💓💖💗💜💝💞💟💓💖💗💜💝💞💟 Εύχομαι ολόψυχα υγεία, αγάπη, ευτυχία, ελπίδα και Καλή Χρονιά σε όλο τον κόσμο🎄🎅 👑 🎁✨🎄🎅 👑 🎁✨🎄 🎅 👑 🎁✨🎄🎅 👑 🎁✨🎄🎅 👑 🎁✨🎄 🎅 🎁✨🎄🎅 👑 🎁✨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Έχω μικτή επιδερμίδα και φαίνονται απίθανα ώστε να εξισορροπήσουν την επιδερμίδα μου θα χαρώ πολύ να τα δοκιμάσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Θα μου κανουν πολυ καλο στην επιδερμιδα μου!!! Φαινονται απιθανα προιοντα!!! Μακαρι να τα δοκιμασω!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. θέλω να τα δοκιμάσω για να δω στο πρόσωπό μου τα αποτελέσματά τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Θέλω να τα δοκιμάσω για τα δω την βελτίωση στο δέρμα μου ...

    Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά, με υγεία, ευτυχία, τύχη και πολύ αγάπη ����������������

    Elen Mour

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. θα ηθελα να δοκιμασω το σερουμ με τη βιταμινη C γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα κ δεν εχω δοκιμασει ποτε. facebook: Artemis Papachristou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Θα ήθελα να το δοκιμάσω γιατι εχει ευεργετικές ιδιότητες!! ❤❤❤

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Υπέροχο δώρο! ευχαριστούμε για τον διαγωνισμό! Καλή Χρονιά!!! Θέλω να τα δοκιμάσω για τα δω την βελτίωση στο δέρμα μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιατι δεν εχω δοκιμασει ποτε κατι τετοιο και θελω να δω τα αποτελεσματα!Ακουγεται υπεροχο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Θα ήθελα πολύ να τα δοκιμάσω !!! Έχω ευαίσθητη επιδερμίδα κ θα ήθελα να της προσφέτω ολες αυτές τις ευεργετικές ιδιοτητες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. γιατι εχω ακουσει τα καλυτερα σχολια για αυτα τα προιοντα και θελω να δω την αποτελεσματικότητά τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. γιατι το πρόσωπό μου θέλει επιπλεον ενυδατωση και αυτά τα προιόντα πιστευω οτι θα μου την προσφερουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Θέλω να το δοκιμάσω για να δω από μόνη μου τα αποτελέσματα!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Θελω να το δοκιμάσω γτ πιστεύω θα βελτιώσει την υφή κ όψη της επιδερμίδας μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Η επιδερμίδα μου έχει ανάγκη από αναζωογόνηση και λάμψη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. θελω πολυ να τα δοκιμασω για να ενυδατωσω την επιδερμιδα μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θα ήθελα να τα δοκιμάσω γιατί έχω ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Θα ήθελα να δοκιμάσω τον ορό γιατί τον πολυδιαφημιζετε κι έχω ακούσει τα καλύτερα για τις ευεργετικές του ιδιοτητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Θα ήθελα να το δοκιμασω,για να δω αν θα βελτιωθεί καθόλου η λιπαρή μου επιδερμίδα. . ! ! Ευχαριστούμε πολύ! !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Γιατί το άγχος και η κούραση έχουν ταλαιπωρήσει την επιδερμίδα μου...ευχαριστούμε πολύ! (fb: Maria Chanioti)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. για να βελτιώσω το ταλαιπωρημένο μου δέρμα... Ευχαριστούμε πολύ!
    Fb Triantafyllia Toti

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. για να βελτιωσω την υφη του προσωπου μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΓΗΡΑΝΤΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Ευχαριστούμε για τα υπέροχα δωράκια!Θα ήθελα να τα κερδίσω γιατί είναι ιδιαίτερα καλλυντικά που δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει αλλά θα ήθελα να τα δοκιμάσω!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. γιατί διάβασα πολύ ωραία πρ'αγματα για αυτά τα προιόντα και νομίσω ότι θα με βοηθήσουν πολύ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Υπέροχο δώρο!!! Ευχαριστουμε πολύ!!!Θέλω να το δοκιμάσω για να δω από μόνη μου τα αποτελέσματα!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φαινονται εξαιρετικα ως προς την ποιοτητα και αποτελεσματικα!Πολυ θα ηθελα να τα δοκιμασω!
    Ευχαριστουμε για την ευκαιρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Θα ηθελα να το δοκιμασω γιατι εχω θαμπη και κουρασμενη επιδερμιδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Θα ήθελα να δοκιμάσω τα προϊόντα για να δω ξανά την επιδερμίδα μου πιο σφριγηλή, λαμπερή και ενυδατωμένη! fb : Μαρία Μανασή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Θαυμάσιο δώρο!! Ευχαριστούμε πολύ!! Θέλω πολύ να τα δοκιμάσω, επειδή πιστεύω πως θα ταιριάζουν σε μία επιδερμίδα σαν την δική μου (κανονική-μεικτή) και επειδή με έπεισες με την ωραία περιγραφή που έκανες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Popular Posts

ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ